Pod povećalom MW-a

Pfizer uhvaćen na djelu

Autor: Anamarija Vukojević

Jučer smo objavili šokantan video Projekta Veritasa koji prikazuje tajnu snimku jednog od direktora Pfizera, Jordana Trishtona Walkera. U snimci je otkriveno kako se Pfizer igra s mutiranjem virusa kovida i pri tome koristi žive majmune. Što je neetično i skandalozno. U videu koji slijedi novinar Projekta Veritas otkriva Jordanu kako je cijeli razgovor namješten da bi se izvukle informacije o mutnim poslovima Pfizera. Za njega je to, u najmanju ruku, težak udarac. A što bismo tek trebali mi ostali reći kad čujemo takve grozne informacije da se neka tvrtka koja je prodala toliko cjepiva s kojim se većina Hrvata cijepila bavi s mutiranjem virusa kovida?

Zašto je Walker želio impresionirati nekoga s otkrivanjem tajnih podataka Pfizera?

Iako je Walker nakon objave videa obrisao sve svoje profile na društvenim mrežama u jučerašnjem članku možete vidjeti da se doista radi o jednom od direktora Pfizera jer su priložene fotografije koje to dokazuju.

Video možete pogledati direktno na Rumblu, jer više nismo na You Tubu koji nas je jučer ponovno blokirao.

Ako je istina da je dr. Walker lagao o mutaciji kovida u Pfizeru, zašto je pokušao oteti snimak od Veritasa s njegovim priznanjem?

Što je Walker očekivao od novinara zauzvrat ostavljamo vama na razmišljanje. Netko se može pitati je li moguće da je neka osoba na tako visokoj poziciji tako nepametna. Pogotovo ako znamo da se zaposlenja u takvim tvrtkama dobivaju uz obvezujuće ugovore u kojima su tajne unutar tvrtke izuzetno zaštićene. U svakom slučaju nama je drago da postoje novinari koji su spremni upustiti se u takve opasne pothvate da bi doznali istinu.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.