Pod povećalom MW-a

Sodoma i Gomora – korak do provalije!

Autor: Ljubica Šaran

Kada komičar koji je pred publikom “svirao k*rc*” postane predsjednik države te bude nominiran za Nobelovu nagradu za mir, kada ga uz hvalospjeve imitira transić na britanskoj nacionalnoj dalekovidnici, kada transići pred djecom u državnim bibliotekama čine striptiz uz blagoslov učitelja i struke, kada muškarci postaju pobjednici ženskog natjecanja ljepote, kada države smanjuju kazne pedofilima silovateljima uz tvrdnju da su djeca žrtve pristala na seks, kada djeca u državnim školama uče kako je pedofilija seksualna orijentacija, kada majke za djecu prave porniće kako bi ih navodno educirale o seksu, kada države brišu pojam majke i oca, kada se djeca snimaju s golim muškarcima kako bi navodno promovirali ljubav, kada političari pozivaju na legalizaciju seksa s mrtvacima, kada se djeca primoravaju na operacijsku promjenu spola kako bi roditelji zaradili na mirazu, kada žene oplođuju vlastite jajne stanice s psećom spremom i doje psiće – tada znamo da živimo u Sodomi i Gomori!

Živimo u Sodomi i Gomori – korak do provalije, no malo koga je briga.

Nisam religijski fanatik, nisam član ni jedne stranke, ne smatram da se tradicije moraju bespogovorno pratiti jer su same po sebi – dobre ili pravične, smatram da država mora biti odvojena od religije, da zakoni moraju biti pravični, da edukacija mora služiti povećanju i akumulaciji znanja ljudi, a ne indoktrinaciji. Liberalnih sam pogleda na život, no s gađenjem promatram što su progresivni psihopati na vlasti učinili od ove lijepe plave planete. Zbog progresivnih liberalnih stanovišta koji se uporno naturaju zadnjih desetak godina Sjedinjene Američke Države sve više nalikuju na zlu imperiju, carstvo kaosa, a ne perjanicu demokracije i lidera slobodnoga svijeta.

Zašto administracija Joe Bidena na visoke pozicije prima “ljude” koji očigledno nisu zdravi u glavi?

Obitelj je postala smetnja, roditelji zakonsko breme, djecu legalno vrbuju osuđeni pedofili, na visoke političke funkcije u SAD-u se izabiru transeksualci i sotonisti, ne zato što su bolji stručnjaci, već zato da bi se ispunila obvezatna kvota. SAD sve koji ne drže do takvih standarda proziva nazadnjacima, divljacima i zaostalim radikalnim elementima – zlo koje treba iskorijeniti. Američki građani koji još uvijek idu nedjeljom u crkvu, koji izabiru konzervativne političke i životne opcije se uglavnom stigmatiziraju kao “domaći teroristi” i “prijetnja američkim slobodama”, dok se medijski članci, poput ovoga kojeg čitate, obavezno srozavaju na vodećim tražilicama jer – stanovišta drugačija od onoga kojeg promovira središnjica civilizacijske Sodome i Gomore – nisu stanovišta, nisu činjenice, nisu informacije već tlapnje suludih teoretičara zavjere.

Pa ipak, dovoljno je da provjerite poveznice u uvodnom dijelu članka pa da postane jasno kako se istina, ma koliko ona bila užasavajuća i šokantna ne može pretvoriti u laž, ne može se zatajiti i omalovažiti s otrcanim cenzorskim frazama ma kako se psihopati i njihovi slugani trudili.

Koga je potrebno resetirati?

Promotrimo li malo bolje sve ono što se danas događa, postaje jasno kako su glavna meta djeca i najmlađi. Da bi se napravio veliki reset – psihopatsko društvo u kojemu “radilice” nemaju ama baš ništa i postoje isključivo kako bi održavale visoke standarde vladajuće manjine – potrebno je indoktrinirati nove generacije, da bi se to napravilo potrebno je uništiti obitelj. Obitelj se najjednostavnije uništava tako što će se najstariji eliminirati – karantenama, hladnoćom i glađu (kako bi što prije otišli u vječna lovišta), srednje generacije će se preopteretiti svakodnevnom egzistencijom da neće moći razmišljati što im se događa s djecom (skora hiper-inflacija i najveća gospodarska kriza), a djeca – pa njihova pretvorba u Herr Schwabove trutove, je odavno počela.

Zašto danas muškarac mora biti žena, a žena muškarac. Što promovira Calvin Klein kao i ostali “dizajneri” stvarnosti?

Na individualnom planu, djeca su primarna meta Sodome i Gomore, no to nije sve.

Tradicionalne zemlje koje poštuju obitelj, pretke, starinske običaje i koje ne dozvoljavaju da im SAD kroji političku i inu sudbinu, se na ovakav ili onakav način sankcioniziraju. Protiv Kine i Irana vode sve žešći srazovi na različitim frontovima, dok se protiv Rusije vodi pravi proxy rat kroz Ukrajinu koji svakoga trenutka može postati vrući rat u pravome smislu te riječi.

Što promovira kanadski premijer kao i ostali “dizajneri” današnjice?

Rimsko carstvo je glasilo za neuništivu gospodarsku, vojnu i političku tvorevinu, no unatoč svemu propast ove imperije je započet iznutra; ponerizacijom – prekrajanjem društva po psihopatskim pravilima, sve većim razlikama između siromašnih i bogatih, osiromašenju srednje klase, nepotizmom, oligarhijom, nemoralom, stvaranjem zakona koji su štitili najveće predatore, uništenjem tradicionalnih vrijednosti, iskorjenjivanjem ljudskosti. Na koncu se umiješala i priroda, tako što je probudila vulkane, opustošila polja, ispraznila žitnice, poslala bolesti poput Justinijanove kuge, obrušila komete na planetu i završila poglavlje s Rimom sa završetkom toploga klimatskoga perioda te je Europu bacila u mračni hladni srednji vijek naredni milenij.

Što promovira francuski predsjednik koji se grli s mladićem spuštenih hlača – modni hit koji je nastao u američkim zatvorima u kojima su muške prostitutke spuštenih hlača reklamirale voljnost na analni seks u zamjenu za novac ili zaštitu.

Rimsko carstvo je samo jedan – nama kulturološki najbliži – primjer kola sreće koji se okreće, civilizacije koja je glasila da je neuništiva da bi na koncu nestala u pepelu i za sobom povukla u ništavilo mnoge jadne ljude koji su samo željeli preživjeti od danas do sutra.

Ako vam nije jasno.

Jedno je sigurno, od povijesti ništa nismo naučili i zbog toga se povijesne lekcije – u varijacijama – ponavljaju. Naša civilizacija je korak od provalije, jer je cikličko kretanje nezaustavljivo unatoč tvrdnjama struke kako se društva razvijaju linearno. Da je to istina, još uvijek bi živjeli u Rimskoj imperiji, pa ipak mi, kao i većina Europljana živimo pod utjecajem američke imperije i s njom smo se sljubili. Od Amerike ne možemo pisnuti, ona svime upravlja, dovoljno je pogledati na usvajanje sankcija Rusiji, od kojih pati pola milijarde Europljana, a ne Ruska Federacija. Sodoma i Gomora s one strane bare mora pojesti i svoje vlastito čedo – Europsku uniju kako bi produljila vlastito otužno životarenje za još koju godinu. Pitanje je samo što li će se dogoditi s ‘velikim bratom’ onoga dana kad Europa dekintirana, osiromašena i nagužena ne bude mogla hraniti mnogobrojne “američke” krvopije?

Živi bili pa vidjeli.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.