BORBA PROTIV PEDOFILIJE

Seks sa psima je bezopasan – tvrdi etičar s Princetona

Autor: Ljubica Šaran

Svjedoci smo sve brže dezintegracije društva zahvaljujući pogubnom utjecaju psihopatije koja je inficirala ama baš sve, od politike i religije do znanosti i akademije. Užasavajući pokazatelj koliko smo duboko zaglibili u psihopatiju je uporna normalizacija perverzija, naročito seksualno kažnjivih perverzija, od pedofilije do sodomije, a jedan od “glavonja” koji nas gura prema najnovijoj inačici “Sodome i Gomore” je profesor etike Peter Singer s glasovitog sveučilišta Princeton uz objašnjenje – seks sa životinjama je bezopasan.

Društvo nam nepovratno klizi ka propasti zahvaljujući profesorima poput “stručnjaka” za etiku i moralnu filozofiju s Princetona.

Profesor Peter Singer desetljećima predaje etiku i moralnu filozofiju na sveučilištu Princeton, no od 2010. uporno promovira normalizaciju seksualnih perverzija smatrajući kako one uz “pristanak” sudionika gube razlog za osudu istih. Singer smatra da žena koju je pas oralno zadovoljio nije počinila nikakav zločin niti bi se trebali skanjivati zbog takove radnje. Po njemu, pas je slobodan i nakon “akcije” može slobodno odšetati od mjesta događaja, dakle nema dominacije nad psom. “Uvaženi” etičar također tvrdi kako mnoge žene uživaju u takvim stvarima te da se toga ne trebaju sramiti “svoje potrebe”. Inače Singer se ponosi činjenicom kako je vegan i “prijatelj životinja”.

Singer također ima i mišljenje o seksu sa djecom, u jednom intervjuu je o ovoj temi rekao sljedeće:

“Ovdje treba postaviti pitanje: šteti li seks desetogodišnjacima i hoće li im nauditi u njihovoj kasnijoj seksualnosti. Moj pogled na sve to ne ide u skladu s onima koji tvrde kako je sve to u potpunosti loše i točka.”

Jedan od kritičara na Singerove izjave je Mark Powell koji je, s pravom zaključio sljedeće:

“Činjenica da itko u akademskoj zajednici, a kamo li profesor etike s Princetona, daje takvu tvrdnju, bi automatski trebalo izazvati negodovanje javnosti.”

Kako god bilo izjave dotičnog profesora etike i moralne filozofije s Princetona su u zadnjih 9 godina pregledane gotovo 16.000 puta, nitko nije prijavio njegove video zapise YouTubu za kršenje odredbi zajednice, niti su zapadnjački mediji osudili njegova stanovišta.

Činjenica je da ovakvi “stvorovi” oblikuju mlade ljude i njihove poglede na svijet, budući akademici i znanstvenici kojima je Singer napunio glavu o normalizaciji pedofilije i sodomije će nastaviti s dekadencijom društva sve dok se jednoga dana ne počnu “loviti” i kažnjavati svi oni koji smatraju kako su pedofili i ljubitelji seksa sa životinjama trebaju kazneno goniti i odstraniti iz društva.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

Princeton University professor says, sex with dogs is harmless: ‘I know women who say it pleases them.’

Peter Singer prof at Princeton University is paedophilia and a bestiality apologist

WATCH AS LIBERAL PRINCETON UNIVERSITY PROFESSOR PETER SINGER PROMOTES BESTIALITY, SAYING THAT ‘SEX WITH DOGS IS HARMLESS’ AND HE KNOWS WOMEN THAT ENJOY IT