Pod povećalom MW-a

Silovatelji i pedofili imaju pravo na privatnost i očuvanje ljudskih prava, obični ljudi u 2021. baš i ne

Godinama se raspravlja o tome kako je registar silovatelja i pedofila obična sprdačina koja pruža osjećaj lažne sigurnosti, a koji ni na koji način ne smanjuje mogućnost ponavljanja nedjela ili pak pružanja zaštite potencijalnih žrtava. Sjedinjene Američke Države i Ujedinjeno Kraljevstvo su po tom pitanju zaglavile u pravoj zakonodavnoj noćnoj mori jer su se silovatelji djece i odraslih svugdje pozivali na ljudska prava i prava na očuvanje privatnosti. Pedofili svećenici će se samo prebaciti iz jedne župe u drugu, silovatelji vojnici će se samo prebaciti iz jedne vojne akcije u drugu i tako u nedogled. Njihova privatnost je važnija od svega, no recimo privatnost turista koji posjećuju Francusku od 11.09.2021. nije važna iako će “zdravstvene putovnice” pribaviti online, a QR kod s kojim će biti povezane najvažnije osobne informacije će se morati prezentirati tijekom ulaska u kafiće, restorane, kina, muzeje, sredstva javnog prijevoza i tako dalje. U dalekoj Australiji stvar je još gora, naime u pilot programu Australci moraju imati aplikaciju na mobitelima koja će im se povremeno sama paliti kako bi fotografijom iz vlastitog doma mogli dokazati da su unutar četiri zida i da ne krše policijski sat i lockdown.

Ljudska prava su danas “viša” nego li ikad, a ljudske slobode su “veće” nego li ikad – tako barem tvrde političari koji smatraju kako policajci najviše brinu za naše zdravlje, a vlade za našu sigurnost.

Jasno je da bi neki na ovakvo stanje mogli biti poprilično zbunjeni, no kako bismo znali s čim se nosimo moramo se dotaknuti tematike koju političari koriste kad god im je potrebno uvjeriti građane u njihovu dobrohotnost, a riječ je naravno u ljudskim pravima.

Prosječan zapadnjak je siguran kako je zaštićen temeljnim ljudskim pravima koje su ratificirale gotovo sve države svijeta. U njih spadaju na desetke osobnih, gospodarskih, socijalnih političkih prava, poput prava na ljudsko dostojanstvo, pravo na život i integritet osobe itd.

Eleanor Roosevelt s Općom deklaracijom o ljudskim pravima snimljena 1949.

Ujedinjene nacije su 1949 usvojile Opću deklaraciju UN-a o pravima čovjeka, kako bi navodno napravile prvi PRAVNI sveobuhvatni instrument zaštite ljudskih prava. 2000. godine Europska unija stvara Povelju unije o temeljnim ljudskim pravima, u kojoj se nalazi 50 temeljnih ljudskih prava, uključujući prava na slobodu i osobnu sigurnost, te prava na zaštitu osobnih podataka, pravo na poštivanje privatnog života, obiteljskog života, doma i komuniciranja, prava na slobodu izražavanja i informiranja, pravo na slobodu okupljanja i udruživanja, pravo na slobodu kretanja i boravka, pravo na nediskriminaciju, pravo na zdravstvenu zaštitu, pravo na korištenje prava iz socijalne sigurnosti i socijalnih povlastica, pravo na pristup službama općeg gospodarskog interesa, i tako dalje.

Konc logori i eksterminacija nepoželjnih je bila zakonski uređena stvar kojoj nije bilo mjesta za prigovor u nacističkoj Njemačkoj.

No ponavljamo, sve to su zakoni koje su donijeli političari, a oni zakone mijenjaju i primjenjuju kako vjetar puše. Naravno da se neki s takvom konstatacijom neće složiti, no sjetimo se malo Adolfa Hitlera i nacističke Njemačke. Progon Židova, Roma, Slavena, socijaldemokrata, članova LGBTQI zajednice i svih onih koji se s Hitlerom nisu slagali je bio ZAKONSKI REGULIRAN do u tančina. Od rasne segregacije do “radnih logora” za “preedukaciju” te zakona o rasnoj čistoći s kojim su “partija” i “vođa” odlučivali s kim “čisti Nijemci” imaju pravo leći u postelju, bez obzira je li lijeganje bilo za spavanje ili stvaranje djece.

