PONERIZACIJA DRUŠTVA

Japansko sveučilište u Nagasakiju izbacilo profesore pušače – psihopatija pod krinkom brige za zdravlje

Autor: Ljubica Šaran

Državno sveučilište u Nagasakiju od sredine svibnja 2019. neće zapošljavati profesore pušače, uz iznimku zapošljavanja onih koji će se obavezati na prestanak pušenja. Ta odluka se podudara s najnovijim japanskim zakonima u kojima se pušenje u školama i na fakultetima treba iskorijeniti do 2020. Za sada je 25% školskih i visokoškolskih ustanova u Japanu uspjelo implementirati zabranu nošenja cigareta, upaljača i šibica bilo kod profesora bilo kod studenata, a oni koji ne mogu prestati s pušenjem ili im je prestanak “teško pao” se šalju liječnicima na terapije.

Interesantno je kako se obruč oko pušača sve više steže. Mnogi tvrde kako je sasvim u redu jer pušači uništavaju tuđe i vlastito zdravlje. No trebamo se sjetiti kako živimo u poneriziranom svijetu u kojem je znanost sljubljena s psihopatskom vrhuškom,  kojoj pak nije potrebno ljudsko biće koje će misliti svojom glavom. Naime, slagali se mi s tim ili ne, protivili se mi tome ili ne, duhan i nikotin omogućavaju bolji rad mozga te umanjuju upalne procese u mozgu nastale zbog nedovoljne količine acetilkolina i neadekvatnog broja ionotropskih nikotinskih receptora koji zajedno reguliraju motoriku, svjesnost, kapacitet racionalnog razmišljanja, logiku i umijeće kritičkog sagledavanja problema. 

Zar je moguće da se u duhanskoj biljci krije antibiotik koji uništava sve najgore infekcije, pa čak i stanice raka?

Duhanska biljka u sebi krije jedan od najjačih prirodnih antibiotika, koji je toliko jak da ubija i stanice raka, a o tome je australski tim znanstvenika objavio iscrpnu studiju o kojoj smo pisali ovdje

Matrix World je blog bez cenzora i sponzora, nemamo reklama i nemamo glavnog urednika, naša jedina zadaća je potraga za istinom i eventualno razotkrivanje laži. Razotkrivanje užasavajuće hajke na duhan (ne tvornički duhan zatrovan s perko 600 kemikalija već prirodni netretirani duhan) je tolika da graniči s opsesijom protiv pušača i duhana koju je godinama provodio Hitler i njegova nacistička banda.

GEOMAR-ov model širenja radijacije iz nuklearke Fukushima je iznimno konzervativan jer radijacija s vodom za hlađenje nuklearne jezgre dan danas curi u Pacifik.

Povećanje raka pluća možemo zahvaliti akumulacijskim efektima preko 2000 nuklearnih eksplozija od 1943., do danas i sistematskom uništenju kvalitete zraka zahvaljujući industrijskoj pohlepi i neljudskom ekonomskom okružju.

Uzimajući sve rečeno u obzir ni malo nas ne čudi kako Japan promovira psihopatsku politiku zabrane pušenja, a s tim će dobiti poslušnu i “nadrogiranu” masu profesora i učitelja koji će “pušiti” sve šarene laži koje dođu kako iz “ministarstva istine” tako iz usta psihopatske elite. 

Snimka rupe u jednom od reaktora nuklearke Fukushima.

Držimo kako bismo o ovome i te kako trebali promisliti, zar stvarno mislite kako japanska vlada (ili bilo koja druga vlada) brine o zdravlju svojih građana. Japanske vlasti već godinama lažu o učinku radijacije iz Fukushime i količinu radijacije koju ta nuklearka otpušta u Pacifik. Fukushima je bespovratno uništila najveći ocean na svijetu, a od Japana je načinila crnu rupu, dok se zviždači politički ušutkavaju, a medijski ignoriraju.

Mutirani kukuruz iz Fukushime nastao zbog prevelike količine radijacije iz istoimene nuklearke.

S druge strane vlade koje šute poput riba o radijaciji iz atomskih testova i učinku zračenja 4G i još goreg 5G, te korištenju užasavajućih i toksičnih “lijekova” poput statina, cjepiva (prepunih kancerogenom živom i aluminijem), citostatika (derivata bojnog otrova iz Prvog svjetskog rata) nemaju pravo govoriti kako štite naše zdravlje.

To je obična priča za naivne i hipnotizirane mase koje ne koriste vlastiti mozak. 

Japanska odluka o zabrani zapošljavanja nepušača ukazuje kako živimo u totalitarnom društvu koje se najviše boje mogućnosti pojedinca da koriste ono što imaju između ušiju. Dodamo li k tome i činjenicu kako je s istom “zapovijedi” krenulo i kanadsko sveučilište u Torontu, dok američka vlada pokušava progurati zakon o zabrani pušenja u vlastitom domu, možete se kladiti kako je ovo tek početak te će se pušači u skoroj budućnosti smatrati kriminalcima koje će zakon kažnjavati najstrožije što može.

Tvrdnja japanskog ministarstva zdravlja kako minimalizacijom broja pušača žele iskoristiti potencijal Japanaca za zdravim i dugovječnim životom je obična budalaština. Japanci su jedni od najdugovječnijih ljudi na svijetu, barem su do sada bili, a njihov potencijal možemo vidjeti u radnoj etici i jednoj od najjačih ekonomija na svijetu. Osim toga Japan ima jednu od najvećih populacija pušača na svijetu, kako plaćenički medicinari i znanstvenici objašnjavaju sve te stvari?

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

Japan’s Nagasaki University bans smokers from all teaching positions

Japan university bans smokers from all teaching posts

Only about 25% of Japanese universities have imposed blanket smoking ban, survey finds

Acetilkolin – Wikipedija

Nikotinski acetilholinski receptor

Muskarinski acetilholinski receptor

Nikotin