Pod povećalom MW-a

Vjerujem znanosti, ali ovo danas nije znanost!

Autor: Ljubica Šaran

Polako i gotovo iznebuha, nezamislive stvari su postale poželjne, pa prijeko potrebne, pa normalne, a na koncu im se plješće, slavi ih se i pretvara u “svetinje” kojima se moramo klanjati. Ako se novoj normali ne klanjamo, opasni smo, nepoželjni, zatucani, iritantni, sujevjerni i ekstremisti.

Vjerujete li znanosti?

Do prije par stoljeća oni koji su propitkivali, istraživali, otkrivali i razotkrivali su se zatvarali, osuđivali, mučili i spaljivali na lomači. Religijski dogmatici, astenični psihopati obučeni u crkvene halje, nisu dozvoljavali slobodu bilo kome i bilo čemu izvan poneriziranih religijskih prikaza. Pitanja se nisu smjela postavljati jer su svi odgovori “bili u svetim knjigama”. Pa ipak, radoznalost i kreativna energija ljudskih bića je samo jačala, odgovori na pitanja su polako ali sigurno dolazili do sve većeg broja ljudi, jedan odgovor je otvarao brojna nova područja, brojna pitanja i brojna nova istraživanja. Iako je istina iz znanstvenih istraživanja isprva negirana, a nakon toga ismijavana, na koncu je postala opće prihvaćena činjenica.

Znanstvenici su vjekovima shvaćali kako je propitkivanje osnova same znanosti, kako je postavljanje pitanja i traženje novih i novih odgovora osnova napretka ljudskog života, ljudske misli i ljudskog postojanja. Znanost kao takva nikada nema kraja, jer ljudskoj znatiželji nema kraja jednako kao ni ljudskoj imaginaciji i spoznaji.

Iskonski znanstvenici nisu imali doktorate i profesure iz svojih domena, Pitagora nije imao diplomu iz matematike, Platon nije imao diplomu iz filozofije, Kopernik nije imao diplomu iz astronomije, Tesla nije imao doktorat iz kemije, radiologije, precizne mehanike, strojarstva, elektronike, i tako dalje.

A onda se lova uplela u znanost, elitizam je protkao sve “mudre glave”, diploma je postala jedino mjerilo stručnosti, istraživanje je postalo moguće jedino uz lovaše sponzore, vrijednost istraživanja se počela tražiti u politikanstvu, sluganstvu i uniformnosti ponerizacijskih centara moći.

Svi izvan tih krugova, koji bi se bavili znanošću, su postali opasni i krajnje nepoželjni.

S vremenom se znanost pretvorila u dogmu koju koriste ponerizirani kultisti i njihovi nalogodavci.

Pokvarena i zavedena znanost je nastavila propadati, na koncu je postala ono što su njeni silovatelji željeli, postala je kurva, najgore vrste, ona koja se daje svima s novcem i to bez imalo pitanja, bez imalo morala, bez imalo ljudskosti i bez imalo samilosti, prema sebi i prema drugima.

Uličarku je zabranjeno provjeravati!

Zabranjeno ju je propitkivati!

Zabranjeno ju je kritizirati!

Kurvu mogu koristiti samo pomazanici, samoprozvane mesije, samoprozvani specijalisti, plaćenici, specijalci posebnih prohtjeva, razvratnici i pohlepnici.

Obično ljudsko biće se ne smije baviti znanošću jer nema papire, nema moć i nema love. Lovaši i psihopati se mogu predstavljati kao najveći znanstvenici, kurva to voli, ona se voli uličariti i prelaziti iz ruke od jednog do drugog silovatelja. Onemoćala znanost, silovana i pretila od najgorih psihopatskih veneričnih bolesti ne zna tko je i zašto izrodio, čemu je nekad služila i zašto danas “širi noge” i tko je iskorištava. Ona samo mari da joj kapne lova, da joj se pune računi, da je lakoumni obožavaju i njoj se klanjaju iako se od njenog smrada ne može živjeti.

Znanost je već četiri godine živi leš, zombi koji svoju trulež skriva pod brojnim maskama i nakaradnom šminkom, no leš sve više zaudara i odbija one koji bi i dalje istraživali, koji znaju da znanost može živjeti jedino ako kroz nju prolazi ljudska kreativna energija koja želi otkrivati i razotkrivati, a ne neljudska energija prisile, skrivanja, ismijavanja, zabrane, cenzure, defamacije, elitizma, ponerizacije, lažiranja, muljanja, zastrašivanja, kontroliranja i uništavanja.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.