ŽIVOTNO HAKIRANJE

Beyerdynamic Tygr 300R – odličan poklon za blagdane

Autor: Ljubica Šaran

Volim glazbu, ponekad se zadubim u kakav film ili seriju, a znam se i zaigrati na računalu kako bih “pustila mozak na pašu”, no nikako nisam mogla naći odgovarajuće slušalice. Cooler Master, Sharkoon, Superlux HD681 i mlađi brat EVO su bile dobre slušalice, ali sve su imale pokoju manu, od velikog pritiska na moju glavu do otpadanja dijelova nakon nekoliko mjeseci korištenja.

Nisam luda za tehnologijom, ali ove slušalice mi pašu.

Danas je teško bilo što preporučiti ljudima, a naročito tehnologiju koja je poprilično skupa, točnije cijena obično prati i kvalitetu. Moja životna filozofija je bila kupi što trebaš i potroši što manje, no nakon što sam u par godina promijenila četiri para slušalica jer sam se nosila tom “filozofijom” odlučila sam se na poprilično ekstravagantni korak te sam na nove slušalice potrošila onoliko novca koliko i na prošla četiri para.

Ovaj članak sam odlučila napisati nakon što su nam čitatelji napomenuli kako pišemo isključivo o sumornim temama koje bacaju u depresiju te da moramo povremeno i pružiti trenutke opuštanja, ne samo kroz fore i fazone već i s nekim neobaveznim člnakom koji će pružiti informacije koje će nam pomoći da se lakše nosimo sa sumornom stvarnošću.

Glazba je jedan od načina koji nam sigurno može pomoći u opuštanju, barem pomaže meni. S obzirom da nisam sigurna u svoje vokalne vještine, radije slušam druge, a slušalice su odlične jer nikoga ne moram prisiljavati da sluša ono s čim sam ja trenutačno preokupirana.

Proizvodi Beyerdynamica su obično izgrađeni poput tenka – što znači da bi me trebale služiti narednih 30-tak godina.

Ne želim da pomislite kako imamo sponzora koji nam je naredio da promoviramo Beyerdynamic Tygr 300R, jer to nije istina. Sama sam svojim novcem kupila ove slušalice i mirna srca ih mogu preporučiti svima onima koji su se, poput mene opekli u kupovini jeftinih proizvoda.

Ako slučajno želite fantastične slušalice za sebe ili kao poklon za voljenu osobu, a koje reproduciraju fantastičan zvuk, pružaju ugodu na duge staze i izgrađene su da bi trajale u nedogled – Tygr 300R su moguć izbor.

U stvari da ne duljim, evo naše video recenzije s bratskog kanala OK PC koji se isključivo bavi tehnologijom, internetskom sigurnošću i zabavom, pa ako vam je Matrix World, zaista malčice previše jer smo preozbiljni – eto valjana alternativa.

Ostajte dobro i zdravo i sretni blagdani od srca.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.