BORBA PROTIV PEDOFILIJE

Kraljičin rođak završio u zatvoru zbog seksualnog napada – trula jabuka na trulom stablu

Autor: Ljubica Šaran

Po prvi put u modernoj povijesti, jedan je pripadnik britanske kraljevske obitelji završio u zatvoru i to zbog seksualnog napada. U pitanju je prapranećak Elizabete druge, Simon Bowes-Lyon koji je u vlastitom dvorcu seksualno napao gošću dok je ona spavala u svojoj sobi. Iako se neki pravdaju kako je Bowes-Lyon daleki kraljičin rođak u pitanju je običan PR jer je kraljičina majka bila iz iste obitelji, a isti ogranak je poznat po zatvaranju vlastite djece u umobolnice i pretvaranje kako se dogodila nagla smrt, a sve s namjerom peglanja obiteljske “krvne slike”.

Problemi u “raju”.

Britanska kraljevska obitelj je jedan od najboljih prikaza društvenih parazita, koji na osnovu rođenja i plavokrvnog pedigrea žive na tuđoj grbači – u ovom slučaju na grbači poreznih obveznika Ujedinjenog Kraljevstva. Sama kraljevska obitelj i trenutačni monarh su poznati po PR spinovima i licemjerstvu koje se jedino može usporediti s naukom Edwarda Bernaysa.

Prve rođakinje kraljice Elizabete druge Nerissa i Katherina su zatvorene u umobolnicu da ne bi kompromitirale kraljevsku krv i kraljevski pedigre.

Slučaj osude i zatvaranja kraljičinog prapranećaka Simon Bowes-Lyon je iznimno važan jer predstavlja stanoviti presedan i činjenicu kako se ovaj put zločini nisu mogli pomesti pod tepih. Inače Elizabetina majka je rođena u škotskoj plemenitaškoj obitelji Bowes-Lyon, a njen mlađi brat John Herbert Bowes-Lyon je vlastite dvije kćeri Nerissu i Katherinu poslao u umobolnicu i proglasio ih mrtvima jer su, po ondašnjim standardima spadale u “imbecile” točnije bile su umobolne, te su mogle dovesti monarhiju u pitanje zbog uništavanja kraljevskog pedigrea.

Mladi Simon na sprovodu kraljice majke 2002., vidite ga direktno desno iza princa Williama.

Michael Bowes-Lyon je pradjed mladoga lorda Simon Bowes-Lyon i stariji brat kraljičine majke Elisabeth Bowes-Lyon. Britanski mediji bliski kruni su nakon izbijanja seksualnog skandala na sve moguće načine pokušale udaljiti Bowes-Lyona od same kraljice uz tvrdnju kako je isti njen daleki rođak.

Bliski rođaci.

Na žalost, to je bio očajnički korak jer su se uskoro počeli objavljivati dokazi kako to nije istina, s mnogim video uracima i fotografijama u kojima Simon i njegova obitelj sudjeluju u kraljevskim “svakodnevnim” poslovima i okupljanjima i to uvijek u samom kraljičinom ili prinčevskom krugu. Najpoznatiji dokaz koliko je Simon blizak Elizabeti je fotografija sa sprovoda princeze Diane u kojoj mladi Simon ide odmah nakon princa Philipa, Charlesa i Williama i Lorda Maunbattena.

Dvorac Glenis u kojemu je kraljičin prapranećak pokušao silovati gošću na spavanju.

Sada kad samo razriješili malu “misteriju” o rodbinskim vezama i “kvaliteti” kraljevskog pedigrea, ne treba nas čuditi ponašanje 34-godišnjeg Simona Earla od Strathmorea i Lorda Glaimsa, koji je upao usnuloj gošći u sobu u vlastitom obiteljskom dvorcu Glenis, te joj je pokušao skinuti spavaćicu hvatajući je po intimnom dijelovima, ponavljajući kako je “prljava zloća koju treba ukrotiti”. Simon se sa žrtvom borio 20 minuta pokušavajući finalizirati seksualni akt, unatoč žrtvinoj borbi i negodovanju, no srećom žrtva ga je na koncu izbacila iz sobe te je zaključala vrata i pozvala policiju.

Majka kraljice Elizabete druge pred obiteljskim dvorcem Glenis.

U dvorcu Glenis je rođena kraljičina majka te je tamo provela većinu života do svoje udaje za Elizabetinog oca kralja Georga VI, a kraljica Elizabeta druga je u istom mjestu rodila svoje prvo dijete princezu Anu kako bi odala počast majčinoj obitelji koja stoluje u Glenisu od 14. vijeka.

