Pod povećalom MW-a

Pfizer mutira korona virus da bi stvorio nova cjepiva – video prijelomne vijesti

Autor: Anamarija Vukojević

Ovo je video koji te definitivno trebate pogledati jer je u njemu snimljen jedan od direktora Pfizera koji priznaje kako njegova tvrtka mutira virus kovida da bi mogla stvarati nova cjepiva. Također je priznao da rade i tzv. usmjerenu evoluciju što je ništa drugo nego novi naziv za “gain-of-function” iliti stvaranje zaraznijih i smrtonosnijih virusa. Novi i zarazniji mutirani virusi se testiraju na živim majmunima.

Istraživački novinari Veritasa su snimili Jordona Trishtona Walkera u priznanju kako Pfizer namjerno mutira viruse kako bi na njima lijepo zaradio. Inače Walker je direktor istraživanja i razvoja strateških operacija i mRNA znanstvenog planiranja u svjetski poznatom Pfizeru.

Za ne vjerovati

Prilažemo i malu galeriju u kojoj se vidi kako je Walker godinama bio na jednoj od vodećih pozicija u Pfizeru.

Podijelite ovaj video, jer ljudi još uvijek ne vjeruju što nam sve čine!

Nakon ponovnog bananja na YT, morali smo video prebaciti na stranicu. U prijevodu ima jedna greška direktor istraživačkog odjela Pfizera nije rekao “zašto mi ne bi mutirali virus u nama” već “zašto mi ne bi sami mutirali virus” u 2 minuti 30 sekundi videa.

U samo pola sata, YT nam je skinuo video i poslao poruke koje vidite u donjoj galeriji. Ne želimo više trošiti energiju na You Tube koji očigledno ima jednake mjere cenzure kao i Facebook. Stoga naše nove video uratke i vijesti možete pratiti na novome kanalu kojeg smo otvorili na Rumblu. Tamo nas možete naći pod nazivom Matrix World Hrvatska ili MWHr. Novi video se nalazi na ovome linku.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.