SVIJET POD LUPOM

Nike stvorio Sotona patike s kapljicom ljudske krvi – psihopatija na kvadrat

Autor: Ljubica Šaran

Sjedinjene Američke Države su odavno u banani, no čini se da za “perjanicu” demokracije više nema spasa jer je toliko utonula u psihopatiju da je Amerikancima postalo sasvim normalno prodavati sportsku obuću s ljudskom krvlju i pod nazivom Sotona u okrilju svjetski poznatog brenda Nike.

Što je sljedeće?

Za nešto više od 1000 dolara 666 “sretnih” Amerikanaca moći će kupiti ekskluzivni model Nike patika koje su napravljene na osnovu Air Max modela iz 1997. godine, no s važnom preinakom, naime ovogodišnji model je nazvan Sotona, te na sebi ima obrnuti pentagram i psalam iz evanđelja po Luki 10:18 koji glasi:

Vidjeh Sotonu kako pada kao munja s nebesa.

Inače Nike tvrdi da je cijenu formulirao brojem spomenutog psalma.

Totalno morbidno i psihopatski.

Kao da nije dovoljno što su patike posvećene samom vrhovnom vragu pakla, Nike su objavile u reklamnom postu kako patike sadrže nešto crvene tinte i jednu kapljicu ljudske krvi.

Ovo bi trebala biti umjetnost?

Dizajneri Sotone su tvrtka MSCH i rapper Lil Nas X koji je navodno sasvim slučajno na isti dan objavio i glazbeni spot u kojemu dotični rapper vragu pleše u krilu s eksplicitnim kretnjama koje aludiraju na seks te se u pakao spušta na striperskoj šipci.

Vjera u Boga i novac – svašta.

Danas se nećemo baviti utjecajem spihopatije i dekadencije u glazbenoj industriji, no stvaranje patika s ljudskom krvlju i pod imenom Sotone svakako nije nimalo smiješna stvar naročito zbog činjenice kako su Sjedinjene Američke Države navodno kršćanska država koja je svoju “ljubav prema Bogu” ukotvila u Ustav, a na američkom dolaru bez imalo srama (novac i Bog nikako ne bi smjeli ići zajedno) piše: U Boga vjerujemo. Stvar postaje tragikomična kada pomislimo kakao će pomodni Ameri kupovati Sotona patike za 1018 zelembaća na kojima se spominje njihova vjera u Boga. Morbidno da morbidnije ne može biti.

Inauguracija Joa Bidena s polaganjem ruke na Bibliji.

Iako Amerikanci tvrde da su bogobojažljivi, a sve ide toliko daleko da se američki predsjednici zaklinju na dan inauguracije polaganjem ruke na Bibliju, kao i svjedoci u sudnicama – ni jedna američka kršćanska organizacija i konfesija se nije oglasila s protestom i kritikom na patike koje slave najvećeg protivnika Boga – samoga Sotonu.

Ljudska krv bi se trebala nalaziti u crvenim amortizerima u džonovima.

Čini se da se Sjedinjene Američke Države vole praviti da su jedno, a u stvari su nešto dijametralno suprotno, zbog toga smo u zadnjih jedanaest godina i te kako izučavali ponerizaciju u toj državi i poguban utjecaj psihopatije, dekadencije, pedofilije, kriminala, militarizma i woke cancel kulture kako na utjecaj same Amerike tako na ostatak svijeta.

Mi se, ruku na srce, više ne čudimo što se događa u SAD-u, no sa strahom promatramo što Sjedinjene Države izvoze u svijet pod motom slobode i demokracije.

Neka nam se nebo smiluje.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.