Pod povećalom MW-a

U Rusiji ćemo imati majku i oca dok god sam ja predsjednik – otkriva Putin

Autor: Ljubica Šaran

Početkom 2019. Francuska je uvela zakon s kojim se majka i otac u školama nazivaju “roditelj jedan” i “roditelj dva”, a kanadska vlada je izdala naputke u kojima se naređuje osoblju da u budućnosti koriste spolno neutralne termine u komunikaciji s građanima. Ruska vlada nije nimalo impresionirana zapadnjačkim WOKE stanovištima, a Putin poručuje kako će za vrijeme njegovog predsjedavanja Rusi i dalje imati majku i oca.

Putin smatra da je očuvanje tradicionalnih vrijednosti i obitelji jedan od najvažnijih zadataka ruskih vlasti.

Tijekom sastanka Ruske radne skupine za ustavne reforme 13.veljače 2020. sudionici su raspravljali i o problematici obiteljskih vrijednosti te su zaključili kako će ruska vlada nastaviti s očuvanjem tradicionalnih vrijednosti i obitelji, a Vladimir Putin je zaključio sljedeće:

“Što se tiče pojma “roditelj jedan” i “roditelj dva”, već sam javno rekao, i ponovit ću još jednom: dok god sam ja predsjednik neće biti roditelja jedan i roditelja dva već će biti “majka” i “otac”.

Ova izjava je uslijedila nakon što je Olga Batalina – jedna od sudionica radne skupine za ustavne reforme, primijetila kako je velika većina Rusa zabrinuta za budućnost tradicionalnih obiteljskih vrijednosti, te da postoje zahtjevi kako bi se u ustavu obitelj trebala definirati kao “zajednica muškarca i žene”.

Rusija ostaje pri pojmovima “majka” i otac”.

Inače radna skupina za ustavne reforme broji 75 članova i dužna je procesuirati zahtjeve građana koji dolaze iz svih krajeva Ruske federacije. Bojazan ruskih građana o gubitku statusa majki i očeva se pojavila nakon što su zapadnjačke demokracije počele implementirati pojam roditelja jedna i dva uz obrazloženje kako je to politički korektno.

Očigledno se Rusija i njeni političari ne zaleću za svakom zapadnjačkom pomamom već imaju svoj vlastiti put razvoja društva.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

‘As long as I’m president we will have ‘mother’ & ‘father’: Putin backs traditional family values once again

Parent 1, Just Killed a Man, Put a Gun… Putin Hopes Word Mother Will Never Be Replaced in Russia

‘As long as I’m president we will have ‘mother’ & ‘father’: Putin backs traditional family values once again

Putin: We’ll not have parents #1 and #2, it will be ‘mother’ and ‘father’

PUTIN: AS LONG AS I’M PRESIDENT WE WILL HAVE ‘MOTHER’ & ‘FATHER’

While Putin Is President Russia Will Have ‘Mothers’ & ‘Fathers’ Not Parents #1 & #2