Pod povećalom MW-a

Vodeća američka organizacija za planiranje obitelji prodaje abortirane bebe

Autor: Anamarija Vukojević

U tekstu Zašto se pornografija želi prikazati kao zdravstveni odgoj? pisali smo o Planned Parenthoodu, neprofitnoj američkoj organizaciji koja potiče mlade na upuštanje u seksualne odnose poput sadizma odnosno mazohizma. Problem je time veći što u ime ‘sigurnog seksa’ ova neprofitna organizacija dobiva od poreznika oko 500 milijuna dolara svake godine. Dugo se šuškalo da je ova organizacija poznata kao broj jedan po broju obavljenih abortusa u zemlji. 2019. godine direktori te organizacije su pod prisegom priznali da se ilegalno bave prodajom abortiranih beba.

Još 2013. smo pisali o otkriću da većina cjepiva za djecu sadrži stanice abortiranih fetusa. Prema podacima koje su proizvođači označili na cjepivima u njima se nalaze proteini estrahirani iz abortiranih ljudskih fetusa, modificirana DNK, pa čak i genetički modificirani (GM) ljudski albumin.

U tekstu koji je objavio Natural News stoji kako se svi ovi sastojci nalaze u većini cjepiva koja se daju djeci i bebama. U izvješću NVIC-a, između ostalog, piše:

  • Cjepivo za vodene kozice i MMR ProQuada sadrži: stanice abortiranih fetusa, ljudski albumin i ljudsku DNK.
  • Cjepivo za vodene kozice Varivaxa sadrži: stanice abortiranih fetusa i ljudski DNK.
  • Cjepivo za ospice, zaušnjake i rubeolu (MMR II) drugih proizvođača sadrži: stanice abortiranih fetusa i genetički modificiran ljudski albumin.
  • Cjepivo za hepatitis A Vaqta, sadrži: stanice abortiranih fetusa i ljudski DNK.
  • Cjepiva za difteriju, tetanus, hripavac i polio Pentacela sadrže stanice abortiranih fetusa.
  • Cjepivo za bjesnoću IMOVAX sadrži stanice abortiranih fetusa.
  • Cjepivo za bjesnoću RabAverta sadrži ljudski albumin.

S obzirom na takvu potražnju logično je zapitati otkuda dolaze svi ti abortirani fetusi. Na koji način se nabavljaju i prodaju.

Već se godinama špekulira da se američka neprofitna organizacija Planned Parenthood bavi prodajom dijelova abortiranih fetusa. Već su nekoliko puta objavljeni videozapisi koji otkrivaju tajne i nezakonite radnje te organizacije. Nakon što su novinari David Daleiden i Sandre Merritt objavili inkriminirajuće videozapise Planet Parenthood je uzvratio tužbom protiv novinara. Tvrdili su da su videozapisi falsificirani i uvelike editirani. Tada su izjavili da nikada nisu prekršili zakone koji se odnose na trgovinu pobačenim dijelovima tijela. No, najnovija svjedočenja pod zakletvom službenika Planet Parenthooda otkriva da su doista to činili, što je nezakonito.

U videozapisu su prikazane brojne izjave, uključujući direktoricu Tram Nguyen i dr. Dorothy Fergurson, kao i dr. Deborah Nucatola, bivšu stariju direktoricu Planned Parenthooda.

Sve za novac.

Ovaj videozapis također osporava argument da primljeni novac za abortirane fetuse nije ništa drugo do nadoknađivanje troškova koje je podmirilo Planned Parenthood. Iako zakon dopušta povrat specifičnih troškova prilikom davanja fetalnih organa, te naknade moraju biti u skladu s posebnim smjernicama, tj. moraju biti naknade povezane s prijevozom, preradom i drugim takvim troškovima.

