Pod povećalom MW-a

Babaroga protiv Melanie Trump

Autor: Ljubica Šaran

Na modu ne obraćamo baš puno pažnje, zapravo o njoj pišemo isključivo zbog njene krajnje poneriziranosti. Na žalost, ovaj put o modi pišemo jer je ludilo u njenom okviru doseglo same vrhunce. Nakon psihopatije, zatiranja muškosti, otvorene pedofilije i uništavanja klasične estetike, na red je došlo i politiziranje i to od strane najmoćnijeg modnog časopisa Vogue, čija urednica tvrdi – Melania Trump nema stila pout Michelle Obama i nikad ga neće imati.

Izaberite tko vam je na ovoj slici najelegantniji i najviše ženstven: Michelle Obama, Melania Trump ili urednica svemoćnog modnog magazina Vogue koja tvrdi kako Melania nema ni stila niti estetike poput Michelle.

Lynn Yaeger je jedna od urednica Vogua, oko nje se vrti multimilijunska industrija svijeta visoke mode i krpice koje ona odobri se prodaju na sve strane uz hvalospjeve, a na što ona da kritiku se “gazi pod nogama”. Drugi modni magazini o Lynn Yaeger pjevaju hvalospjeve jer nitko nema niti novca, niti energije da bi se kačio sa svemoćnim Voguom i njihovim uredništvom.

Napad je na Melaniu Trump krenuo 2017. godine jer je prva dama nosila štiklice za vrijeme posjete području koje je pogodio uragan.

Yaegerica je Melaniu Trump napala još 2017. smatrajući da je nošenje štiklica po području uništenom uraganom neumjesno. Iako bi se o tome dalo raspravljati, čini se da je Vogue u međuvremenu prokužio da se moda i te kako može ispolitizirati te se mrski republikanski predsjednički par može otirati po podu, barem preko Melanie Trump.

Oko ove bakice se vrti modna industrija, što ona kaže se sluša bez prigovora no kakav je ona zapravo “modni uzor”?

Ova urednica Vogua smatra kako bi Melania trebala obratiti pažnju na modne trendove koje njen magazin promovira, te da treba ići s vremenom. Pogledajmo na kakvu to modu ukazuje dotična bakica te vi sami promislite jesu li u pitanju maškare ili haute couture kojoj je Trumpova sklona odavna.

Lynn Yaeger godinama trubi kako Melania nema stila, kako nikada neće dosegnuti eleganciju i estetiku Michelle Obama. Smatramo da slika govori više od tisuću riječi, stoga je najbolje pogledati kakvu je eleganciju i modu Michelle Obama donijela u Bijelu kuću.

I na koncu ćemo pogledati kako se nosila i kako se još uvijek nosi Melania Trump.

Po tko zna koji put nam se pokušava laž predstaviti kao istina, a nakaradne osobe s karakternim manama nam doslovno prodaju mačka u vreći i to za goleme novce.

Lijevo je urednica modnog magazina Vogue koja je navodno modni uzor svim ženama zapadnjačkog svijeta, desno je Melania Trump. Babaroga s lijeve strane tvrdi da bi Melania trebala pratiti njen uzor jer inače nikada neće dostići eleganciju i estetiku Michelle Obama.

Iako je ljepota u očima promatrača, elegancija Melanie Trump je klasična i držimo da je napad na nju od strane sveprisutne babaroge samo pokazatelj u kakvom društvu i vremenu živimo, te da super-bogati mediji čine sve što je u njihovoj moći kako bi “navodili vodu na vlastiti mlin” za činjenice nema veze – koga danas zanima istina.

Slijepi smo i pored vlastitih očiju.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.