PONERIZACIJA DRUŠTVA

Google će blokirati sve web stranice s informacijama o opasnosti cjepiva, GMO-a i kancerogenih tvari u lijekovima

Autor: Ljubica Šaran

Puno puta smo pisali o činjenicama kako se naša “civilizacija” pretvara u Orwellijanski horor uz pomoć psihopatije koja je inficirala sve pore društva. Farmaceutska mafija uništava naše zdravlje, bankarski lobi nas je pretvorio u kreditno dužničko roblje, mediji su psihopatske priležnice, a društvene mreže i internetske tražilice služe isključivo zapadnjačkim “ministarstvima istine” na kojima bi im pozavidio i sam Goebbels. U takvom okružju ne čudi poslovna odluka vodstva Googla kako će do kraja 2020. godine blokirati sve web stranice koje razotkrivaju kriminal velike farmako-mafije. Drugim riječima, želite li biti dobro informirani o esencijalnim informacijama vezanima za naše kolektivno zdravlje – tada možete zaboraviti na Google.

Google je postao najvažnije oružje internetske cenzure.

Google je već stvorio niz algoritama koji će bez ikakve muke uklanjati informacije koje štete farmaceutskoj mafiji, no nakon povijesne sudske bitke u kojem je njemačko-američki GMO div Monsanto izgubio uz kaznu od dvije milijarde dolara, blokirat će se i web stranice koje izvješćuju o opasnostima koje donose genetski modificirani proizvodi, a posebna pažnja će se obraćati na one koji iznose studije o kancerogenom glifosatu, te kancerogenim i toksičnim spojevima žive i aluminija u cjepivima.

Orwellijanska cenzura i čistka esencijalnih informacija

Otkrilo se kako je finalna čistka počela još krajem prošle godine, te su već sada nevidljive najpoznatije web stranice koje iznose informacije o prirodnim lijekovima protiv raka te koje detaljno iznose znanstveno potvrđene rizike o razvoju kancerogenih oboljenja i proizvodima i tehnologijama koji uzrokuju nastanak raka od 5G do tekstilnih boja u slasticama, sladoledima i bombonima.

Matrix World je od početka “čistke” postao gotovo nevidljiv, naime od 2016. do danas imamo 70% manje posjetitelja u sveukupnom prometu, no vidljivost na Google-u nam je pala za gotovo 100%. 2015. smo imali 11 milijuna jedinstvenih posjetitelja, a 2019. nemamo niti jedan milijun.

Inače Google je u suradnji s društvenim mrežama još 2016. počeo pretvarati alternativne web stranice i njihove fan pageove u nevidljive internetske duhove. Prvi korak je bio smanjenje vidljivosti te brisanje broja klikova na stranice i umanjenje brojke jedinstvenih posjetitelja. Iako se ne smatramo ravnima Sott-u, GreenMedInfo-u i NaturalNews-u i te kako smo “osjetili” što znači kad te dohvati svemoćna ruka moderne cenzure.

Google već cenzurira i informacije o organskoj prehrani, namirnicama i suplementima, te na direktan način utječe na mišljenje milijardi ljudi.

Facebook na kojemu djeluje naš najpopularniji fan page, je također prošao kroz sličnu čistku, 2015. godine smo imali po 140.000 ljudi dosega dnevno, dok smo danas sretni ako naše objave vidi 20.000 ljudi.

Lijek protiv cenzure – postoji li?

Protiv Googla i sličnih se možemo boriti samo na jedan način – prelaskom na nove tražilice i internetske preglednike.

Solidna tražilica je DuckDuckGo, a odličan internetski preglednik je ruski Yandex. Ni DuckDuckGo ni Yandex ne skupljaju vaše privatne informacije, niti vas prate u stopu kako to čini Google, zbog toga su zapravo i puno brži. Da bismo se uspješno borili protiv cenzure vrijedi i aktivno pomagati onima koji su napadnuti. Dovoljno je da svakodnevno obiđete vrijedne web stranice koje su mete Googleovog napada. S jedne strane ćete dobiti nove vrijedne informacije, a s druge ćete pomoći istima u čitanosti koja im je svakog dana sve manja zahvaljujući nečuvenoj čistki.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

Google goes full-throttle with health censorship, doubles down on Big Pharma drugs and disease

EXCLUSIVE: Google to Block All Anti-Cancer, ‘Anti-Vax’ and Anti-GMO Websites at the Browser Level as Tech Giant Goes All-in with Pharma Drug Cartels

ANALYSIS: Google is the ENEMY of humanity and must be destroyed, or human freedom dies forever

BREAKING: Tech giants to censor all healthy living content that promotes nutrition, organics, clean water, clean vaccines or anti-cancer foods