BISERI

A jesu li stvarno spremni za sve borbene zadaće?

Autor: Ljubica Šaran

Njemačka ministrica vanjskih poslova je nedavno izjavila da smo u ratu s Rusijom, predsjednik vojnog odbora NATO-a je ustvrdio kako smo spremni za vojni sukob s Rusijom. Pogledajmo što o tome misle pripadnici najmodernije vojske EU.

Valjda žena zna što govori.

Annalena Barebock bi valjda trebala znati jesmo li stvarno u ratu s Rusijom, kad je takvo što izjavila pred televizijskim kamerama. Njena izjava ne bi bila važna da je obično ljudsko biće, no ona je trenutačna ministrica vanjskih poslova Njemačke i zasigurno ne bi smjela trtljati ono što nema veze s istinom.

Eto na.

Očigledno NATO promišlja o svemu tome kada je Rob Bauer komodor (najniži admiralski čin) Nizozemske ratne mornarice i trenutačni predsjednik vojnog odbora NATO-a, mrtav hladan izjavio kako je ova vojna organizacija spremna za rat s Rusijom i direktni konflikt.

Sve je to lijepo i krasno, no ako je suditi po videu koji prilažemo, počinjemo se pitati što je istina, a što ne.

Ajoj, pa je li to moguće?

Zahvaljujemo Taras Buljbi koji nam je dojavio za ovaj visoko informativni video.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.