Pod povećalom MW-a

Aaron Rodgers – točno u sridu!

Autor: Ljubica Šaran

Rijetko kada pišemo o sportu i sportašima jer se “moderni rat bez krvi” pretvorio u cirkus koji se okreće, kao i većina drugih stvari, isključivo oko novca. Pa ipak u svijetu sporta ima i ljudi koji se ne libe govoriti onako kako je, čak i ako im to onemogućava “borbe” u današnjim arenama. Jedan od takvih sportaša je Aaron Rodgers.

Kad sportaš govori ono što se drugi ne usude.

Legendarni quaterbeck američkog nogometa – Aaron Rodgers je malo poznat na našem prostoru iz razloga što mi više volimo klasični nogomet. Pa ipak, ovaj sportaš je krajem 2021. postao legenda po još nečemu – protivljenju oficijelnoj poneriziranoj naraciji i pretvaranju znanosti u ‘svetu kravu’ koja se ne smije propitkivati.

Tijekom intervjua Pat McAfee Show Live u kojem je Aaron davao izjavu, poznati quaterbeck je zaključio:

Ako se znanost ne smije propitkivati, tada to više nije znanost već je propaganda, to je istina.

Na žalost, Rodgersa već mjesecima kritiziraju jer je koristio ismijani lijek u borbi protiv korone (Ivermectin), koji mu je pomogao da ozdravi. Rodgers je ostao “hladan kao špricer” te je kritičarima poručio kako bi se trebali pozabaviti znanstvenim studijama koje su prošle provjeru kolega znanstvenika – peers reviewed, poput studije pod nazivom:

Ivermectin for Prevention and Treatment of COVID-19 Infection: A Systematic Review, Meta-analysis, and Trial Sequential Analysis to Inform Clinical Guidelines

koja je objavljena u Američkoj nacionalnoj medicinskoj biblioteci i pripadajućem znanstvenom žurnalu pod nazivom NCBI.

ili:

Ivermectin Prophylaxis Used for COVID-19: A Citywide, Prospective, Observational Study of 223,128 Subjects Using Propensity Score Matching

kako bi se upoznali s činjenicama.

Rodgers je također prozvao sve one koji ne žele istraživati, propitkivati, testirati, ispitivati i objavljivati rezultate, te im je poručio kako je znanost upravo to, a ne slijepo vjerovanje i rigidnost.

Aaron Rodgers se pita kada je znanost postala slijepa ulica u kojoj je zabranjeno debatirati i u kojoj se svi neistomišljenici proglašavaju osobama opasnih namjera, te je zaključio kako znanost treba raditi za dobrobit ljudi, a medicina za dobrobit ljudskoga zdravlja.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.