Pod povećalom MW-a

Kmetovi, ručak je poslužen!

Autor: Anamarija Vukojević

Svake godine se u Davosu sastaje skupina poznatih i nepoznatih bogataša koji svakim danom sve više utječu na život običnog čovjeka. Iako je WEF (Svjetski gospodarski forum) osnovan još 1971. godine široj javnosti je postao interesantan otkako smo ušli u eru korona virusa. Na Wikipediji stoji kako tu međunarodnu, nevladinu lobističku organizaciju većinom financira 1000 kompanija članica s prometom većim od 5 milijardi dolara. Što nas briga! Nek se sastaju, letaju sa svojim mlažnjacima, jedu foie gras (guščja jetrica) ili filet de mignon, posjeduju milijune hektara zemlje, nekretnine i pokretnine. Tko bi im zamjerio, svi bi mi htjeli uživati u blagodatima majčice Zemlje. Ali ne, oni žele još i ne samo da pohlepno i gramzivo žele još nego nas pri tome žele uništavati, da patimo još više, da naša djeca pate i po mogućnosti i naši kućni ljubimci.

Biste li jeli kukce, da nemate druge hrane?

Svatko normalno ljudsko biće će biti šokirano s njihovim idejama koje izviru iz svakog kutka ove naše planete i pita se ali zašto? Odgovor je jednostavan i zadire u psihopatiju. Podsjetimo se što je o psihopatima rekao Lobaczewski:

Po Lobaczewskom podrijetlo svakog zla je u VLADAVINI PSIHOPATA – koja se stručno naziva patokracija. To je oblik vladavine u kojoj pojedinci s karakternim poremećajima (naročito psihopatskim poremećajima), zauzimaju vladajuća mjesta u društvu i politici. Kada psihopati preuzmu sve pozicije od vlasti tada politički ustroj postaje totalitarni bez obzira ima li sama država demokratski, monarhijski ili kakav drugi nazivnik.

Je li vam ovo poznato?

Još 2019. godine smo pisali o sastanku WEF-a u Davosu čije je zaključak bio – kmetovi su krivi za sve probleme u svijetu.

Od tada pa do današnjeg dana sve što su novi ‘feudalci’ isplanirali to su i ostvarili. Pa ako se pitate što je sljedeće na redu imamo neke odgovore koji bi vas ponovo mogli šokirati, ali na nama je da pružimo informacije a vi da odaberete hoćete li slijediti linkove koje smo naveli u izvorima i suočiti se sa istinom.

Prije par dana smo pisali o uvrštavanju brašna od kukaca na hrvatske stolove:

Deset godina nakon paklenog plana o prezentaciji kukaca kao “zdrave alternative” tradicionalnoj prehrani, jestivi insekti su potiho stigli i u Hrvatsku i to u obliku brašna od kućnih zrikavaca (Acheta domesticus) koji će se mogu dodavati svemu što mi jedemo npr: kruhu, krekerima, grisinima, pločicama od žitarica, keksima, suhim pekarskim mješavinama (premiks), suhim proizvodima na bazi obične i punjene tjestenine, umacima, prerađenim proizvodima od krumpira, jelima od mahunarki i povrća, pizzi, proizvodima od tjestenine, sirutki u prahu, u proizvodima koji su zamjena za meso, juhama, grickalicama, pićima, proizvodima od čokolade, orašastim plodovima i sjemenkama uljarica, kao i mesnim proizvodima.

Jeste li već kušali kukce?

Još jedna ideja feudalnog WEF-a je hrana za vaše kućne ljubimce koja će se također sastojati od kukaca a ako je slušati neprovjerene informacije (čisto zato što zloći Palpatina (Klausa Schwaba) nema granica i sve je moguće) WEF želi zaklati milijune mačaka i pasa kako bi spasili planetu Zemlju od klimatskih promjena. No, ako se požurite i što prije natjerate svoje kućne ljubimce na vegansku prehranu i time značajno utječete na klimatske promjene možda ćete izbjeći WEF dželata. Ako sumnjate imalo u ove informacije molimo vas da pogledate članak direktno na stranici WEF-a: Maggots on the menu: the pet foods using insect protein to help the planet [Crvi na jelovniku: hrana za kućne ljubimce koja koristi bjelančevine kukaca za pomoć planeti, op. prev.] Ali, ne morate se još brinuti o tome, u članku stoji da će se takva hrana, Purina pet, još uvijek prodavati samo u Švicarskoj. Dok dođe do Hrvatske to će biti ostatci ostataka.

Glumica Emma Thompson je još prošle godine u 12-om mjesecu sudjelovala u protestu u kojem je najavila da ćemo uskoro, zbog klimatskih promjena, morati jesti svoje kućne ljubimce:

Bolje se toplo zamotajte, napravite zalihe hrane i zapamtite da prosječni kućni ljubimac ima iznenađujuće veliku količinu proteina.

Hoćete li pojesti svog kućnog ljubimca?
Što li nam nudi Ema Thompson i za koga ovaj put “govori”? Tko stoji iza nje, kome služi?

Nismo ju vidjeli u Davosu iako smo pratili konferenciju od početka do kraja, koliko se moglo pratiti jer na njihovom sastancima ima dio koji je otvoren za javnost i naravno zatvoreni dio u kojem se mali ‘puppetima’ daju instrukcije kako dalje.

