BISERI

Joe Biden je telefonski razgovarao s Margaret Thatcher iako je željezna dama umrla 2013.

Autor: Ljubica Šaran

Joe Biden se do sada pokazao kao iracionalni skorojević koji nedolično hvata djecu pred kamerama, no ako je suditi po Bidenovoj vlastitoj izjavi, njegovoj listi “vrlina” je dodana i mogućnost razgovora s “duhovima”. Osoba s očiglednim karakternim poremećajem koja ne zna s kim komunicira je postala najnovija uzdanica američke demokratske stranke u sljedećim predsjedničkim izborima. Uzmemo li sve rečeno u obzir, čini se da će Donald Trump ponovno pobijediti.

Baronesa Thatcher je postala “Ero s onoga svijeta” te se javila Joe Bidenu na telefon kako bi izrazila svoju zabrinutost Donaldom Trumpom. Taj lapsus predjedničkog kandidata na sljedećim izborima je tragi.komičan i odlično ukazuje na stanje uma dotičnog gospodina.

Mjesecima se za Bidenom dizala medijska prašina zbog užasavajućeg ponašanja Obaminog podpredsjednika prema djevojčicama i ženama. Biden je bez pardona ulazio u njihov privatni prostor, grlio ih je, gladio po licu i neprimjerno hvatao. U brojnim videima se može vidjeti kako jadnice pokušavaju pobjeći od jednog od najmoćnijih muškaraca u državi. Na koncu su žene tražile da im se Biden ispriča za nedolično ponašanje što je on odrješito odbio.

No to nije sve.

Nakon što ga je naradikalnije krilo demokratske stranke predložilo za vlastitog predstavnika u predsjedničkoj utrci 2020. Biden je morao skrenuti pažnju sa sebe i svojih karakternih nedostataka na jedinu udicu koju američki mediji rado “gutaju”, a to je Donald Trump.

Pobjedi li dotični “gospodin” na dan inauguracije bi imao 78 godina. Mnogi ljudi se mogu pohvaliti funkcionalnim moždanim vijugama i dobrim pamćenjem, no Joe Biden nije među njima. Naime, Biden je pred sponzorima iz Južne Karoline za njegovu buduće predsjedničku utrku izjavio kako je razgovarao s različitim svjetskim liderima, uključujući i Margaret Thatcher te da su svi izrazili zabrinutost zbog politike Donalda Trumpa.

Margaret Thatcher je glasila za “željeznu damu”, u biti tu kovanicu je izmislila PE tvrtka Bell Pottinger, pa ipak takav PR je osigurao Thatcherovoj tri premijerska mandata. ako je suditi po Joe Bidenu željezna dama je pobijedila i samu smrt javljajući se preko telefona da bi izrazila svoju zabrinutost Donaldom Trumpom.

Sve bi to bilo u redu da baronesa Thatcher nije napustila poziciju britanske premijerke 1990., a s ovoga svijeta je željezna damu otišla u vječna lovišta 2013.

Nakon što je izgovorio budalaštinu, Biden je zaključio kako mu se omakla nehotična greška te da je zapravo mislio na Theresu May.

Theresa May ili Margaret Thatcher, tko bi znao razliku? Pa valjda bi sljedeći mogući američki predsjednik trebao znati razliku između mrtve željezne dame i trenutačne premijerke Ujedinjenog Kraljevstva.

Biden nije u stanju zapamtiti s kim je razgovarao i čini lapsuze gdje god stigne, pa ipak ako kojim slučajem bude namješten, pardon izabran za novog američkog predsjednika upravljati će najmoćnijim svjetskim nuklearnim arsenalom i najbrojnijom profesionalnom vojskom na svijetu.

Je li takav čovjek u stanju nositi toliko veliku i ozbiljnu odgovornost i može li racionalno razmišljati s tolikim karakternim poremećajem i mozgom nalik na “švicarski sir”?

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Confusion: Biden says ‘Margaret Thatcher’ called him with concerns about Trump

CONFUSION: Biden says ‘Margaret Thatcher’ called him with concerns about Trump

Is Joe Okay? Biden Claims Margaret Thatcher (Who Passed Away 6 Years Ago) is Worried About Trump

Sloppy Joe: Biden Confuses British PM Theresa May with Margaret Thatcher (Who Left Office in 1990)

Margaret Thatcher Complains to Joe Biden About Trump