Pod povećalom MW-a

U Španjolskoj ozakonjen seks sa životinjama – propast civilizacije

Autor: Ljubica Šaran

Glavna naznaka potpune trulosti društva su zakoni koji dozvoljavaju ili pak reguliraju perverzije od kojih se normalnom ljudskome biću okreće želudac. Jedan takav zakon je odobrio Donji dom španjolskog parlamenta u kojemu se legalizira sodomija te seks sa domaćim i divljim životinjama više nije zločin ako nakon silovanja životinji ne treba pomoć veterinara, točnije ako nije vidljivo fizički povrijeđena. Pitam se može li gore od ovoga? Ako je suditi po svemu što se dogodilo u zadnjih nekoliko godina odgovor je – može!

Španjolska bi se trebala sramiti novoga zakona u kojemu se legalizira silovanje životinja. Zoofili svih boja i oblika će hrliti u Španjolsku jer će konačno moći ostvariti svoje degutantne seksualne fantazije bez straha od zatvora.

Odvratni zoofilski zakon je pogurao Ione Belarra španjolski ministar socijalne zaštite, uz navode kako je vrijeme za novi i pravičniji zakon o zaštiti životinja. Molila bih svakoga čitatelja da se zapita kakva je to zaštita životinja ako se dozvoljava silovanje mačaka, psića, koza i ovaca? Očigledno je u pitanju psihopatski zakon koji koristi ono što psihopati rabe od pamtivijeka, a što je Orwell jako dobro opisao kao ‘double speak’ ili dvosmisleni politički izričaj s kojim se sve izokreće pa tako i zakoni.

Po prijašnjem zakonu o zaštiti životinja u Španjolskoj, silovatelji životinja su bili osuđivani na tri mjeseca zatvora za “ozbiljno narušavanje životinjskog zdravlja” zbog počinjenja “seksualnog iskorištavanja iste”.

U novome zakonu vlasnici životinja ili oni koji se upuštaju u “seksualne odnose sa životinjama” će biti kažnjeno gonjeni jedino ako životinja “treba veterinarsku pomoć” nakon samoga čina bestijalnosti.

U novome zakonu također stoje i sljedeće stvari:

Kazna od 50.000 eura za svakoga tko ubije štakora u vlastitoj kući. Drugim riječima štakori će se moći slobodno kotiti po prastarim hacijendama Španjolske bez ikakve bojazni da će platiti glavom.

Kazna od 200.000 eura za impregnaciju kuje ako vlasnik nije registriran kao uzgajivač rasnih pasa. Drugim riječima sve ženke pasa će se trebati sterilizirati da vlasnici ne bi plaćali nenormalno visoke kazne u slučaju da se okote.

Zakon o zaštiti životinja zabranjuje prodaju štenaca i mačića u zato do sada predviđenim prodavaonicama, zabranu držanja mačaka i pasa u zatvorenim prostorima, također se zabranjuje posjedovanje životinja koje nisu udomaćene na tlu Španjolske, poput papigica, kameleona i slično. Zoološki vrtovi i delfinariji se moraju prenamijeniti u centre za oporavljanje fonda ugroženih životinja, korištenje životinja u cirkusima se zabranjuje.

Za sve prekršaje su određene drakonske kazne, samo je silovanje životinja dozvoljeno.

Zakon stupa na snagu nakon usvajanja i u Gornjem domu španjolskog parlamenta, točnije senatu.

Za ovog jadnog bika nema zakona o životinjama koji bi ga zaštitio, u stvari njega se prije mučenja i polaganog mrcvarenja pred svjetinom može i silovati, sve je to ozakonjeno. Ma bravo Španjolska.

Da stvar bude gora, Španjolska je poznata po koridi u kojoj se bikovi mrcvare do smrti, također Španjolska je zemlja u kojoj se goleme svote novca okreću tijekom klađenja u organiziranim borbama pasa. O tome u novome zakonu o “zaštiti životinja” nije bilo ni riječi.

Ako još uvijek sumnjate da živimo u psihopatskom društvu koje se pretvara u globalni pakao, pogledajte i video o istoj temi i zapitajte se koliko smo daleko od propasti, koliko će nam trebati prije negoli priroda uzme stvar u svoje ruke i otrese nas poput parazita jer smo prešli svaku mjeru.

Strava u što se pretvorila ova naša civilizacija – ostaje još samo ozakonjenje pedofilije i to je to. Nema dalje. To je kraj.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.