ŽIVOTNO HAKIRANJE

Trust THORNE jeftini soundbar s dobrim zvukom

Autor: Ljubica Šaran

O učinku glazbe na ljudske emocije i zdravlje smo puno puta pisali, no danas je jako teško priuštiti tehnologiju jer su troškovi života sve veći, a plaće se godinama ne povećavaju. Pa ipak, volite li uživati u dobroj glazbi, filmskim hitovima ili se ponekad zaigrati da bi “pustili mozak na pašu” i da bi se odmorili od svakodnevnog stresa, rješenja ima u obliku svestranog Trust Thorna.

Ovaj mališa nam se svidio, kako glasom i izgledom, tako cijenom.

Tehnologija bi nam trebala služiti da nam život učini lakšim i sigurnijim, na žalost tehnologija je odavno prestala biti “humana”, a u sve se, kao i uvijek upleo profit i psihopatija. Sve je teže naći tehnologiju koja opravdava svoju cijenu jer uglavnom plaćamo skupe brendove ili jeftini škart. U moru tehnoloških nebuloza ponekad naletimo na proizvode koji nas iznenade svojom jednostavnošću, efikasnošću i cijenom.

Soundbar Trust Thorne, ne izgleda ništa posebno. ABS plastika, dva zvučnika i dva visokotonca, 120 centimetara kabela s 3,5 mm jackom i USB portom za napajanje, te tanka RGB led traka i to je to. Ovaj mališa je poseban jer nudi čist i jasan zvuk za oko 239 kuna, a za spajanje na računalo, TV, mobitel ili konzolu za igranje ne trebate nikakve dodatne drivere ili programe trećih strana jer je plug and play uređaj.

Naravno, možda se vama neće svidjeti, jer želite uživati u vrhunskom zvuku i zvučnim sustavima, to razumijemo, no smatramo da većina ljudi nije u mogućnosti priuštiti takvo što u vrijeme kad inflacija postaje “nova normala”.

Da ne duljimo, evo naše mini recenzije Trust Thorna s nadom da smo nekome uspjeli uštedjeti poprilično novca, ako traga za dobrim svestranim sounbarom.

Jako dobar zvuk za manje od 240 kuna.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.