BORBA PROTIV PEDOFILIJE

Drag queens osuđeni za seksualne napade na djecu – angažirani za čitanje priča u osnovnim školama

Autor: Ljubica Šaran

Početkom prosinca uprava jedne teksaške škole se našla usred medijske pozornosti jer je dozvolila da drag queen osuđena za prostituciju najmlađoj osnovnoškolskoj djeci čita priče, nakon toga roditelji su počeli istraživati podatke o muškarcima – koji se vole oblačiti poput žena – koji “educiraju njihovu djecu o ljubavi i toleranciji” u sklopu istoimenog nacionalnog programa, te su došli do zastrašujućih podataka – jer njihovu djecu “educiraju” i osuđeni pedofili.

Zašto drag queen osuđene za pedofiliju i prostituciju “educiraju” djecu kroz američki nacionalni program “ljubavi i tolerancije”? Hoće li ovaj trend doći i do nas?

Roger Grape – knjižničar teksaške osnovne škole Blackshear Elementary School je angažirao drag queen David Richardsona za sat čitanja djeci iako je uhićen i osuđen zbog prostitucije.

Richardson osuđen zbog prostitucije danas čita djeci po školama kao drag queen Miss Kitty Litter ATX.

Društvo Austin Partners in Education je trebalo izvršiti provjeru spomenutog drag queena koji nastupa pod “umjetničkim imenom” Miss Kitty Litter ATX , no to nije napravilo.

Drag queen Miss Kitty Litter ATX čita najmlađoj djeci u jednoj teksaškoj školi iako je osuđen za prostituciju.

Da stvar bude gora, Richardson je Grapeu poslao sms u kojemu priznaje da ima policijski karton zbog prostitucije te da automatski ne smije čitati djeci, no knjižničar je taj podatak prešutio.

Richardson je 1996. uhićen i osuđen zbog prostituiranja. Njegov policijski karton možete vidjeti ovdje.

Nakon toga roditelji su se organizirali u nekoliko grupa, poput: Texas Values i Texas Mass Resistance jer su shvatili kako sustav ne štiti njihovu djecu, te su počeli istraživati o osobama koje dolaze u doticaj s najmlađima u sklopu nacionalnog programa “ljubavi i tolerancije” s kojim bi se trans pokret trebao približiti djeci u javnim školama i knjižnicama.

Roditelji su otkrili stravične činjenice koje lede krv u žilama.

Houstonska javna knjižnica je uredno oglašavala plakate za drag queen sate čitanja iako je “Tatiana Mala-Nina” osuđeni pedofil.

Naime, otkrili su kako je drag queen Alberto Garza, koji nastupa pod umjetničkim imenom Tatiana Mala Nina, osuđeni pedofil jer je 2009. seksualno napao osmogodišnje dijete, no unatoč tome bez ikakvog problema je čitao djeci u javnoj knjižnici u Houstonu. Da stvar bude gora, Garza je dobio samo pet godina uvjetne kazne uz provjeru društvenih aktivnosti.

Drag Queen Alberto Garza koji nastupa pod umjetničkim imenom Tatiana Mala Nina je osuđeni pedofil koji je 2009. seksualno napao osmogodišnje dijete. Unatoč tome u Houstonskoj javnoj knjižnici je čitao o ljubavi i toleranciji.

Takva osoba bi po svemu trebala biti držana daleko od djece, a ne da najmlađima čita o “ljubavi”. Houstonska javna knjižnica se ispričala roditeljima uz tvrdnju kako su napravili ozbiljni propust koji se nije smio dogoditi.

Graza i njegov alter ego drag queen. Kako je osuđeni pedofil mogao postati “predavač” o ljubavi i tolernaciji u javnoj knjižnici?

Glasnogovornica Houstonskog ogranka grupe Mass Resistance Tracy Shannon smatra kako je isprika nevažna te da je propusta puno:

Da su napravili svoj posao kako treba, da su napravili provjeru, takvo što se ne bi dogodilo. U stvari da su provjerili Grazu, shvatili bi kako stokilaša koji ima gotovo dva metra nikako nije pametno dovoditi u blizinu djece jer je seksualno napao osmogodišnjeg dječaka.

Mnogi pobornici ovakvog programa su smatrali kako je u pitanju propust te da je očigledno u pitanju iznimka, a ne pravilo. Na žalost, zabrinuti roditelji su otkrili još užasniju činjenicu jer je njihovoj malenoj djeci u programu “ljubavi i tolerancije” podvaljen i pedofil koji je seksualno napadao djecu od četiri, pet, šest i osam godina starosti.

