BORBA PROTIV PEDOFILIJE

Crtić za djecu o čovjeku s velikim spolovilom se smatra prikladnom zabavom

Autor: Anamarija Vukojević

John Dillermand iliti John Penisman je nova danska animirana serija za djecu od četiri do devet godina koja prikazuje sredovječnog muškarca koji ima spolovilo dugačko nekoliko metara. Premijerno je prikazana početkom ovog mjeseca a epizoda traje pet minuta. Crtić je donekle naišao na kritiku u Danskoj uz objašnjenje da normalizira kulturu silovanja i podilazi pedofilima. Producent crtića je DR Ramasjang, nacionalna radiotelevizija. Oni smatraju da crtić ne seksualizira spolovila i da je jedino važno to što djeca crtić smatraju smiješnim.

Prije nego krenemo dalje, pogledajmo crtić koji, kako tvrdi producent, djeca smatraju smiješnim:

You Tube nam je blokirao da direktno s njega prenesemo ovaj “crtić” za djecu jer je naša stranica napravljena za odrasle bez dobnog ograničenja.

Animirani crtić za djecu opisuje čovjeka i njegove izazove i probleme s vlastitim spolovilom. Dakle, John Dillermand ima neobično dugačak penis. Toliko dugačak da zapravo može izvoditi operacije spašavanja, istaknuti zastavu pa čak i ukrasti sladoled djeci.

Zanimljivo, crtić je prikazan netom nakon što je #MeToo pokret pokrenut u Danskoj.

Christian Groes, izvanredni profesor i istraživač spolova sa sveučilišta Roskilde na tu temu je rekao:

John Dillermand prikazuje slavljenje moći muških genitalija i na taj način se vraća ravnopravnost. Ovjekovječuje standarnu ideju patrijahalnog društva i normalizira “kulturu svlačionice” koja je korištena za opravdavanje mnogih loših ponašanja muškaraca.

Erla Heinesen Højsted, klinička psihologinja koja radi s obiteljima i djecom, rekla je da vjeruje da protivnici emisije možda previše razmišljaju o tome na negativan način.

John Dillermand razgovara s djecom i dijeli njihov način razmišljanja – a djeci se genitalije čine smiješnima. Emisija prikazuje čovjeka koji je impulzivan i nije uvijek pod kontrolom, koji griješi – poput djece, ali što je najvažnije, Dillermand to uvijek ispravi. Preuzima odgovornost za svoje postupke. Kad mu, na primjer, žena u emisiji kaže da treba držati penis u hlačama, on je sluša. Što je lijepo. On je odgovoran.

Crtić uči djecu da je odgovornost držati penis u hlačama?!

Producenti crtića su na kritike odgovorili da su jednako tako mogli napraviti program o ženi koja nema kontrolu nad svojom rodnicom i da je najvažnije od svega da djeca uživaju u Johnu Dillermandu.

O ovoj temi bi se i te kako dalo još pisati, no mi smo predočili stravične činjenice, a vi sami donesite zaključak prema vlastitoj savjesti koliko je ovaj uradak primjeren ili ne. Imajte na umu da crtić na You Tubu mogu pogledati svi bez dobnog ograničenja kao i na danskoj televiziji.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

Denmark launches children’s TV show about man with giant penis

Children’s TV show about a man with an uncontrollable giant penis launched in Denmark

Denmark releases children’s show about man with ‘world’s longest penis’

D*CK MOVE Bizzare Danish kids cartoon stars man with ‘world’s longest penis’ using his member to save children from lion attack 

locker-room culture