Pod povećalom MW-a

Sretna Nova godina svim čitateljima Matrix Worlda

Za nama ostaje još jedna godina koju ne bismo željeli ponoviti. Milijuni ljudi su ostali bez posla, mnogi ne mogu na posao jer su njihove regije, gradovi ili kućanstva u lockdownu, uza svu zlobu koju prikazuje psihopatski sustav, majčica Zemlja odgovara na način kako najbolje zna – vremenskim anomalijama. Ne preostaje nam ništa drugo, već vam od srca poželjeti najbolje u Novoj godini.

Sretna Nova godina!

Ova godina je bila puna izazova, kako osobnih tako na ovom našem blogu. Do prije nekoliko dana Google nas je stalno obavještavao kako stranice na našem blogu nisu indeksirane, drugim riječima – bili smo nevidljivi na internetu za mnoge čitatelje. Nakon deset godina volontiranja na MW postalo je jasno kako je cenzura nova normala od koje se ne može pobjeći.

Možda je ovo jedna od naših zadnjih vidljivih članaka na netu, tko zna, možda budemo imali sreće.

No dosta je o nama, ovu čestitku upućujemo svim dobrim ljudima koji su nas godinama pratili i koji su predlagali fantastične teme za prijevod i istraživanje.

Želimo vam puno zdravlja, psihičke i fizičke snage da se nosite sa svim problemima koje život donosi, ali najviše od svega vam želimo ljubavi i obiteljskog zadovoljstva te razumijevanja s članovima obitelji, prijateljima, suradnicima i poznanicima.

Također vam želimo slobodu razmišljanja, kretanja, dijeljenja informacija i komunikacija. Čudno je da takvo što moramo poželjeti u novogodišnjoj čestitci no takva su vremena, a nenormalno i psihopatski je postalo nova “normala”.

Neka vam je sretna 2022. godina.

Urednici Matrix Worlda