Nakon što ste pojeli predjelo našeg chefa Klausa Schwaba idemo na glavno jelo, ono bi se uskoro moglo sastojati od ljudskog mesa. Da, dobro ste čuli! Švedski znanstvenik, Magnus Söderlund, je predložio da se ljudi hrane ljudskim mesom zbog klimatskih promjena. Ova ideja nije nova, još je 2018. godine Richard Dawkins (znate onaj poznati britanski zoolog, etolog, teoretičar evolucije i popularni znanstveni pisac koji je branio pedofiliju jer ju je i sam doživio kao dijete i smatra da ne uzrokuje trajnu štetu. E taj Dawkins o kojem smo pisali ovdje.) razmišljao o tome kako bi bilo dobro da se meso uzgaja iz ljudskih ćelija. Voila! Meso je posluženo!

Humano ljudožderstvo, meso poznatih u laboratorijskim bačvama, pa što je tu loše pitaju se novi samoprozvani vladari svijeta?

Sve to zvuči zastrašujuće i depresivno, no sve je više alternativnih medija koji prate njihova kretanja i objavljuju na društvenim mrežama i blogovima kako bi informacije bile dostupne javnosti, svakom pojedincu koji se želi informirati i organizirati u svojoj maloj zajednici, ako ništa drugo. Jedan od najzastupljenijih medija je i The Rebel News koji možete, još uvijek, pratiti na You Tubu ili Rumblu. Na njihovim kanalima možete vidjeti brojne pokušaje intervjua odabranih političara, javnih ličnosti koji su imali “čast” prisustvovati tom “važnom” eventu. Iako su većina intervjua bila neuspješna jer sudionici WEF-a ne smatraju da trebaju odgovarati ili imati odgovornost prema običnom puku, odnosno kmetovima. Šutnja je ponekad zlato, ali u ovom slučaju šutnja pokazuje da je većina “teorija zavjera” istina. Naravno, čak i ‘puppeti’ imaju svoje još manje marionete koje ih brane jer “zločesti” novinari traže odgovore na pitanja:

Ako niste znali.

U gornjem videu možete vidjeti novinara The Rebel News-a Avi Yeminia koji pokušava intevjuirati CNBS zamjenika predsjednika koji je kasnije snimljen kako govori o tome da želi udariti novinara u lice. Zar nije apsurdno da novinar koji bi trebao izvještavati istinu o određenoj situaciji, eventu, konferenciji ne želi informirati svog kolegu već mu prijeti jer mu je želio postaviti validna pitanja?

Zašto se na WEF konferencije pozivaju samo određeni novinari iz određenih, mainstream kuća, a ne alternativnih medija? Čega se elita boji?

Činjenica je da se boje sve više jer ovogodišnji event je otvoren s pjesmom koja bi nama mogla zvučati čudno, ali ranjenoj i uplašenoj zvijeri koja je svjesna da ju se polako razotkriva ovo je sasvim “logično”. Poslušajmo pjesmu (skrolajte na 13:42 minute):

Poslušajte i pogledajte, moglo bi vas iznenaditi.

Pjevačica je Angélique Kidjo, dobitnica nagrade Grammy. Imenovana je UNICEF-ovom ambasadoricom dobre volje 2002.

Članak ćemo završiti s riječima njene pjesme koja je, da se ne zaboravi, uvodni performance, ovogodišnje konferencije Davosa. Čega i koga se WEF boji zaključite sami:

Don’t ever let them hurt you in any way

I’ll never let them steal and take the best of of you

Keep building cities from the ground

We rise and weave the way

Don’t ever let them hurt you in any way

Keep building cities from the ground

We rise and weave the way

Mother Nature has a way of warning us

It tampon set on a lost calm down

To you hear it will you stop it won’t you listen

We need each other now

We need each other now

Each one of us need one of us within each other

bla, bla, bla, bla

Posljednja rečenica je neprepoznatljiva običnom puku, to mogu razumjeti samo “viša” bića poput Klausa Schwaba, Tonya Blaira ili Al Gore-a.

Vrijeme je za reset, ali ne od strane elite već od strane majčice Prirode.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

What’s wrong with eating people?

5 reasons why eating insects could reduce climate change

This surprising innovation could cut your pet’s carbon pawprint

Emma Thompson foresees people eating pets for ‘protein’ due to ‘climate crisis’

Emma Thompson Has One Piece of Lib Advice – Be Prepared to EAT Your Pets

WEF wants to slaughter millions of pet cats and dogs to fight climate change

Progressive sweden professor calls for forcing dog and cat pets to become vegans

Od idućeg tjedna brašno od insekata na vašem stolu – dobar tek Hrvatska!

World Economic Forum

VLADAVINA PSIHOPATA: Političari nas lažu, iskorištavaju i uništavaju

Kmetovi su krivi za sve probleme u svijetu – zaključak Davosa 2019.

Maggots on the menu: the pet foods using insect protein to help the planet

A Swedish scientist suggested the climate crisis could lead people to consider eating human flesh. It’s not the first time a scientist has suggested the idea.

Scientist suggests eating human flesh to fight climate change

This surprising innovation could cut your pet’s carbon pawprint