Roditeljska grupa Mass Resistance je razotkrila kako je drag queen “sudionik” William Travis Dees pedofil koji je seksualno napadao malenu djecu, no unatoč svojoj prošlosti Dees je iznimnoi aktivan u “bratstvu” Space City Sisters (Svemirsko gradsko sestrinstvo) transvestita koji su sveprisutni u teksaškim satima čitanja po knjižnicama i školama.

William Travis Dees je drag queen skroz lijevo, fotografija je napravljena tijekom sati čitanja u javnoj knjižnici grada Houstona u Teksasu.

Dees je u sklopu nacionalnog programa “ljubavi i tolerancije” služio kao “primač” djece na ulazu u knjižnice, te ih je zabavljao i fotografirao se sa svima zainteresiranima.

Dees se na društvenim mrežama u zadnje vrijeme predstavljao kao transić pod lažnim imenom Liza Lott, a ove podatke nije otkrila policija već zabrinuti roditelji s čijom je djecom silovatelj dolazio u kontakt kroz nacionalni program “Drag queen story hour.”

William Travis Dees je prvi put seksualno napao djecu daleke 2004., a policija ga je nakon zatvaranja okarakterizirala kao “visokorizičnog seksualnog prijestupnika”.

Zahvaljući zakonu o slobodi informacija zabrinuti roditelji su došli uz posjed policijskog kartona višestruko osuđivanog pedofila drag queena koji je seksualno napadao čak i djecu staru četiri godine.

No Dees je stalno mijenjao svoj draq queen alter ego te je uspijevao ostati ispod radara.

19 mjeseci zatvorske kazne u maloljetničkom zatvoru, policijska evaluacija kao “visokorizičnog seksualnog prijestupnika” i očigledno slobodan doticaj s djecom kroz nacionalni program “ljubavi i tolerancije”.

S druge strane, gradski oci i njihove službe nisu činile provjeru “zabavljača” i “čitatelja” u školama, savršeno za pedofile i silovatelje djece.

Dees drugi od desno, prije početka “drag queen sata čitanja djeci” u javnoj knjižnici Houstona.

S obzirom da je Dees tijekom prvog seksualnog napada na djecu imao 16 godina, njegov policijski karton je zapečaćen u sustavu maloljetničkog prijestupnika te mu se nakon toga gubi trag zahvaljujući stalnom mijenjanju alter ega i “umjetničkih imena”.

Višestruki silovatelj djece Dees pozira u obleki Sestara vječitog zadovoljstva – prvi red sredina, na satu drag queen čitanja u sklopu nacionalnog programa ljubavi i tolerancije u javnoj knjižnici grada Houstona.

Malo se izdavao za transića, pa malo za običnog drag queena, a čas za pripadnika bratstva pod nazivom Sestre vječnog zadovoljstva, koje uz propovijedanje seksualnih užitaka ismijavaju katoličku vjeru.

Dees se u zadnje vrijeme predstavlja i kao “sestra novakinja Jeff” na web stranici draq queen bratovštine pod nazivom Sestre vječnog zadovoljstva.

Na web stranici Sestara vječnog zadovoljstva, Dees glasi kao “sestra novakinja Jeff.”

Dees na naslovnici web page “sestrinstva”.

S druge strane na stranici drag queen grupacije Svemirsko gradsko sestrinstvo, koje je Dees-a dovelo do direktnog doticaja s djecom, možemo vidjeti kako se Dees obučen kao “Sestra vječitog zadovoljstva” smiješi na naslovnoj stranici s drugim muškarcima u ženskoj obleci.

Dees je aktivan i voli se pojavljivati na kamerama, na YouTubu ga možete vidjeti na snimci koju je objavila grupacija Mass Resistance Houston Texas.

Dees se za čitanje djeci u Hudstonu predstavio pod imenom Lisa Lott.

Osuđeni pedofil Dees voli javna događanja, društvene mreže, “politički” aktivizam, doticaj s djecom i mladima, te naravno medijsku pozornost, jedan od novih profila ovog predatora je pod imenom Liz Davidson.

Još jedan profil za osuđenog pedofila ovaj put pod imenom Liz Davidson.

Nakon “sata čitanja” Svemirsko gradsko sestrinstvo je izjavilo kako je “fantastično puno pomoglo u osiguravanju da djeca ne podležu grupacijama mržnje”. Na žalost nisu se oglasili glede Deesove prošlosti i njegovog policijskog kartona.

Pripadnik reda “Sestara vječnog zadovoljstva” nosi majicu na kojoj piše “dupe za Isusa.” Takve osobe trebaju biti uzor našoj djeci?

