Pod povećalom MW-a

Demokracija protiv korone – pod povećalom Matrix Worlda

Autor: Ljubica Šaran

Dok su sve oči uprte u Sjedinjene Američke Države koje, konačno, mogu probati obojanu revoluciju na vlastitoj teritoriji, dotle sasvim neprimjetno i ispod medijskog radara prolaze slike policijske brutalnosti u Francuskoj i Njemačkoj u kojoj prosvjedi protiv gubitka ljudskih prava i neustavnih mjera protiv korone tek počinju jenjavati.

Zašto je policajac trebao ovako grubo postupati s nečijom bakom samo zato što je ona tražila poštivanje njenih ustavnih prava?

Fotografija je snimljena početkom svibnja u Njemačkoj tijekom višetjednih prosvjeda protiv korona mjera. Policajac je uhitio staricu prosvjednicu jer je ona rizična grupacija koja nije smjela na ulicu, no kako vidimo policajac se nimalo nije potrudio osigurati staričino zdravlje jer sam ne nosi masku.

Ako je suditi po godinama baka je već imala priliku iskušati na vlastitoj koži zločine nacističke Njemačke te se ne libi iskazati svoj građanski bunt. Zapravo od dotične gospođe bi svi trebali učiti, jer demokracije bi trebale označavati vladavinu većine, a ne vladavinu psihopatske manjine nad većinom koja iskorištava koronu do krajnjih granica misleći pri tome da može upravljati ljudskim životima kako god poželi.

Mediji su jako pazili da se ne vide starije osobe koje su privedene zbog protesta, uglavnom prikazuju se mladići i djevojke koje se pokušava pričiniti problematičnima jer gle čuda na poštuju mjere koje nemaju veze sa zakonom ni pameću.

Pretpostavljamo da bi ova slika kao i mnoge druge i te kako došle u medijsku pozornost da je u pitanju Afroamerikanka, no trenutačno bijelci nisu ‘in’ pa nema veze kako se policija prema njima odnosi, bez obzira na njihovu dob.

Još jedna “zločesta” bijelkinja traži previše.

Kako god bilo nepoznata starica iz naslovne slike nije jedina, činjenica je da je popriličan broj starijih građana Njemačke uhićen samo zato što im je puna “pipa” mjera koje su ih pretvorile u zatvorenike vlastita četiri zida kontra ustavom i zakonom osiguranih prava. Naime svi naputci kriznih stožera se provode poput zakona iako nikada nisu prošli odobrenje nacionalnih parlamenata država koje su unesrećene “plandemijom”.

Čemu ovakva grubost?

Teško je gledati kako se policija ponaša prema onima koje bi trebala štititi, a još je teže gledati kako nam već mašu s “drugim valom” i još opsežnijim mjerama ograničavanja.

Pogledate li pažljivo, na kraju zapisa ćete vidjeti kako policija bez imalo pardona uhićuje starije osobe o kojima bi se navodno trebali svi brinuti jer cijela je ova farsa stvorena na premisi “čuvajmo živote, poglavito starijih”.

U svakom slučaju magloviti vrh psihopatske piramide vlasti i sve moguće političke prostitutke bi i te kako trebale imati na umu što prizivaju, jer priroda teži balansu i neće ostati hladnokrvna na zatvaranje zdrave populacije. Priroda bi kao takva mogla odgovoriti pravom pravcatom pandemijom u kojoj će ljudi izmučeni neimaštinom, glađu, zatvorom i nedostatkom kretanja po prirodi postati lak plijen za prave viruse koji neće birati godišnju i starosnu dob.

Mislite da pišemo gluposti?

Podsjetimo se.

Kad god je psihopatija prevršila svaku mjeru, kad god su se psihopati nakotili diljem planete u prekomjernom broju uništavajući pri tome prirodnu ravnotežu, priroda bi pokrenula “veliko čišćenje”: potresima, vulkanskim erupcijama, klimatskim promjenama, bombardiranjem iz svemira i naravno Crnom kugom, Skarletnom groznicom, Justinijanovom kugom, kolerom, velikim boginjama i sličnim pošastima.

Nastavimo li se privoljavati parazitima, predatorima na dvije noge i njihovim lažima, priroda će se odlučiti očistiti od svekolike parazitske energije i to neće napraviti kiruškom preciznošću, već na globalnoj razini.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogoje zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.