Kraljičin rođak na putu od sudnice prema zatvoru nakon objave presude od 10 mjeseci zatvora.

Čini se da se Simon nadao kako će javnom isprikom, posjetima psihologu i konstantnim “kukanjem” pred TV kamerama dobiti oslobađajuću presudu, no sudac županije Dundee je objasnio kako se mora suočiti s činjenicama te da javnost zahtijeva kaznu primjerenu njegovom ponašanju te da je to u ovom slučaju 10 mjeseci zatvora i registracija u registru seksualnih napasnika.

Interesantno je napomenuti kako je Simon tvrdio da je pokušaj silovanja “napravio pod golemim utjecajem alkohola te da to nikako ne bi načinio trijezan.” Pa ipak Simonu ovo nije prvi problem sa zakonom, naime 2010. je kažnjen s oduzimanjem vozačke dozvole na devet mjeseci i kaznom od 500 funti zbog divljanja na cesti i nepoštivanja ograničenja brzine. Nakon samog pokušaja silovanja uhvaćen je u nepoštivanju korona mjera jer je za vrijeme lockdowna prešao u drugu županiju kako bi uživao u obiteljskoj lovačkoj kući – Holwick Lodge.

Otac i sin – kraljičini rođaci. Čini se da jabuka ne pada daleko od stabla.

Neki su se trudili iz petnih žila opravdati Simona tvrdeći da je jedna “trula jabuka” ne znači kako je cijela obitelj “loša”. No uz zatvaranje vlastite obitelji u umobolnice trebamo se podsjetiti kako je Simonov otac bio teški alkoholičar kojeg su ostavile tri žene, a njegova javna sramota je bila što su ga uhvatili u četverodnevnim orgijama s prostitutkama koje je plaćao 100 funti na noć u bordelu pod nazivom Pleasure Zone. Nakon što je skandal došao do medija, Simonov otac Mikey se pravdao kako to ne bi “nikad učinio u životu da ne prolazi kroz teško razdoblje”. Zbog orgija s prostitutkama prva dama od Strahmora je dobila 5 milijuna funti razvodne naknade, bračni krevet i neke skupe umjetnine iz dvorca Glenis.

Kraljičin sin princ Andrew sa 17-godišnjakinjom i madam Gislaine koja je prisiljavala maloljetnice da spavaju s bogatašima kako bi ih Jeffrey Epstein mogao ucjenjivati.

Uzmemo li u obzir da je princ Andrew, sin kraljice Elizabete, optužen za seks s maloljetnicom u aferi Jeffrey Epsteina, a u najnovijoj knjizi ga se opisuje kao “osobu opsjednutu seksom”, čini se da jabuka u kraljevskoj obitelji ne pada daleko od stabla, te su u pitanju prljavštine koje tek počinju izlaziti na površinu.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

Queen Elizabeth’s Cousin Jailed For 10 Months For Sexual Assault

Queen’s cousin Simon Bowes-Lyon jailed for breaking into woman’s room and groping her

Queen’s relative Simon Bowes-Lyon, 34, jailed for sexual assault

Simon Bowes-Lyon, cousin to Queen Elizabeth II, jailed for sexual assault

Queen Elizabeth’s Cousin, Simon Bowes-Lyon, Faces Jail After Sex Assault On Guest

THE QUEEN’S ‘HIDDEN’ COUSINS: WHO WERE NERISSA AND KATHERINE BOWES-LYON AND WHY WERE THEY KEPT AWAY FROM THE ROYAL FAMILY?

The Queen’s ‘hidden’ cousins: True story of Nerissa and Katherine Bowes-Lyon, depicted in The Crown

What Really Happened To Katherine & Nerissa Bowes-Lyon?

Queen’s cousin admits to sexually assaulting female guest at his stately home where the Queen Mother grew up

Prince Andrew has a ‘sex addiction,’ alleged ex-lover says in new book

Prince Andrew email surfaces as American woman alleges “disgusting” sexual assault

US lawyer says Prince Andrew subjecting Epstein victims to ‘torture test’

Prince Andrew’s teenage accuser doubles down on sexual assault claims, warns he may face prosecution

Prince Andrew ‘Knows Exactly What He’s Done,’ Epstein Accuser Says

Prince Andrew Accuser Says She’ll Never Forget the ”Disgusting” Sexual Encounter

Prince Andrew Subject of Renewed Sexual Abuse Allegations in Jeffrey Epstein Docuseries