Pod povećalom MW-a

Stari Japanci trebaju napraviti samoubojstvo za dobrobit gospodarstva – izjava profesora s Yalea

Autor: Ljubica Šaran

Nije prošla ni godina dana od masovnog zagovaranja izolacije i samoizolacije kako bi se navodno očuvali životi najstarijih građana, a sad imamo poziv za masovno samoubojstvo starih i nemoćnih za očuvanje gospodarstva i to iz najpoznatijeg svjetskog sveučilišta. Što li je sljedeće?

Još uvijek sumnjate da je svijet pošao dovraga.

O vladavini psihopata pišemo svako malo jer postaje sve prominentnija i žešća u svim svojim oblicima. Iako je normalnom empatičnom ljudskom biću jako teško shvatiti kako s nama vladaju osobe koje samo nalikuju na ljude, a koji su po svemu obični bezdušni i krajnje izopačeni predatori.

Prije par dana smo pisali o profesorici koja želi silovati i oplođivati žene na aparatima koje su doživjele moždanu smrt kako bi ih koristila kao inkubatore za surogat majčinstvo, prije nekoliko godina smo pisali o profesoru etike s Princetona koji tvrdi da je seks s psima bezopasan, također smo pisali o profesoru bioetike koji smatra kako bi se ljudi masovno trebali podvrgnuti “biomedicinskim modifikacijama” kako bi pomogli u borbi protiv klimatskih promjena, dok je profesor Medicinskog fakulteta San Diega nerođene bebe klasificirao parazitima nalik raku.

Lista luđaka na prominentnim pozicijama akademije ne prestaje, na redu za šokiranje psihopatskim idejama je profesor ekonomije Yusuke Narita s prestižnog američkog sveučilišta Yale.

Ma da.

Narita smatra kako se jedino moguće rješenje sve starije japanske populacije i dugovječnih Japanca koji “opterećuju gospodarstvo” samo nameće uz objašnjenje:

Postoji jedna jedina solucija i ona je sasvim jasna. Na kraju krajeva, zar masovni seppuku, masovno samoubojstvo starih Japanca ne bi riješilo ovaj problem.

Seppuku je ritualno paranje trbuha kratkim sječivom s jednim potezom koje se u japanskoj prošlosti smatralo časnim samoubojstvom s kojim je osramoćena osoba vraćala svoje dostojanstvo.

Ne samo da je psihopat, profesor i laže kako bi se izvukao iz “govana”.

Iako je Naritina izjava objavljena u New York Timesu, on je nakon masovne osude brzo bolje izjavio kako je New York Times izvukao njegovu poruku iz konteksta, ali mi smo napravili print screen iste objave u kojoj se vidi kako je dotični profesor rekao baš ono što niječe dakle – laže, a da ne trepne. Što to znači, to znači da se Narita ponaša poput svakog psihopata koji govori ono što mu je na umu, a kad dobije packu, izvlači se lažima.

Unatoč tvrdnji kako je njegov govor uzet izvan konteksta, Narita je još jednom pokazao svoje pravo psihopatsko lice, dodajući kako bi eutanazija u budućnosti mogla postati obvezatna.

Inače Narita se svako malo pojavljuje po japanskim TV kanalima i medijima uz šokiranje javnosti te privlačenje pozornosti, te je s time stekao nacionalnu slavu što puno govori o ponerizaciji društva. Inače ponerizacija znači ubijanje ljudskosti i pretvaranje društva u psihopatsku tvorevinu u kojoj šačica psihopata kontrolira sve pa čak i duljinu nečijeg života i način na koji će isti umrijeti.

WTH? Je li sve pošlo dovraga? Je, čini se da nam nema spasa.

S druge strane New York Times je zabrazdio u ideje i programske dogme tatice Schwaba, a to najbolje možemo vidjeti i po članku pod nazivom “Vrijeme i mjesto za kanibalizam” u kojoj se pokušava normalizirati ideja prehranjivanja uz jedenje ljudskoga mesa uz navodne “literarne poslastice”.

Čini se kako su psihopati svih boja i oblika bacili “krinku normale” koju su dosad nosili kako bi se pretvarali da su ljudi. Njih više nije briga, oni smatraju kako je došlo njihovo vrijeme i kako mogu raditi, pričati i činiti što požele bez ikakvih reperkusija. Na žalost, povijest nas je naučila što se dogodi s civilizacijama koje zabrazde u psihopatiju, naime takve civilizacije propadnu u najgorim mukama uz goleme žrtve nevinih civila koji nisu mogli povjerovati da zlo postoji i s njima vlada do zadnjega trenutka.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.