Sjedinjene Američke Države smatraju kako su predvodnica “razvijenog demokratskog svijeta” u mnogočemu mi nemamo utjecaj na ono što se događa oko nas jer bez ikakve “provjere” i racionalnog razmišljanja uvozimo trendove iz Amerike. Sve ovo što se događa s nacionalnim programom “ljubavi i tolerancije” u SAD-u će se uskoro izvesti u ostatak zapadnjačkih demokracija, sviđalo se to nama ili ne, željeli mi to ili ne. Mogli bismo zaključiti kako smo priključkom na EU “vlakić” dobili sav škart koji SAD uporno izvozi pod motom “slobode i demokracije”. Mi smo izgubili svoju neovisnost, postali smo kolonija, izgubili smo nacionalni identitet, a uskoro ćemo izgubiti i sve obiteljske i ljudske vrijednosti, jer ako slučajno odlučimo zaštiti ono malo ljudskosti koja nam je ostala proglasit će nas zatucanima, staromodnima i mrziteljima ljudskih prava.

S druge strane Crkva, koja bi trebala biti moralni stup društva skriva pedofile svećenike kao zmija noga te troši milijarde dolara na sudske i izvansudske nagodbe kako bi se što brže i što prije “zaboravili” grijesi dušebrižnika nad djecom. Ako mislite da u nas nema svećenika pedofila, tada ste pogriješili, nabrojimo neke.

Kako god se okrenemo, djeci spasa nema, čini se kao da su pedofili i psihopati “utkani” u samo srž društva, kao da im ne možemo pobjeći jer su sve inficirali i te su se poput pošasti proširili na sve strane.

Naša djeca su u svemu ovome nebitna, njihova sigurnost je nebitna. Društvo koje ne može zaštititi svoju djecu je osuđeno na propast.

Djeca su u svemu ovome nebitna, njihova zaštita je također nebitna, važna je ponerizacija društva – psihopatski utjecaj na sva društvena događanja. Satovi “čitanja” služe kako bi djeca postala lak plijen najgorima, a društvo koje ne može zaštiti vlastitu djecu je osuđeno na propast.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

Elementary school knowingly allowed drag queen convicted for prostitution to read to children

Todd Starnes: Sex offender reads to kids at library’s drag queen story time — How the heck did that happen?

Second ‘Drag Queen Story Hour’ library reader exposed as convicted child sex offender

Second Child Sex Offender Unmasked at Drag Queen Story Time, Houston Activists Say

BOMBSHELL: ANOTHER DRAG QUEEN STORY HOUR MEMBER EXPOSED AS PEDOPHILE, INVESTIGATION SHOWS

Library admits they let a convicted SEX OFFENDER read to children as young as two in drag after failing to perform a basic background check

SEX OFFENDER BUSTED AS DRAG QUEEN WHO READ BOOKS TO CHILDREN IN CITY LIBRARY

Sex Offender Reads To Kids At Houston Public Library Drag Queen Storytime Event

A second Houston library drag queen was a child molester and reporters refuse to cover it?

Past Sex Offenders Participate in Children’s ‘Drag Queen Story Time’ at Local Libraries

THIRD DRAG QUEEN EXPOSED AS SEX CONVICT

Austin, TX Elementary School Invites Convicted Prostitute Drag Queen to Children’s Storytime

Houston library hosts convicted sex offender member of ‘Sisters of Perpetual Indulgence’ to read to children

1 reply »

  1. Strahota koja već godinama caruje na ovim prostorima dobro govori kako je sistem vrijednosti okrenut naopačke…i dok se kordoni policije angažiraju na zaštitu naormalnom čovjeku besmislenih i nakaradnih parada ponosa, isti ti kordoni budu angažirani protiv ljudi koji prosvjeduju jer su ih prevaranti i sjecikese doveli na rub egzistencije.
    Trebalo bi osnovati neku vrstu udruge normalnih građana koji će se boriti protiv aparata koji kreira drakonske kazne koje plačaju najviše normalni vozači, snimljeni prilikom vožnje u misiji zarađivanja za goli život. No, normalni i radišni ljudi nemaju vremena za paradiranje jer idu na posao dok se oni i svi drugi koji ubiru novac po tko zna kakvoj socijalnoj kategoriji ugrožene manjine dokoličare u borbi za svoja nakaradna prava i pritom budu zaštićeni jer su oni, jadni, ugroženi od nas raznoraznihFOBA.
    SRAMOTA IH PROGUTALA.

    Sviđa mi se