Pod povećalom MW-a

Rodno neutralna moda ili maškare uz ponerizaciju društva?

Autor: Ljubica Šaran

S koronom je nekako sve osim “pandemije” spalo u drugi plan. Dok prosječno ljudsko biće razmišlja kako rastegnuti crkavicu na cijeli mjesec kad mu je dostatna tek za deset dana, dotle “genijalni dizajneri” snivaju modu dostojnu društva nakon “velikog reseta” sa ili bez brnjica. Bili mi svjesni ili ne modni magazini tjeraju svoju agendu bez imalo “srama”, za njih je uništenje ženstvenosti i muškosti postao “sveti gral” uz poruku – maškare su mila majka, a nove generacije će se oblačiti onako kako mi želimo.

Oličenje “muškosti” sigurno nije, no što li je onda?

Mnogi će smatrati kako smo “zadrti i staromodni” te da modne piste ne znače ništa, jer to nikada neće doći do ulice, no pogledate li dobro fotografije iz donje galerije, vidjet ćete kako je to već postalo stvarnost, ne samo kod odraslih već i kod djece, koja prate ono što im “odrasli i pametniji” govore.

Rodno fluidna djeca, kako li su samo postali “fluidni”? Sigurno ne bez utjecaja odraslih.

Modni trendovi nikada nisu bili naša opsesija niti su nas zanimali, interesira nas isključivo ponerizacija društva točnije utjecaj psihopatije na sve aspekte ljudskoga života, pa tako i na modu. Mi u ovom slučaju ne govorimo o estetici, jer ljepota je u oku promatrača, ne govorimo niti o kratkotrajnom modnom “ludilu”, jer ovo pratimo već godinama kao što možete vidjeti ovdje, ovdje i ovdje.

Već gotovo deset godina veliku pažnju posvećujemo degradaciji društva, uništenju moralnih i etičkih vrijednosti, eroziji svega što ima veze s tradicionalnom predstavom obitelji, iskrivljavanju pojma umjetničke slobode, individualizma i društvene prihvatljivosti. Preobrazba društva uz ostvarenje psihopatskoga raja je već uvelike u tijeku, naravno da nama ne morate vjerovati, no pogledajte planove, riječi i knjige osoba koji su frontmeni velikog reseta.

Jeste li sada shvatili?

Izgladnjeli, degradirani modeli obučeni u nakaradne krpice, predstavljaju ljudski rod budućnosti, kako emocionalno, tako spiritualno i fizički. Superbogatunima ne odgovara samosvjesno, neovisno, zdravo, razumno i pronicljivo čovječanstvo. Oni žele reformirati društvo tako da se od čovječanstva stvore ovisne, boležljive, neotporne i poslušne radilice koje će biti zbunjene u svemu pa tako i u svojoj rodnoj pripadnosti. Ponerizirana moda je samo još jedan eksperiment kako bi se vidjelo do kuda psihopatska vrhuška može ići, koliko smo u stanju progutati, koliko se od nas svih kolektivno govoreći može praviti “majmune”. Dva gornja citata dolaze iz članaka koji su cenzurirani na društvenim mrežama iako smo doslovno preveli navedene pripadnike današnje elite uz navođenje izvora. Ne bi nas čudilo da opet završimo u blokadi.

Neko zaista mrzi muževnost.

Galerija koju vam predstavljamo je pravi pokazatelj društva, a ako pogledamo kroz povijest, sve civilizacije koje su postale dekadentne su nestale uz spektakularno “padanje zastora” i uz goleme ljudske žrtve. Više nije pitanje da će se našoj civilizaciji dogoditi ista stvar jer govorimo o cikličkim silama koje su ostavile traga u cijeloj ljudskoj pisanoj i nepisanoj povijesti. Pitanje je samo kada će se dogoditi veliki reset, no ne ovaj psihopatski kojeg sniva psihopatska elita, već “reset” koji će pokrenuti majka priroda kako bi se oslobodila parazita, a tada se neće raditi o kirurškoj preciznosti, već će zemaljske promjene biti globalno sveobuhvatne. Rodno neutralna moda je samo jedan korak ka tome, još jedan čavao u lijesu moderne civilizacije.

Uništenje muževnosti i ženstvenosti ide ruku pod ruku i dio je velikog psihopatskog plana.

Uništenje muževnosti je moralo uslijediti prije ili kasnije, jer muškarac u tradicionalnom smislu štiti svoju obitelj, štiti svoje najmilije, muškarci su kao glave obitelji bili čuvari tradicionalnih društvenih vrijednosti. Degradirate li muškarce u rodno zbunjene slabiće, omogućavate brzu promjenu društva. U tome leži cijela bit “prijezira i bijesa prema muževnosti”. Ista stvar je s uništavanjem ženstvenosti, jer su žene bile čuvarice doma i djece, maknemo li taj dio iz jednadžbe dobivamo muškarce bez potpore i djecu na ulici koje psihopatija može oblikovati u ono što želi.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.