BORBA PROTIV PEDOFILIJE

Trans striptiz za djecu u knjižnici – edukacija ili indoktrinacija?

Autor: Ljubica Šaran

Djeca se sve više i sve napadnije seksualiziraju, a odnedavno pod krinkom “satova čitanja u javnim knjižnicama” mali Amerikanci imaju priliku, iz prve ruke, doživjeti striptiz muškarca koji se pravi da je žena. Zašto djecu jednostavno ne puste rasti u miru, već ih poneriziraju od malih nogu.

Koliko je naša civilizacija ponerizirana najbolje možemo vidjeti na primjeru drag “striptiza” za djecu iz washingtonske javne knjižnice.

Kao prvo smo imali demonsku draq queen koji je djeci čitao bajke u američkoj javnoj knjižnici Michelle Obama u kalifornijskom Long Beachu.

Demonska drag queen u trenutku čitanja priča najmlađoj djeci u javnoj knjižnici Long Beacha.

Nakon toga smo dobili dječačića koji je prvo postao “zaštitno lice” erotskog web shopa za gayeve i transiće, a potom je postao poznati drag queen Lactacia.

Drag queen Lactatia – devetogodišnji dječak obučen u seksi badiće i odjeću je naslovno lice sado mazo modne gay kuće House of Mann. Što je sljedeće?

Lactacia je vrhunac svoje karijere “proslavio” fotografiranjem s golim odraslim muškarcem koji je pobijedio na najpoznatijem američkom natjecanju za drag queen.

Što je sljedeće?

Kao da to nije dovoljno, “objektivni i nepristrani” masovni mediji su na sve strane počeli pisati i objavljivati uratke o maloljetnoj djeci koja su postala drag, trans, gay i bi. Takvo što se dobro prodaje, gleda, sluša i dijeli.

Devetogodišnji drag queen Desmond nastupa u najpoznatijem noćnom klubu za gayeve Oasis koji se nalazi u San Franciscu. Mari li itko više za pedofiliju?

Čini se da Amerikanci ne znaju stati jer drag queen postaju “zvijezde” svih mogućih javnih programa, a najviše se koriste za “edukaciju” djece po državnim ustanovama.

Da je stvar prevršila svaku mjeru najbolje možemo vidjeti na primjeru video snimka iz washingtonske javne knjižnice King County u kojemu odrasli muškarac koji izigrava ženu pravi striptiz za djecu. Iz publike dolaze aplauzi i uzvici odobravanja, no na žalost nismo imali prilike vidjeti o čemu je drag muškarac čitao nesretnoj djeci.

Željeli bi znati kakvu veze ima sat čitanja za djecu sa striptizom i hoće li ovakve stvari uskoro osvanuti kod nas?

Bojimo se da je društvo toliko ponerizirano da se pedofilija i seksualizacija djece postala normala.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

Drag Queen Does STRIP TEASE for Kids at King County Library

Washington: Drag Queen Does Strip Tease for Kids at King County Library

DISTURBING VIDEO: DRAG QUEEN STRIPS FOR KIDS IN LIBRARY

VIDEO: Drag Queen ‘Strips’ in Front of Children at Story Hour Event

Why? Drag Queen Performs Striptease For Kids at Washington Library

Library’s ‘Drag Queen Story Hour’ Strip Show Goes Viral