SVIJET POD LUPOM

Američku vojsku zbog “trovačkih” eksperimenata nitko neće osuditi za zločine protiv čovječnosti

Autor: Ljubica Šaran

Svaki put kada bi sirijska i ruska vojska nanijele značajne vojne i strateške gubitke teroristima, okupljenima pod crnim barjakom, Bijele kacige bi izbacile video koji navodno pokazuje kemijski napad na nedužnu čeljad “zlikovaca” Bashar al-Assada“. Nakon toga vrli političari na Zapadu bi automatski “popušili” priču bez potrebe za ikakvim dokazima o krivici, te bi raspalili svojim “pametnim projektilima” po zemlji koja nikome nije učinila ništa nažao osim što se previše približila Iranu i Ruskoj Federaciji. Naravno, u zapadnjačkom osvetničkom pohodu na “zločine protiv čovječnosti” i “spašavanju nedužnih ljudi od trovača” su najglasnije Sjedinjene Američke Države, zemlja koja zbog svojega “ekscepcionalizma” može izigravati “svjetskog policajca” čineći pri tome ono što drugima zabranjuje i za što ih kažnjava.

Znate li tko je najveći svjetski “trovač” za kojeg ne važe međunarodni zakoni?

Ne tako daleke 1977. godine, američka vojska je priznala kako je napravila 239 testova s opasnim patogenima na vlastitom stanovništvu u periodu od 1949. do 1969. uglavnom na području Washingtona, San Francisca, New York Cityja i Key Westa. Ovo izvješće bi se moglo uzeti kao obična tlapnja povezana sa suludim teorijama zavjere, da podaci ne dolaze iz ispitivanja Senatskog pododbora za zdravlje.

Puno toga nam je van mogućnosti razumijevanja, unatoč svemu informacije od životne važnosti se moraju znati, naročito one koje u nama bude osjećaj nevjerice.

Američka je vojska pri tome tvrdila da je željela uvidjeti kako biološka oružja djeluju na široku populaciju, a sve s namjerom stvaranja obrane od takvoga opasnoga oružja. Psihopati u američkim uniformama su govorili kako su takvi testovi bili “esencijalni” i “prijeko potrebni” te da naravno “cilj opravdava sredstvo”.

Nedužni američki civili nikada nisu dobili državnu pomoć zbog takvoga uništavanja zdravlja, američki dužnosnici koji su odobrili takve testove nikada nisu odgovarali pred “licem pravde”, oficiri i vojnici koji su izvršili takva gnjusna nedjela nikada nisu otpušteni iz vojske.

Početkom ove godine na svjetlo dana je izašao podatak koji jednostavno “obara s nogu”. Naime, nedavna studija je otkrila kako je Američko ministarstvo obrane trovalo stanovništvo na preko 40.000 lokacija diljem SAD-a uglavnom preko toksičnih spojeva bačenih u vodoopskrbu. Pentagon je na trovanje potrošio 40 milijardi dolara!

Bio laboratorije Pentagona se nalaze na tlu 26 država svijeta, ponajviše oko Rusije, u Ukrajini te oko Kine i u Africi koja je za psihopate savršena za testiranje svih mogućih patogena.

Dodamo li k tome činjenicu kako američka vojska i brojne tajne službe koriste svijet kao veliki testni poligon za sve moguće otrove i patogene te se iživljavaju na nezaštićenom stanovništvu država koje nemaju pojma što im se događa, tada dobivamo još dublji uvod u kompletnu ponerizaciju vojno industrijskog kompleksa Sjedinjenih Američkih Država.

Američki vojni zrakoplovi bacaju Monsantov toksični i kancerogeni Agens Orange na Vijetnam. Dan danas na tisuće Vijetnamaca pati od teških urođenih fizičkih i psihičkih mana koje im je Agens Orange ostavio u nasljedstvo.

Da stvar bude gora, vojno industrijski kompleks efektno drži pod kontrolom političare i sve oblike vlasti Sjedinjenih Američkih Država. Ta neman utječe na vanjsku i unutrašnju politiku SAD-a i smatra se iznad zakona nedodirljivom za javnu osudu.

Zlo naslijeđe Pentagona i Monsanta u Vijetnamu. Majka drži teško oboljelo dijete koje je oboljelo zbog Agensa Orange.

Europa u stopu prati SAD, smatrajući je najbližom saveznicom, no možda bi se Europljani trebali početi pitati: ako SAD testira svakojake vrste biološkog oružja na svojemu stanovništvu, te nemilice truje zemlju, tlo i zrak uništavajući pri tom zdravlje milijuna Amerikanaca kroz generacije, ako posjeduje bio laboratorije diljem svijeta i iskušava patogene na Azijatima i Afrikancima, što im garantira da takva “saveznica” ne čini isto i samoj Europi?

Ako niste znali.

Vojska koja je kršila i još uvijek krši najvažnije međunarodne zakone, vojska koja smatra da je iznad zakona ne može izigravati “branitelja” nedužnih i potlačenih, a vlasti koje podupiru takvu vojsku nemaju pravo drugim držama “soliti pamet”. Čak što više, takva vojska i takve vlasti bi trebale biti osuđene od međunarodne zajednice i sankcionirane. No koje zemlje zapravo govore o grijesima SAD-a i njene vojske? Evo podsjetnika: Ruska Federacija, Iran, Sirija i Sjeverna Koreja.

Koliko smo slijepi i gluhi?

Ovaj članak sam još 2018. napisala za Sott, no s obzirom na događanja u Ukrajini i otkriće brojnih bio-laboratorija u vlasništvu američkih službi i koreporacija te posredništva obitelji Biden i “prvoga sina” u odvratnome poslu stvaranja novih patogena ili pak dorađivanjem starih virusa s takozvanim “dodavanjem funkcija” čitajte pretvaranja virusa u biološko oružje, postaje jasno kako se pod tepih posprema sve više psihopatske prljavštine koju je nemoguće ignorirati. Zapadnjačko društvo se prepustilo u ruke najgorima od najgorih u okrilju velikoga brata, a povijest je pokazala kako neznanje nije nikakvo opravdanje te da istina prije ili kasnije izađe na vidjelo, a priroda, kako to obično biva – uzme stvar u svoje ruke i prekine “ludilo” s temeljitim masovnim čišćenjem.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.