Takvih primjera kroz povijest imate koliko god hoćete, na primjer rasna segregacija u Američkoj robovlasničkoj konfederaciji, Apartheid zakonski zasnovan u Južnoj Africi, genocid Indijanaca i Indiosa u Amerikama zaštićen samim papinskim bulama, otimanje Afroamerikanaca u Africi i prodaja stotina milijuna istih po Karibima i u Americi zaštićen brojnim ondašnjim zakonima, otimanje Europljana od strane afričkih kalifata zaštićen vjerskim zakonima o odnosima prema nevjernicima, ubijanje desetaka milijuna Kineza od strane komunističkih vlasti tijekom “kulturne revolucije” zlodjela zaštićenog ondašnjim zakonima Narodne Republike Kine, ubijanje na desetaka milijuna Rusa u gulazima od strane Sovjeta na čelu sa Staljinom, zaštićenog ondašnjim zakonima SSSR-a.

Trebate li još podsjetnika?

Kongoanska djeca, nevine žrtve sakaćenja i belgijske pohlepe, a sve to je bilo zaštićeno zakonima Kraljevine Belgije.

Europa je izrasla u velesilu zahvaljujući ubijanju, mučenju i otimačini, kao i Sjedinjene Američke Države, rijetke su države koje se mogu pohvaliti činjenicom da nisu vodile osvajačke ratove, te da su se samo branile od napadača.

Ljudska prava se odnose na pravne, filozofske i političke ideje, ta prava odražavaju trenutačnu razinu morala u nekome društvu ili civilizaciji, i sasvim je jasno zašto ona danas izgledaju veća negoli ikad, no s druge strane vidimo brojne činjenice koje upućuju da su ista samo mrtvo slovo na papiru.

Filipinska beba i njena obitelj u ljudskom zoološkom vrtu na Coney Islandu 1906.

Unatoč činjenici da su Sjedinjene Američke Države prozvane vođom slobodnih nacija i perjanicom zapadnjačkih demokracija, ta zemlja još uvijek ne priznaje hranu i vodu kao osnovno ljudsko pravo već se opravdava začkoljicama i paramoralnim floskulama. Iako na novčanici od jednoga dolara stoji “u boga vjerujemo”, američka policija je nastala na temeljima organizacija za lov odbjeglih robova, pedofilija u kalifornijskim školama je postala seksualna orijentacija, američki zakonodavci su odbili zakon o zabrani naoružanja terorista, a gotovo polovica Amerikanaca opravdava mučenje ljudi. Sjedinjene Američke Države su, po najnovijoj znanstvenoj studiji, potrošile 6.4 bilijuna dolara na “ratove protiv terora” u kojima je ubijeno najmanje 800.000 ljudi. I takva država danas vodi borbu protiv pandemije i zagovara najrigidnije mjere kako bismo mi ostali zdravi i sigurni.

Uvjeravanje da vlasti i veliki farmaceutski konglomerat Sjedinjenih Američkih Država žele dobro zdravlje Amerikancima i ostatku svjetske populacije je oksimoron tj. stilska figura u kojoj se spajaju dva nespojiva suprotna pojma.

No dobro, mi smo u ovome malome primjeru naveli samo SAD, no mogli smo to načiniti i s Ujedinjenim Kraljevstvom, Francuskom, Kinom, ili bilo kojom drugom zemljom na svijetu, jer ne postoji ni jedna država koja obične ljude i njihove potrebe stavlja pred sam vladajući aparat. Da je to tako ne bi postojale policije, tajne službe, masivni špijunski sustavi, glomazni sustavi obrane, ne bi postojala profesionalna vojska i slično. U stvari ako vas ova tema više zanima pročitajte knjigu pod nazivom Politička ponerologija: Znanstvena studija o podrijetlu zla među ljudima.

Neotuđiva ljudska prava bi trebala biti prirodna prava, poput onih navedenih u Deklaraciji nezavisnosti u kojoj stoji da svatko ljudsko biće ima pravo na život, slobodu i traganje za srećom. Unatoč velikim htijenjima Deklaracija nezavisnosti je kao i mnogi humani dokumenti ostala obična tlapnja, priča za zabavu male djece.

