Pod povećalom MW-a

Cijelo vrijeme su zavlačili Rusiju i naoružavali Ukrajinu!

Autor: Ljubica Šaran

Zamislite situaciju u kojoj su vodeće “demokratske” zemlje Zapada supotpisnice mirovnog sporazuma čiju implementaciju su odugovlačili punih sedam godina kako bi na miru naoružavali jednu stranu iz ugovora s namjerom da se izmanipulira rat s drugom potpisnicom mirovnog ugovora. Ovo nije scenarij kakvog lošeg političkog trilera, ovo je naša današnja stvarnost i propast ugovora iz Minska.

Kruela opet otkriva istinu iako sama od nje bježi kao vrag od raspela.

Teško je danas biti normalno ljudsko biće, jer nas se “tuče” sa svih strana. Najviše nas guze političari jer su toliko ponerizirani da nemam komentara.

Na našim strogo kontroliranim medijima rijetko kada možete čuti i vidjeti istinu, a kad ona izađe na vidjelo to znači ili da je ona očigledna pa se više nema razloga skrivati ili da se s istinom može kupiti “još malo vremena” i dobiti još nešto “medijske pažnje”.

Istina od koje ne možemo pobjeći.

Kada je bivša njemačka kancelarka Angela Merkel otvoreno priznala kako su ugovori iz Minska trebali poslužiti isključivo kako bi se Ukrajina naoružala za rat s Rusijom i kako bi se Europa spremila za proxy rat s Rusijom, jedino je Rusija bila iznenađena s tom izjavom, smatrajući kako je to izdaja principa te da se Zapadu više ne može vjerovati.

Nikad mi se Merkelica nije viđala, a sad znam i zašto.

Naravno, takve kobne zapadnjačke greške u koracima koštaju Ukrajinu na stotine tisuća ljudskih života, kompletna infrastruktura Ukrajine je u ruševinama, EU je u potpunosti razoružana i korak od bankrota, europska industrijska proizvodnja je stala ili se seli u Aziju, Europa je ostala bez jeftinih ruskih energenata, super jeftinih minerala i metala također iz Rusije, a sami Stari kontinet je postao američka prćija u kojoj nestaju milijarde eura.

To nije pametna politika!

To je kolektivno samoubojstvo u kojemu ćemo nastradati mi – ljudi Europe.

Naši političari su nas doveli do toga i svi odreda krive Rusiju za sve.

Neki će promisliti kako je vrijeme Angele Merkel prošlo, te da današnji političari drugačije misle i čine.

Ma vraga, sve je to jedna velika trakavica, jedan veliki udav koji nas polako davi i uništava.

Tako se to radi, izbrišeš sve sa telefona i praviš se kao da se to tebe ne tiče.

Pogledajmo predsjednicu EU komisije, ona je najveću poziciju u EU zaslužila najgorim skandalima u vladi Angele Merkel kada je služila kao ministrica naoružanja. Ursula von der Leyen je došla u pozornost javnosti nakon što je pokrenuta istraga protiv njenog namještanja ugovora teškog stotine milijuna eura za proizvođača oružja Heckler & Koch in Erklärungsnot. Njemački parlament je pokrenuo istragu sredinom 2018., a von der Leyen se teretila za sukob interesa, drugim riječima namjestila si je dobru “manču”. Ursulica se spasila tako što je u potpunosti izbrisala podatke sa svog osobnog i službenog telefona te su nestali dokazi o njenoj umiješanosti i krivici.

Što, samo pišljivih 65 milijardi eura, ma to je sitnica.

To bi trebali zapamtiti, jer se situacija ponovila s Pfizerom.

I ovaj put je moderna “Kruela” van svake normale dogovarala poslove o “nabavci cjepiva protiv korone” s direktorom Pfizera direktno preko telefona i uz pomoć sms poruka iako se zna da EU takve nabave treba praviti preko javnih natječaja uz otvorene brojke i ponude.

Tuži, samo tuži ali ništa joj ne možeš.

Von der Leyen ne boli briga, ona zna da može činiti što hoće jer je očigledno EU leglo korupcije i nepotizma. U takvome sustavu se pokazuje pravo lice svakoga.

Uzmemo li u obzir kakvo je stanje EU politike, tko nas zastupa na najvećoj političkoj funkciji “zajedničke države”, uopće nas ne treba čuditi da je Ursula slizana s ratnohuškačkom i nenormalnom politikom koja je stvorila klaonicu na tlu Ukrajine i Donbasa.

Tako zvuči istina.

Njeno priznanje je nastalo samo zato što se hvalila vojnom pomoći i treniranju ukrajinskih vojnika na tlu Kanade i EU i to od 2015. godine. Da podsjetim čitatelje, Amerikanci su organizirali Majdanski puč 2014. godine kada je legalno izabrano ukrajinsko vodstvo zamijenjeno nacističkim marionetama koje su željele samo jednu stvar – iskorijenjivanje svega što je rusko, uključujući: jezik, baštinu i ljude.

Čisto sumnjam da će u tome uspjeti jer Rusija uči na svojim pogreškama, tipa – “EU i SAD su naši partneri”, ali mi ne učimo i nećemo učiti sve dok ne dotaknemo dno.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.