Pod povećalom MW-a

Američki sinovi i kćeri će umirati u ratu protiv Rusije za NATO – kaže Zelensky

Autor: Ljubica Šaran

Zapadnjački mediji i političari su gotovo godinu dana na sva usta trubili o pobjedama ukrajinske vojske, o snazi i veličini “velikog vođe”  Volodymyra Zelenskog, o jedinstvu NATO-a, o maestralnosti ukrajinskih vojnika i oficira, ma sve naj. Činilo se da su Ukrajinci već na “vratima” Moskve. A onda je postalo jasno da je sve to obična šarena laž, da Rusi polako ali sigurno napreduju prema zapadu Ukrajine, da uništavaju sve te silne zalihe NATO arsenala i to u tolikoj mjeri da su članice ovoga navodno “obrambenoga” saveza ostale bez streljiva. Striček Zelensky zaluđen vlastitom slikom veličine koju je Zapad o njemu stvorio ne prestaje trtljati gluposti, no ovaj put je čak odlučio izigravati i babu Vangu te je progovorio o hipotetskoj budućnosti u kojoj će zbog Ukrajine krvariti i umirati Amerikanci i Amerikanke. Mašala.

Pretjera ga.

NATO generali su tvrdili da će Ukrajina pobijediti u obrani svoje teritorije, te da će Rusija iskrvariti i da će ekonomski toliko oslabiti da će se raspasti na manje dijelove nakon političkih previranja. Naravno ovo su “mokri snovi” washingtonskih kobaca i ukrajinskih neonacista no i Hitler je do samoubojstva u podzemnom bunkeru, do zadnjega dana sanjao o velikoj kontraofenzivi o uništenju Rusije i dekadentnog Zapada. Na koncu – ćorak.

Ako ste slučajno zaboravili od kud vjetar puše.

Reklo bi se da se povijest ponavlja s posebnim spinom, ovaj put Zapadnjaci su navodno dobrovoljno stavili omču oko vrata i skočili sa stolice u ekonomsku propast, galopirajuću inflaciju, apstinenciju od jeftinog ruskog plina i nafte, sveopći nedostatak umjetnog gnojiva i propadanje visokog EU standarda, a sve to zbog dobro organizirane zaluđenosti najkorumpiranijom državom u Europi prepunom neonacista koji su se reformirali u “osloboditelje” i kamen temeljac zapadnjačke demokracije.

Ali kako je to moguće zar naši ne pobjeđuju?

Reklo bi se ne može gore, ali naravno da može. Uvijek može i hoće gore ako to dozvolimo.

Pentagon nema plan osim laprdanja jer su Ameri i sebe razoružali.

Nakon desetaka milijuna raseljenih Ukrajinaca i Ukrajinki, nakon bankrota EU, nakon patosirane politike Ursule van der Lažljive, nakon buncanja izgubljenog vožda Joe Bidena, nakon cerekanja Kamile Harris, nakon užasavajućeg lajanja hijene EU, nakon ponerizacije Herr Svraba i stričeka Billa, evo nas u govnima do guše, a striček Vladimir bi nam i glave htio potopiti u kanalizaciju samo da spasi vlastitu kožu.

Taman kad pomislim da me više ništa ne može iznenaditi – evo naši se jave.

Zelensky tvrdi da u slučaju nepodupiranja Ukrajine i njene borbe za “demokraciju i slobodu”, SAD će morati poslati vlastite sinove i kćeri da se bore protiv Rusije.

Ma bravo, to je to, eto ti na Putin.

Očigledno Zelensky bi to htio jer više nema rezervi na koje može računati, muškarci se love poput zečeva u Ukrajini i šalju na front, ali to nema veze glavno je da on još uvijek trubi svoje i zahtjeva više “mesa”, više “oružja”, još malo tražit će i nuklearne podmornice – jer može.

Zelensky ne staje – na kojim je on drogama?

Najinteresantnije je da ga novinari još uvijek slušaju kao da je kakav pop idol, kao da je svetac spasitelj.

Što reći, koju poruku poslati?

Zaista me Zelensky ne čudi, mene više čudi što je RH šalje polovicu svojih helikoptera u Ukrajinu iako je web stranica Ukrajinske tajne službe Mirotvoretz dala nalog za ubijanjem hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića.

Koja smo mi sprdnja od države.

Kao što sam već rekla, uvijek može biti gore, mi smo siromašna država s jako malo industrijskih resursa i financijske samostalnosti. Euro nas je samo dotukao, sve je poskupjelo i još će poskupjeti ali mi šaljemo sve što imamo Ukrajini kao pijani bogataš.

Primjera je koliko god hoćete i tu nije kraj jer Zelensky od svih na Zapadu traži još i još i još. Pa dokle više?

Biden je izjavio kako će NATO, SAD i EU nastaviti slati pomoć Ukrajini sve dok bude trebalo. Drugim riječima Ukrajina će nas musti do iznemoglosti, točnije sve dok ne propadnemo i ne raspadnemo se u hiperinflaciji.

Neka nam je nebo na pomoći.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.