Pod povećalom MW-a

Najvažnije stvari o Victoriji Nuland, zloj vještici Zapada i njezinom receptu za Ukrajinu

Autor: urednici Matrix Worlda

Victoria Nuland je druga najvažnija američka diplomatkinja, poznata po tome što je zakuhala ukrajinski Majdan oživljavajući pri tome neonacističke snage Banderista koji su srušile legalno izabrano vodstvo te države. Ukrajina je prije Victorije bila zemlja u kojoj je polovica stanovništva pričala ruski dok je oko 40% stanovništva bilo ruskoga podrijetla ili miješanog podrijetla. Ukrajina prije Nulandove je nalikovala na Jugoslaviju jer je na njezinom području živjelo oko 140 različitih nacija. Zbog toga je Ukrajina morala biti uništena.

Madeleine Albright je nekada bila zla vještica Zapada, a sada je to Victoria Nuland.

Zbog “fantastičnog” zalaganja i obavljanja svih zadataka Victoria Nuland je nagrađena pozicijom podtajnice američkog ministarstva vanjskih poslova iliti famoznog State Departmenta. Na toj poziciji će vjerojatno ostati dovijeka, točnije dok bude radila sve ono što je radila i u Ukrajini.

Victoria Nuland i senator John McCain su otvoreno i bez imalo srama postavili na vodeće ukrajinske pozicije ljude opasnih namjera i nacističkih ideala. SAD je želio nacifizirati Ukrajinu do krajnjih granica i u tome je uspio.

Madeleine Albright je nekada bila zla vještica Zapada, njezina tvrdnja da je bilo vrijedno ubiti pola milijuna iračke djece samo pokazuje pravo lice i naličje američke diplomacije. Victoria Nuland je nova zla vještica Zapada jer je nevidljiva ruka svake američke intervencije u zadnjih 30 godina a mi vam u sljedećem videu prikazujemo zašto je to tako.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.