Pod povećalom MW-a

Charles treći u gabuli, nitko mu ne želi pjevati na krunidbi

Autor: Ljubica Šaran

Krunidba Charlesa trećega bi se trebala održati šestoga svibnja, no organizatori ovoga “velebnog” događaja su se našli u problemu jer su sve najvažnije britanske pop zvijezde redom odbile poziv budućeg kralja s objašnjenjem kako su prezauzeti i imaju druge obaveze. Mnogi bi se mogli zapitati kakve su to obaveze da se odbije pjevanje na koronaciji budućeg suverena Ujedinjenog Kraljevstva, no odgovor bi se mogao pronaći u sveopćem nezadovoljstvu vremešnoga budućeg kralja koji je na krunu čekao 70 godina.

Kralj u gabuli.

Organizatori kraljevske krunidbe i sama Britanska kraljevska obitelj su glasno zagovarali sudjelovanje najvećih britanskih pop zvijezda tijekom proslave krunidbe kralja Charlesa III. U planu su bili poznati glazbenici poput Adele, Ed Sheeranna no onda je uslijedio šok jer su oba glazbenika brzo odbila “tu čast” uz navode kako imaju druge obaveze te da ih ne mogu prekršiti. Nekoliko dana nakon prvotne odbijenice Adele i Sheeranana organizatori su se našli na muci jer se isto dogodilo i s legendarnim Sir Elton Johnom, Robbie Williamsom te novim “kraljem popa” Harry Stylesom.

Spajsice na vrhuncu svoje slave su rado pozirale s ondašnjim princom Charlesom, danas je to sasvim druga stvar.

Nakon što su organizatori ostali bez prvoklasnih mogućnosti, okrenuli su se grupi Spice Girls i opet su ostali “praznih ruka” jer su ih i Spajsice odbile, no nakon nekog vremena počelo se šuškati kako bi se one ipak mogle ponovno sastati samo za kralja, postalo je jasno kako je to za sada samo glasina.

Elton John tijekom live izvedbe pjesme Candle in the Wind tijekom Dianinog pogreba 1997.

Sve pop zvijezde osim Adele i Ed Sheeranna su dostavile pismene izjave s ugovorenim obavezama, no društvene mreže su najviše reagirale s izjavom tima Eltona Johna iako je ona bila kratka i poprilično rezervirana. Naime zna se da je Elton John bio veliki prijatelj bivše Charlesove žene, još uvijek popularne princeze Diane te da je John smatrao kako je Charles glavni krivac za sve njene depresije i pokušaje samoubojstva. Koliko je John bio privržen princezi Diani najbolje govori njegova izvedba pjesme “Candle in the Wind” koja je originalno bila posvećena Marilyn Monroe, a onda je prenamijenjena Diani.

Okupljeni građani bacaju jaja na Charlesa tijekom nedavne posjete sjevernoj Engleskoj.

Sudjelovanje Eltona Johna je trebalo označiti pomirenje između vremešnog viteza koji je čast dobio od Charlesove majke Elizabete druge, no takvo što se nije i neće dogoditi jer je Charles osoba koja nema popularnost njegove majke. Zapravo ni jedan moderni britanski kralj nije izviždan od podanika, niti su na njega bacali jaja – za Charlesa to je normala.

Pogledajmo kako su Charlesa izviždali u Walesu.

Toliko o popularnosti novoga kralja.

A onda su ga izviždali i u sjevernom Londonu, s transparentima na kojima je pisalo “Nisi moj kralj”:

Sigurno se pitate zašto je toliko nepopularan. Charles je napuhanko koji je pokazao da nema strpljenja niti poštovanja prema svojim “slugama”. To se najbolje da vidjeti tijekom potpisivanja kraljevske zakletve.

Neki bi rekli ali to je vjerojatno bio samo jedan mali glitch, sigurno je Charles bio pod stresom. Na žalost takvo opravdanje nije nimalo dobro jer je Charles pokazao svoju neljudsku stranu čak i za vrijeme upisivanja u knjigu žalosti u čast njegove vlastite majke kraljice Elizabete druge kada je opsovao “prokleto smrdljivo pero” koje je kapnulo na njegovu kraljevsku ruku.

Charles je napuhanko loših manira.

A sada ćemo se pozabaviti vrlo važnim stvarima zašto Charles nikako ne bi trebao biti kralj i zašto to ne zaslužuje:

Tampongate – Charles je otvoreno varao Dianu s Camilom i želio je biti njen tampon samo da joj bude blizu.

Charles je novi poglavar Anglikanske crkve, kao takav se nije smio rastaviti i definitivno se nije smio ponovno oženiti za svoju bivšu ljubavnicu s kojom je varao svoju ženu. Diani je nagore bilo kada su u javnost izašli razgovori između Camille i Charlesa u kojima Charles otvoreno govori o njihovom seksualnom odnosu i želji da Camilli bude tampon kako bi joj uvijek bio blizu. Poglavarima Anglikanske crkve je zabranjeno vjenčanje za rastavljenice, a Camilla je rastavljenica. Zbog toga Camilla ne može dobiti kraljevske počasti i titule već je samo “kraljeva supruga”. Drugim riječima Charles je nemoralan i ne može moralno i etično predstavljati Anglikansku crkvu čiji je on poglavar.

Pogledajte video, mogli bi se iznenaditi.

Charles je napravio sve što je mogao kako bi princezi Diani život pretvorio u pakao, on je nikada nije volio, to joj je otkrio uživo pred kamerama, a na koncu je od nje pravio sve ono što je sam bio – prevaranticu i nevjernu ženu. Dakle, kao muž i čovjek je nula.

Charles je desetak puta uhvaćen u primanju mita, naplati viteških i drugih počasti za novac te mutne poslove s osobama koje su uvučene u kriminal, ubojstva i skandale neprimjerene kraljevskoj obitelji. U gornjem videu možete vidjeti detalje.

Kako god bilo, Charles je s pravom nepopularan i kako se čini tako će i ostati u budućnosti. Za sada se zna kako će na Charlesovoj krunidbi nastupati australske zvjezdice Kylie i Dannii Minogue, dok su američke zvijezde Diana Ross i Alicia Keys te talijanski tenor Andrea Bocelli pokazali zainteresiranost za nastup uz masnu lovu.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.