Pod povećalom MW-a

King Kong protiv Godzille kristalne generacije

Autor: Ljubica Šaran

Zamislite da se cijela jedna generacija stavila pod “stakleno zvono” kao masovni socijalni eksperiment te da njihovo poneriziranje ide toliko daleko da se studentima; preporuča nošenje maski tijekom samozadovoljavanja, zabranjuje aplaudiranje i pisanje velikim slovima jer zastrašuju i frustriraju, te se glorificira cinkanje vlastitih roditelja za novac jer pripadaju drugačijoj političkoj opciji. S druge strane ta generacija se odmalena “dresira” za stričeke i tetice koje vole “mlado meso” uz navode seksualne edukacije, te se konstantno zaglupljuje kako bi isti bili prijemčivi za napade svih mogućih predatora kako socio-političkih, tako seksualnih.

Kristalna generacija je toliko krhka da stalno mora biti pod staklenim zvonom.

Svaka generacija nosi neke bitne odlike. Sve ratne generacije su se suočile s trajnim posljedicama trauma, no zbog toga su bile i ostale puno izdržljivije od poratnih generacija, baby boomeri su smatrali da im je cijeli svijet na dlanu te da im se pružaju beskrajne mogućnosti, djeca cvijeća su odbijala autoritete smatrajući da svojim aktivizmom mogu napraviti bolji svijet, milenijalci su smatrali da su posebni po svemu itd.

Pripadnici kristalne generacije u svojim sigurnim kapsulama.

Pa ipak ni jedna generacija nije bolje pokazala dekadenciju i raspad društvenih vrijednosti od kristalne generacije. Zahvaljujući posebnim naporima maglovitog vrha psihopatske vladajuće piramide, desetljećima se polako ali sveobuhvatno utjecalo na mlade ljude, svaka nova generacija je bila bliža velikom globalnom resetu, planu koji se desetljećima pažljivo odvijao pred očima svih nas koji je toliko devijantan, toliko prepreden da su rijetki mogli shvatiti do čega nas sve to vodi.

Do prije nekoliko desetljeća klinci su pravili trotinete da bi se s njima spuštali niz što veće nizbrdice, kristalna generacija takvo što ne bi mogla ni smisliti, a kamoli učiniti jer je protivna njihovom kolektivnom programiranju.

Sat je počeo otkucavati nakon završetka Drugog svjetskog rata, najprije su mladim ljudima ponuđeni veliki snovi obojani različitostima na osovini istok-zapad, nakon toga im je omogućeno ispunjenje nekih od tih velikih snova, no trećoj generaciji nakon rata su se već snovi urušavali jer su psihopatski elementi u državama počeli aktivno nagrizati društvenu stabilnost. Sat koji je otkucavao unazad je vodio sve do današnjeg trenutka, vrhunac društvenog inženjeringa je kristalna generacija koja ne zna misliti svojom glavom, a koja je pri tome uvjerena kako je najnaprednija, najslobodnija, najzaštićenija i najpametnija iako je u potpunosti nesposobna brinuti o svojim potrebama i svojim slobodama.

“Slobode” kristalne generacije.

Pripadnici kristalne generacije su presretni svojim zatvorom, distancom od dva metra, distancom od roditelja – osim kad im je potrebna novčana pomoć, sigurnim točkama, sigurnim stranicama, sigurnim društvenim mrežama, sigurnim kalorijama, sigurnim igračkicama, sigurnim komunikacijskim uređajima i sigurnim seksom.

Zabrana crtića jer vrijeđa kristalnu generaciju.

Kristalna generacija je toliko dobro utorena da smatra kako je slobodna u svemu samo zato jer može raspravljati o svim mogućim seksualnim odnosima od osnovne škole. Kristalna generacija također smatra kako je sasvim sigurna samo zato jer su zabranjeni crtići poput Pepe le Pewa i Dr. Zeusa koji navodno promoviraju silovatelje i rasiste.

Kolika je moć kristalne generacije i cancel kulture?

Ova generacija umišlja da je nedodirljiva jer ujedinjena u cancel (ne)kulturi može u par dana uništiti poslove profesora i glumaca, a ide se toliko daleko da se čak i Disney povinuje njihovim željama. Kristalna generacija nema zadrški i nema inibicija u svojim ludostima u svojoj ponerogenezi, pripadnici ove generacije se ponašaju poput mladih inkvizitora – asteničnih psihopata koji nikada ne bi svojim rukama mučili neko drugo živo biće, no i te kako će iskoristiti prijašnje generacije kako bi se obračunali s onima koji ne podržavaju ultra liberalne političke stavove i radikalne pokrete poput BLM-a ili Antife.

Što biste vi učinili da morate popuniti ovakav školski upitnik?

Pripadnici ove generacije su u potpunosti hipnotizirani navodnom borbom protiv rasizma, a na redu za obračun su njihovi roditelji koji se moraju sramiti svoga podrijetla i boje kože ako je ona bijela bez obzira na nijanse. Naravno, ovaj suludi eksperiment je najnapredniji u “perjanici demokracije” točnije Sjedinjenim Američkim Državama u kojoj roditelji moraju popunjavati školske upitnike uz užasavajuće izbore kako bi se javno opredijelili kojoj skupini bijelaca pripadaju, na primjer abolicionistima ili izdajicama.

Uzor kristalne generacije, vrhunac umjetnosti kristalne generacije.

Kristalna generacija smatra kako može promijeniti svijet iz fotelje. Kauč ratnici se stvaraju na svakom koraku, glavno je da prate programske i političke zadatke koje su im nadijenuli (ne)ljudi poput Schwaba i Lagarde. Takvi su heroji kristalne generacije, takvi su im uzori, trebamo li dalje nabrajati.

Jasno da ne može biti jasnije.

Kada bismo u jednoj rečenici objasnili kakav je pogled na svijet kristalne generacije tada je naslovna slika najbolji pokazatelj, King Kong je običan majmunčić, Godzilla je obična plišana igračka dinosaur bez zuba, oboje se smješkaju, a od borbe nema ništa, oni su tu samo da bi pozirali, nikako da bi zastrašivali ili ne daj bože nešto uništavali. Sljepilo kristalne generacije je toliko da smo sigurni kako je veliki reset nadohvat psihopatskih vlastodržaca. Kristalna generacija ne želi raditi, ne želi obaveze, ne želi suočavanje s realnošću, sve što želi je državna pomoć i lažna sigurnost.

Dijete u društvu golog muškarca za nagradu za pobjedu na drag queen natjecanju!

Možda mislite da smo bili pregrubi u objašnjavanju najnovije generacije, no potrošite malo vremena na linkove koje smo vam ostavili po samome članku, provjerite ih razmislite o stvarima koje smo napisali.

Jasno nam je kako su djeca budućnost ovoga svijeta, no budućnost koju donosi kristalna generacija je distopijska, fašistoidna i totalitarna. Iskreno se nadamo kako smo pogriješili u procjeni.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.