Prvi voditelj Svjetske zdravstvene organizacije nije imao dlake na jeziku, iako je prvi upravljao najvažnijom zdravstvenom organizacijom otkrio je što ono što današnje privolice velikog reseta prozivaju “teorijom zavjere”.

Registar pedofila nije smanjio njihov postotak u stanovništvu niti je smanjio broj silovanja djece. UN konvencija o pravima djece nije poboljšala uvjete u kojima žive milijarde djece Trećega svijeta, niti je osujetila psihopatsko iživljavanje pedofila nad njima.

U stvari, organizacijama koje su izrasle iz okrilja UN-a ne bismo ni malo trebali vjerovati već bi ih trebali propitkivati na svakome koraku, ponajviše Svjetsku zdravstvenu organizaciju i njene znanstvenike. Kako vjerovati organizaciji koja tvrdi da je stvorena da bi ljudima širom svijeta štitila zdravlje, a 28.05.1959. s Internacionalnom agencijom za atomsku energiju (IAEA) je potpisala moratorij (WHA12-40) na liječnička i znanstvena istraživanja o negativnom utjecaju radijacije na ljudsko zdravlje te je IAEA-u proglasila najvažnijim svjetskim tijelom koji će se baviti istraživanjem o istome. S obzirom da su članovi IAEA-e vlasnici svih najvećih nuklearki i nuklearnih postrojenja, jasno je kako je medicina postala talac energetskog i vojno-industrijskog kompleksa koji mari jedino za novcem i moći. O ovoj mučnoj temi je pisao i znameniti Guardian u članku pod nazivom: Toksična veza: Svjetska zdravstvena organizacija i Internacionalna agencija za atomsku energiju.

Propitkivanje odražava inteligenciju, slijepo vjerovanje vodi u opasnost i omogućava pokvarenjacima da se domognu važnih fotelja. Na koncu konca, osnovna odlika znanosti je propitkivanje o svijetu koji nas okružuje, znanost nikada ne bi trebala biti isključiva, dogmatična niti konačna, to je isto kao da kažemo da se više ništa novoga nema za otkriti ili naučiti te da naši znanstvenici imaju svo znanje univerzuma, što je samo po sebi oksimoron.

Kako humano i filantropski.

Pred našim očima se raspada društvo i svi čimbenici koji su garantirali relativnu stabilnost toga istoga društva, sve se raspada od obitelji do država i moralnih normi. Veliki reset nije teorija zavjere, njegovi začetnici su objavili brojne uratke o tome kako ostvariti Novi svjetski poredak, i kako ovu pandemiju iskoristiti u istome naumu. O tome smo podrobno pisali u članku pod nazivom: Sablasne poruke Klausa Schwaba – osnivača Svjetskog gospodarskog foruma, kojeg su cenzori odmah proglasili zavjereničkim i lažnim vijestima iako smo naveli isključivo citate dotičnoga gospodina iz njegovih knjiga i javnih objava.

Pedofili i silovatelji koje smo spomenuli u uvodu ovoga teksta su samo mali dio psihopatske “lepeze”, u okviru tamne trijade o kojoj smo napisali na stotine članaka. Jedna od najtežih stvari za prihvatiti je činjenica kako među običnim ljudima obitavaju savršeno kamuflirani “neljudi” koji nam nalikuju kao jaje jajetu, a koji uživaju u ljudskoj patnji. Oni danas upravljaju većinom svjetskih događanja.

Na žalost, iz povijesti nikako ne možemo naučiti kako nas takvi vode u propast i da su zbog takvih nestale gotovo sve velike civilizacije, te da je propast bila zacementirana dramatičnim zemaljskim promjenama. Dovoljno se sjetiti propasti Rimskoga carstva i početka mračnoga Srednjega vijeka koje je Europu bacilo u kugu, glad i neimaštinu. Ako se pitate gdje se sada nalazimo u odnosu na kraj Rimske imperije, dovoljno je navesti kako je još 2011. izašla studija u kojoj se otkrilo da su razlike između bogatih i siromašnih u Sjedinjenim Državama, veće negoli u vrijeme antičkog Rima.

Pametnome dosta.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.