SVIJET POD LUPOM

Kako se djeca skrivećki groomaju za predatore na dvije noge – 2. dio

Anamarija Vukojević

Ako ste pogledali prošli video u kojem Project Veritas otkriva Dave Casamenta i organizaciju EdcampLI koja se tajno bavi indoktrinacijom male djece u školama, možda ste se pitali kako to čine. Naime, normalnom ljudskom biću nezamislivo je da ovakva devijantnost prisutna u ljudima. U sljedećem videu možete vidjeti kako to rade. Defektolozi, učitelji, edukatori, rukovoditelji, čitav niz individua koji, zbog svojih bolesnih ideja, djecu seksualiziraju u najmanjoj dobi. Prema njima, što ih se ranije “educira” odnosno indoktrinira to im je lakše kasnije.

Kamo ovo vodi?

Pored svega što se događa trenutno na planeti, uništavanje dječjeg uma je zasigurno jedna od najgorih. Što biste rekli ili napravili kada biste saznali da vaše dijete sluša citate poznate drag queen RuPaul? Niste nikada čuli za tu osobu?

Kakve pametne misli djeca mogu čuti od ovog muškarca obučenog u ženu?

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.