BORBA PROTIV PEDOFILIJE

Bill Gates odbija odgovoriti na pitanje zašto je letio s pedofilom Epsteinom u Lolita Expressu

Autor: Ljubica Šaran

Najveći “filantrop i humanitarac” Bill Gates se našao u neobranom grožđu nakon što se u zaplijenjenoj dokumentaciji “Lolita Expressa” otkrilo kako je 2013. letio iz New Jerseya za Palm Beach s Jeffreyom Epsteinom nakon njegova puštanja iz zatvora zbog pedofilije i prisiljavanja maloljetnica na seks s utjecajnim bogatašima, plemićima i političarima.

Kakva je veza između najpoznatijeg “filantropa” na svijetu i najpoznatijeg pedofila u modernoj povijesti?

Dva dana nakon objave Svjetske zdravstvene organizacije o pandemiji koronavirusa, točnije 13.03.2020., Bill Gates je dao ostavku na mjesto CEO-a Microsofta i golemog međunarodnog konglomerata Berkshire Hathaway uz objašnjenje:

Nakon godina revnog rada odlučio sam se posvetiti vlastitim filantropskim prioritetima, uključujući globalno zdravlje ljudi, razvoj i obrazovanje.

Mnogi su ostali u čudu zašto je Gates bez ikakvih prijašnjih naznaka o povlačenju, odlučio “poći u mirovinu”. Naime, Gates nije imao nikakvih trzavica u svojem timu, niti su mu mediji mogli svjedočiti nekom skandalu koji bi mu “drmao stolicu”.

Osim jednog.

Naime, 20.08.2019. otkrilo se kako je Bill Gates letio s osuđenim pedofilom i najpoznatijim svodnikom maloljetnica na svijetu Jeffreyem Epsteinom. Da stvar bude interesantnija Epstein koji se navodno “objesio” u svojoj ćeliji je tvrdio kako je financijski savjetnik Billa Gatesa, no njegov PR tim je to brže bolje opovrgao.

Mediji su se dokopali ljetne dokumentacije Lollita Expressa, osim Billa Clintona gost najpoznatijeg pedofila na svijetu je bio još jedan Bill i to znameniti Gates.

Unatoč svemu glasnogovornici Gatesove fondacije nisu mogli dati nikakva objašnjenja zašto je njihov poslodavac letio u već tada ocrnjenom zrakoplovu i zašto se družio s osobom osuđenom za pedofiliju i svodništvo maloljetnica.

Unutrašnjost zrakoplova Lollita Express. Fotografija vlasništvo DaillyMail.com.

Jeffrey Epstein je još 2009. godine osuđen za pedofiliju i svodništvo maloljetnica, te se znalo kako njegov zrakoplov Lollita Express služi da bi se poznati, moćni i bogati upuštali u seksualne odnose s nesretnim tinejdžericama. Jedini odgovor koji su mediji dobili od glasnogovornika Billa Gatesa je da Epstein nije imao nikakve financijske ili dobrotvorne poslove s Gatesom što stvara još više nepoznanica i pitanja glede leta za Palm Beach na dan 01.03.2013.

Također je poznato kako su se Epstein i Gates družili i na godišnjoj gala Edge večeri na kojoj se svjetski milijarderi sastaju i razgovaraju o poslovima glede ekonomije, znanosti i tehnologije. U stvari Edge gala večera se dogodila samo dva dana prije spomenutog leta.

Lollita Express log s imenom “predsjednika” Williama S. Clintona kojeg mi poznamo kao Bill Clinton.

Bill Gates nije jedini poznati super-bogatun ili celebrity koji je letio s Epsteinom, podsjećamo čitatelje na neka od imena: Bill Clinton, Walter Cronkite, Peter Marino, Naomi Campbell, Kevin Spacey, Charles Tucker, Princ Andrew, Alan Dershowitz, Sarah Ferguson itd.

Bill Gates i Boris Nikolić snimljeni 2012.

Iako Gatesov PR tim tvrdi kako njihov poslodavac nema nikakve veze s pedofilom Espteinom vrijedno je napomenuti kako je nekadašnji Gatesov savjetnik za znanost Boris Nikolić naveden kao jedan od izvršitelja oporuke Jeffreya Epsteina. Epstein je oporuku potpisao dva dana prije njegova misterioznog samoubojstva u ćeliji New Yorškog zatvora. Kako navode neki mediji, takvo stanje stvari dodatno dolijeva ulje na vatru špekulacija o tome da su Gates i Epstein imali puno više veza od onoga što se zna u javnosti.

“Prođarate” li mako internetom vidjet ćete kako su Bill Clinton i Gates snimljeni zajedno u brojnim prilikama, kako formalnim tako neformalnim.

Inače Gates je jedan od najprominentnijih donatora američkoj Demokratskoj stranci, a to je bio i sam Epstein. Poznato je da je Gates zajedno sa svojom ženom Melindom od 2000. godine 88% svojih političkih donacija dao upravo Demokratskoj stranci, te su bili u partnerstvu s Hillary i Billom Clintonom kroz njihovu Clinton Fondaciju.

U sredini vidimo Jeffreya Epsteina, do njega s desno je Bill Gates, a skroz desno stoji Boris Nikollić koji je proglašen jednim od izvršitelja Epsteinove oporuke.

Uzmemo li u obzir Epsteinovu nazočnost jednoj od najprominentnijih gala večera na svijetu, te brojna imena iz svijeta zabave, financija i politike koja su s njim dolazila u kontakt nakon zatvorske kazne, čini se da nikome od njih nije smetalo što je Epsteinu bilo suđeno za pedofiliju.

State Depratment Watch smatra kako uporna šutnja Billa Gatesa o njegovim vezama s Jeffreyem Epsteinom i letom s Lollita Expressom govori više od riječi, a znameniti New York Times je objavio kako se Bill Gates sreo s Jeffreyem Epsteinom u brojnim prilikama unatoč njegovoj dobro poznatoj prošlosti.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

End of an era? Bill Gates steps down from Microsoft board

Bill Gates leaves Microsoft board

Bill Gates REFUSES to reveal why he flew on Lolita Express with Jeffrey Epstein four years AFTER his release from prison while the billionaire was still chairman of Microsoft

Why Did Bill Gates Fly On Epstein’s ‘Lolita Express’ After Pedophile’s Prison Stint?

Bill Gates Flew on Lolita Express With Jeffrey Epstein After Child Sex Conviction

BILL GATES REFUSES TO COMMENT ON WHY HE FLEW ON ‘LOLITA EXPRESS’ AFTER EPSTEIN’S FELONY SEX CONVICTION

Bill Gates flew with Epstein on Lolita Express in 2013 despite his charity aiming to empower young girls across the globe

Bill Gates refuses to explain why he went on Jeffrey Epstein’s notorious ‘Lolita Express’ plane four years AFTER the paedo was released from prison

All aboard the ‘Lolita Express’: Flight logs reveal the many trips Bill Clinton and Alan Dershowitz took on pedophile Jeffrey Epstein’s private jet with anonymous women

Bill Gates Met Pedophile Jeffrey Epstein Multiple Times Despite Denying Relationship

Bill Gates Met With Jeffrey Epstein Many Times, Despite His Past