Tijekom nekih prikazanih videozapisa, koje možete vidjeti ovdje, u pozadini se može čuti kako odvjetnik u više navrata upućuje svog klijenta da ne odgovori na pitanje koliko je novca Planned Parenthood moglo dobiti od prodaje dijelova abortiranih fetusa. Pa ipak, fakture su pokazale da su neki centri unutar te organizacije primali više od 10.000 dolara u jednom mjesecu.

Dokument koji pokazuje na čemu zapravo Planned Parenthood zarađuje. Ostatak dokumenta možete pogledati ovdje.

U intervju s bivšom menadžericom Planned Parenthooda, Abby Johnson, je objasnila kako je poslovni plan njen bivše firme uključuje kvotu, što znači da je točno određeno koliko se mjesečno treba napraviti abortusa. Johnson također navodi da postoje strategije koje službenici u interakciji s mladim djevojkama i ženama koriste kako bi maksimizirali broj pobačaja.

Na pitanje novinara da li Planned Parenthood prodaje fetalna tkiva, dijelove beba i koliko se zarađuje od toga, Abby Johnson je odgovorila:

Da, prodaje. U podružnici u kojoj sam radila prodavali smo cijelo tijelo za oko 200 dolara po fetusu. To je kupila tvrtka koja se zvala Amphioxus, i pogon u Houstonu, to je drugi najveći pogon na zapadnoj hemisferi, drugi po veličini u Kini, i radili smo, imali smo kapacitet za izvoditi oko 75 pobačaja dnevno, 6 dana u tjednu. Dakle, ako pogledate čak polovinu onih žena koje imaju tkivo pogodno za darivanje, “doniranje” ili prodaju, tada na toj jednoj klinici gledate više od dva milijuna dolara godišnje.

Ali, mislio sam da ta organizacija, ili bilo koji druga organizacija poput Planned Parenthooda, ne smije prodavati ljudske dijelove, zapitao se novinar.

Da, zanimljivo je, jer način na koji oni na stavke dodaju sve, izgleda da je to legitimna poslovna transakcija, ali zato što zakon kaže da mogu naplaćivati stvari poput otpreme i rukovanja. Pa ako ispravno postave stavke u dokumentima, izgleda kao da samo plaćate usluge prijevoza ili isporuke, ali ono stvarno nije uključeno u transakciju. Amphioxus je sam došao i pokupio dijelove iz naše podružnice.

I na kraju, pogledajte videozapis u kojem doktorica dr. Deborah Nucatola nonšalantno, dok jede, govori koliko je teško pravilno izvesti vađenje i odvajanje dijelova abortusa kako bi bili najisplativiji za prodaju.

Ovdje ne govorimo o izboru za život ili protiv života. Ovo je pitanje kriminalnog ponašanja organizacije koju vode korumpirani, ponerizirani pojedinci.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

Taxpayers in the US will stop paying for “Planned Parenthood” abortions, and the liberal left is FREAKING out!

BOMBSHELL: Planned Parenthood officials admit under oath to selling aborted body parts

Former workers speak up about Planned Parenthood’s chilling practices

Planned Parenthood begins offering children transgender hormone therapy drugs

Planned Parenthood staff admits to supplying aborted baby parts to ‘for-profit brokers’

Former clinic manager reveals Planned Parenthood’s Business Model: Abortion quotas & selling fetuses

Judge in ‘Baby Body Parts’ trial orders guilty verdict against journalist who exposed Planned Parenthood

Većina cjepiva za djecu sadrži stanice abortiranih fetusa

Warning: Many childhood vaccines contain aborted human fetal protein, DNA

New Unsealed Documents Show Planned Parenthood Profited From Aborted Baby Body Parts

Top doctor for Planned Parenthood caught on camera describing selling fetal organs on black market

Izbjegavajte proizvode koji sadrže stanice abortiranih fetusa!

Biotehnološka kompanija se nepotrebno koristi pobačenim ljudskim stanicama fetusa za testiranje umjetnih aroma hrane!!!!