Pod povećalom MW-a

Zemlja bogatih parazita uhljeba i siromašnog naroda – ponerizacija Hrvatske

Autor: Ljubica Šara

Savezna Republika Njemačka – lokomotiva europskog gospodarstva, ima oko 85 milijuna stanovnika i oko 260.000 državnih službenika. S druge strane, Republika Hrvatska ima nešto manje od četiri milijuna stanovnika, no održava glomazni parazitski aparat javne uprave s 230.000 državnih službenika iako se nalazi na samom začelju ekonomije EU. Ako mislite da je to nagore od svega, prevarili ste se.

Dosta je parazita i uhljeba.

Ovaj članak ne služi kako predizborni letak, jer ne podržavamo niti jednu političku opciju iz čistog razloga jer je iskustvo pokazalo kako nikome ne možemo vjerovati, te da je sustav napravljen na takav način da se pošteno ljudsko biće ne može eksponirati u politici, te da su alati sustava načinjeni kako bi guzonje živjele kao bubreg u loju, zaštićene svim mogućim i nemogućim zakonima, dok raja stenje pod haračima kojih je sve više i više.

Jeste li znali?

Republika Hrvatska, unatoč, hvalospjevu trenutačne administracije je de facto kolonija Austro-ugarske. Banke i gospodarstvo nam kontroliraju Austrijanci, dok nam naftu i plin kontroliraju Mađari.

Stanje u državi.

U Hrvatskoj postoje samo tri uspješna vida gospodarstva: biznismeni-tajkuni, odvjetnici specijalizirani za ekonomski kriminal i naravno, najbolja i najobimnija parazitska grana gospodarstva – politika sa svim oblicima uhljebljivanja. Osiromašenih četiri milijuna građana Hrvatske ne izdržava samo glomazni aparat javne uprave, već i vojsku političara. 13.800 političara nas godišnje košta nevjerojatnih 16,2 milijarde kuna, što je čak 4,8% državnog BDP-a.

U državnim tijelima i javnoj upravi na kraju 2017. godine je bilo zaposleno 233.028 ljudi, podaci su iz Centralnog obračuna plaća (COP) koje je Ministarstvo uprave objavilo u redovitom statističkom prikazu 2019. godine, dok je država zapošljavala po pet novih parazita dnevno u tom periodu.

Koliko je to nenormalno i ubitačno, razmislite sami.

Gdje će nas to sve skupa odvesti, zaključite sami.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.