Pod povećalom MW-a

Šokantna izjava Billa Gatesa!

Autor: Ljubica Šaran

Taman kad pomislim da me ništa više ne može iznenaditi i šokirati, shvatim da sam u krivu. O Billu Gatesu ne treba puno govoriti, svima je dobro poznat, kao i njegove rabote koje su u skladu s politikom “tatice” Klausa Schwaba, no čini se da “striček Bill” više nema kočnica i “mrtav hladan” izjavljuje ono što se do prije par godina smatralo običnom, lažljivom teorijom zavjere.

Ono kad teorija zavjere postane stvarnost.

Ako je suditi po svemu što smo u zadnje vrijeme čuli i vidjeli, zlo je konačno došlo na vidjelo, pale su zavjese iako cenzura na internetu nikada nije bila jača. Vrijeme je – razotkrivanja.

Jasno mi je da će neki pomisliti kako nitko pri zdravoj pameti ne bi izjavio tako odvratnu stvar, drugi pak mogu pomisliti kako Bill Gates možda i radi na takvim “prljavim rabotama” no nikada ne bi “imao muda” priznati takvo što.

Sasvim je u redu da mi ne vjerujete, lakovjernost se plaća i to s kamatama, no s druge strane ova izjava Billa Gatesa je snimljena pri jednoj od prošlih prezentacija Zaklade Bill & Melinda Gates u kojoj su bivši supružnici bili supresjedatelji i suosnivači.

Evo videa s izjavom stričeka Billa.

Da ti pamet stane.

Trebali bi se zapitati – kakav je to filantrop, kakav je to dobročinitelj kad otvoreno govori o stvarima koje lede krv u žilama?

Sami odgovorite na to pitanje.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.