Pod povećalom MW-a

Kalifornija predlaže zakon s kojim majke mogu ubiti dijete tjedan dana nakon rođenja!

Autor: Ljubica Šaran

Godinama pišemo o woke ludilu koje je zahvatilo nekada najbogatiju i ekonomski najrazvijeniju američku saveznu državu. Prije dvije godine Kalifornija je smanjila kazne pedofilima, prije tri godine pedofilija je u kalifornijskim školama postala “seksualna orijentacija“, a 2017. namjerno prenošenje HIV-a je prestalo biti kažnjivo. Još 2015. smo imali priliku vidjeti kako Kalifornija postaje Sodoma i Gomora odlukom vrhovnog suda ove savezne države kako se teško silovanje malenog djeteta (zbog velikih fizičkih ozljeda) ne treba strogo kazniti. Konačno moralno i ljudsko potonuće Kalifornije je napravljeno s prijedlogom zakona AB 2223 u kojemu se pod paravanom reproduktivnog zdravlja dozvoljava infanticid djeteta sedam dana nakon rođenja.

Gdje će im duša, tko može ozakoniti ubijanje malene djece? Je li ova civilizacija s ovakvim legislativnim odlukama osuđena na propast?

Nakon što je guverner Kalifornije Gavin Newsom, u suradnji sa zastupnicima demokratske stranke u državnom parlamentu, osnovao Future of Abortion Council  ili Komisiju za pobačaje budućnosti s kojom će Kalifornija postati savezna meka za abortuse bez obzira u kojem je tromjesečju žena koja se želi otarasiti “nepotrebnog bremena”, parlamentarci su krenuli korak dalje s prijedlogom zakona koji je osmislio novi jezik kako bi dobro zbunio sve one s imalo morala u sebi.

Stravični prijedlog zakona možete pročitati ovdje.

Predloženi zakon bi zaštitio majku od građanskih i kaznenih tužbi za bilo koje “radnje ili propuste” povezane s njezinom trudnoćom, “uključujući pobačaj, mrtvorođenost i perinatalnu smrt”. Iako se definicije “perinatalne smrti” razlikuju, sve one uključuju smrt novorođenčadi sedam ili više dana nakon rođenja.

Prijedlog zakona zastupnice Buffy Wicks dodatno štiti svakoga tko “pomaže ili podupire trudnu osobu u ostvarivanju ovih prava”. Također omogućuje takvoj ženi tužiti bilo koju policijsku upravu ili zakonsko tijelo koje je uhiti ili optuži za ozljeđivanje ili ubojstvo njezina djeteta prema odredbama zakona.

Ako ovo nije prava naznaka potpune ponerizacije točnije pretvaranje društva u psihopatski pakao, tada ne znam što jeste.

Na žalost, Kalifornija nije jedina savezna država koja će bez imalo pardona dozvoliti ubijanje nevine djece, naime prije nekoliko tjedana, Maryland je predstavio zakon koji “dekriminalizira zanemarivanje novorođenčadi do smrti” koristeći isti jezik “perinatalne smrti”, iako je rasprava o zakonu nekoliko puta bila otkazana. 2019. godine guverner Virginije Ralph Northam naširoko je javno osuđen zbog radijskog intervjua u kojem je ustvrdio kako bi liječnici mogli odlučiti da djeca umru nakon rođenja “ako je to ono što majka i obitelj žele”.

Guverner Virginije poziva na infanticid.

Drugim riječima cijeli ovaj psihopatski naum se širi poput požara u saveznim državama u kojima vladaju demokrati, koji su čini se izgubili i malo ljudskosti ako su je uopće i imali.

Desetljećima je grabežljiva industrija pobačaja trubila ženama kako trudnoća nije ništa drugo nego “običan splet stanica” utržujući s pobačajima goleme novce. Političari iz woke tabora, MSM, bogatuni koji financiraju demokratsku stranku i njihovi lakeji su cijelu priču zamaskirali u “sveti gral ženske slobode” jer ona ima pravo činiti sa svojim tijelom što želi. Standardi i objašnjenja za abortus su postali toliko moralno izopačeni da trenutačno negiraju moralne razlike između okončanja djetetova života danima prije rođenja ili danima nakon rođenja. Prema njihovoj iskrivljenoj ideologiji, ako je dijete neželjeno, može se ubiti i odbaciti na bilo koji način, a za to nema nikakvih posljedica kako za majku, tako za medicinsko osoblje i državu.

Da se razumijemo, ja sam žena, ne pripadam ni jednoj stranci, nemam nikakve koristi od pisanja na ovome blogu, da, smatram da je moje tijelo – moje tijelo, no ubijanje djeteta nakon njegova rođenja je ubojstvo i točka. Pojam slobode je danas umnogome poneriziran kao i ostatak civilizacije, mi bismo trebali biti slobodni ne činiti drugima ono što ne želimo da se čini nama. Dekriminalizacija ubijanja novorođene djece bi nas i te kako trebala zabrinuti jer sve civilizacije koje su ogrezle u nemoral, laž, nepoštenje i pohlepu su završile propašću. Najbolje je da se prisjetimo antičkog Rima, ne trebamo dalje.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.