Pod povećalom MW-a

Više od 5000 švicarskih vojnika će čuvati Schwabove guzonje u Davosu!

Autor: Ljubica Šaran

Prije par dana je počeo godišnji “bal vampira” u skrovitom švicarskom Davosu u kojeg se slilo oko 52 poglavara država i čak 600 vlasnika mega korporacija koje danas drmaju svijetom kako bi raspravljali o velikom resetu. Sve to se događa uz masivnu zaštitu od strane švicarske vojske koja je za “bal vampira guzonja” izdvojila masovni kontingent od 5000 vrhunski opremljenih i treniranih švicarskih vojnika, a sve to će platiti – švicarski kmetovi građani.

Ove godine, taticu Schwaba i njegove guzonje će “čuvati” 5000 švicarskih vojnika, jer kmetovi su sve nezadovoljniji.

Svjetska elita je ove godine pohrlila u Švicarsku svojim privatnim mlažnjacima, ne mareći za globalno zatopljenje i očuvanje prirode. Kad god se guzonje negdje masovno okupljaju zaboravlja se na sve, a skandalozno padanje maski se brzo zaboravi jer dobro “podmazana” medijska mašinerija od vragova u čas trena napravi svece.

Svake godine kmetovi žestoko demonstriraju protiv Schwaba i njegovih guzonja.

Godišnji bal vampira koji je svima poznat pod imenom Svjetski gospodarski forum ili WEF je uvijek popraćen s nezadovoljstvom kmetova, masovnim protestima, disidentskim okupljanjima i negativnim komentarima svjetine, no ove godine će raja imati problema ako misli pokazati svoje nezadovoljstvo bogatunima koji smatraju kako je raje previše, a resursa na Zemlji premalo da bi utažilo bogatunsku pohlepu.

Početkom siječnja Švicarsko ministarstvo obrane je izjavilo kako je Državni parlament odobrio masovnu uporabu švicarskih vojnika – o državnom trošku, kako bi se guzonje u Davosu osigurali kao “bubreg u loju” od eventualnih kmetovskih smetnji.

Organizatori konferencije točnije Schwabovi lakeji su ustvrdili da se protesti očekuju od 16.01 do 20.01. točnije od početka do kraja WEF-ovog cirkusa te da 3000 visokopozicioniranih sudionika okupljanja u Davosu zaslužuje svu moguću zaštitu od zemlje domaćina.

Uobičajen prozor početkom siječnja u Davosu.

Za sada je poznato kako su gradskim vlastima u Davosu upućena dva zahtjeva za javni protest protiv Svjetskog gospodarskog foruma i globalizacije, no u konačnici će ih zasigurno biti puno više jer se tijekom WEF okupljanja obično vodi na desetke različitih prosvjeda s različitim organizatorima.

Prosvjednici svake godine upozoravaju na licemjerje družine okupljene oko Klausa Schwaba i njihov očigledni nemar prema svemu što navodno žele očuvati ili “popraviti”, dok oni najglasniji tvrde kako je WEF zloćudna organizacija koja običnim ljudima ne želi ništa dobro.

Očigledno jedan od “potrebnih koraka” je masovno korištenje švicarske vojske.

Uzmemo li u obzir zaključke Davosa 2019. godine u kojima su bogatuni jednoglasno zaključili kako je “raja kriva za sve probleme u svijetu“, te uporne poruke “tatice” Schwaba koje svakome ljudskome biću s dva funkcionalna neurona u glavi – lede krv u žilama, ne preostaje mi nego zaključiti kako je zapadnjačka civilizacija postala talac šačice malignih “operatora” koji s otvorenim neprijateljstvom gledaju na sve one koji nemaju milijarde dolara na računima.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.