Pod povećalom MW-a

Nosite masku tijekom masturbacije – preporuka teksaškog sveučilišta

Autor: Ljubica Šaran

Zdravstveni centar sveučilišta Sjevernog Teksasa je objavio tweetove koji su na koncu izbrisani jer su se u njima davali savjeti koji nisu u skladu sa sveučilišnim stajalištima o borbi protiv koronavirusa. Javnost je najburnije reagirala na objavu koja poziva studente da se samozadovoljavaju s maskama na licu.

Srećom objave su obrisane.

Evo prijevoda spornih tweetova:

Mask-tubrirajte?! Izbjegavajte seks i ostanite u svoja četiri zida – samozadovoljavanje je najsigurniji oblik seksa. (…) Tijekom uzajamne masturbacije nosite maske kako biste smanjili rizik. (…) Budite kreativni s fizičkim barijerama i seksualnim pozicijama kako biste spriječili bliski kontakt lice uz lice. (…) Trebali bi prekriti svoj nos i usta tijekom seksa.

Iako su prvotni tweetovi izbrisani, ostale su kritike i print screen objava.

Isprva su studenti mislili kako se radi o objavama slavnog satiričnog sajta Babylon Bee, no nakon početne zbunjoze, javnost je počela dijeliti tweetove uz kritiku.

No tu nije bio kraj, u daljnjim objavama stoji kako studenti moraju odabrati dobro ventiliranu sobu za seksualni kontakt te da izbjegavaju ljubljenje i operu ruke prije i nakon seksa.

Iako se isprva mislilo kako su objave izbrisane zbog nezadovoljstva studenata i kritike javnosti, na koncu je otkriveno kako je za brisanje tweetova zaslužna uprava sveučilišta koja niti ne želi da im studenti dolaze u bilo kakav blizak kontakt što je dodatno pojašnjeno naputkom:

Prekrivala za lice (uključujući i maske) nisu zamjena za odgovarajuće socijalno distanciranje.

No sveučilište Sjevernog Teksasa nije jedino u prčkanju po ljudskoj intimi.

Sveučilište Georgia ima svoje naputke.

Sveučilište Georgija je objavilo slične naputke u kojima studentima objašnjava stvari u koji se po svemu sudeći ne bi trebali prtljati, no korona je odlično opravdanje za sve pa čak i “savjete za pravilan seks”.

U toj sveučilišnoj objavi stoji sljedeće:

Vi ste sami sebi najsigurniji seksualni partner. Prakticirajte solo seks ili limitirajte broj seksualnih partnera.

Perite svoje ruke i objekte s toplom vodom 20 sekundi prije i nakon seksualne aktivnosti.

Virus je pronađen u spermi i fekalijama ljudi zaraženo Covid-19. Ne znamo može li se Covid-19 širiti tijekom vaginalnog ili analnog seksa.

Razgovarajte o Covid-19 rizičnim faktorima prije seksa isto kao što biste trebali razgovarati o pristanku za seks, kondomima i drugim sigrunosnim čimbenicima povezanima za sam seks.

Razmislite o korištenju zaštitnih maski tijekom seksa. Teško disanje i zadihanost može dodatno omogućiti širenje virusa. a nošenje maske smanjuje rizik.

Izbjegavajte ljubljenje i budite kreativni u seksualnim položajima koji smanjuju bliske kontakte lice u lice.

Kakav je ovo magazin za tinejdžere?

Iako bi neki mogli smatrati kako je riječ o hvale vrijednoj akciji, držimo da to nema veze niti sa sigurnošću, niti sa zdravljem već kontrolom i opsjednutošću seksu. Dovoljno nam je pogledati što se sve piše u najvećim i najtiskanijim magazinima fokusiranim na tinedžere pa da shvatimo kako gledamo plodove ponerizacije društva i poguban utjecaj psihopata u seksualizaciji svega. Teen Vogue je nedavno posvetio veći dio izdanja navodnom sigurnom “analnom seksu” u kojemu se tinejdžere, dakle djecu od 11 godina starosti pa nadalje, uči kako pravilno uživati u analnom seksu uz naslov: Analni seks, što trebate znati. Kako ga napraviti na PRAVI način.

Politička ponerologija” knjiga koja objašnjava zašto nam je tako kako je i kako se izvući iz toga.

Kako biste se više upoznali s ponerizacijom društva preporučamo vam fantastičnu studiju poljskoga psihologa Andrzeja Lobaczevskog koji je svoj 50-godišnji rad objavio u knjizi pod naslovom Politička ponerologija: Znanstvena studija o podrijetlu zla među ljudima.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

Texas University Orders Students to Wear Masks During Masturbation

UNT gives ‘mask-urbate’ guidelines for sex during COVID

TEXAS UNIVERSITY TELLS STUDENTS TO WEAR MASKS DURING MASTURBATION: ‘MASK-URBATE’

Texas University Tells Students To Wear Masks During Masturbation

Texas University Tells Students: Wear Masks During Masturbation

Texas University Tells Students To Wear Masks During Masturbation

University Of Georgia Tells Students to Consider “Wearing a Face Mask” During Sex

Wear a mask during sex or masturbate to avoid Coronavirus