Pod povećalom MW-a

Joe Biden nije nikakav lider “slobodnog” svijeta

Urednici Matrix Worlda

Čak i oni koji ne prate vijesti su čuli za Joe Bidena. Zna se da je on trenutačno na poziciji predsjednika Sjedinjenih Američkih Država. To je jedna od najodgovornijih i najzahtjevnijih političkih uloga na svijetu. Osoba koja ju obavlja bi trebala biti: elokventna, smislena, odgovorna, pažljiva, razgovijetna i razumna. Na žalost, Joe Biden nije ništa od toga. Stoga se pitamo kakav je to lider “slobodnog” svijeta.

Prije par mjeseci liječnički tim u Bijeloj kući je izjavio da je Biden zdrav i kognicijski sposoban 80-ogodišnjak.

Čini se da su došla takva vremena da ne smiješ vjerovati vlastitim očima, naime liječnički tim u Bijeloj kući je prije par mjeseci izjavio kako je Joe Biden u potpunosti fizički i psihički zdrav te da su njegove kognicijske sposobnosti odlične za 80-ogodišnjeg muškarca.

Naravno, Faktograf i slični će cenzurirati, opovrgavati i ismijavati bilo koga tko dovede u pitanje mentalne sposobnosti djedice Bidena i njegovu očiglednu demenciju, zbunjenost, neelokventnost i katastrofične motoričke sposobnosti jer jadničak nije u stanju ući u Air Force One točnije predsjednički zrakoplov a da se barem jedanput ne spotakne ili ne padne na stepenicama do zrakoplova.

Onima koji ne znaju kako djeluje ponerizirane države bi bilo jako teško jer čovjeku je mjesto u staračkom domu s dobrom liječničkom njegom. Pa ipak, za većinu čitatelja je sasvim jasno da je Joe Biden samo obična figura koja ponavlja ili barem pokušava ponoviti naputke koje dobiva od njegovih “savjetnika”, točnije nalogodavaca stvarnih vladara iz sjene. Za takve osobe “iza zavjese” dementni starac, koji još uvijek čini sve ono što mu se naloži je perfektna osoba za poziciju predsjednika SAD-a. Isto kao i Kamala Harris, osoba koja od smijeha crkava čak i na najozbiljnije teme. Ali, to nema veze, njezina empatija točnije nedostatak iste stvarnim vladarima iz sjene nimalo ne smeta, glavno je da se drži skripte.

Nećemo vas više zamarati s pojedinostima psihopatski osmišljenih i organiziranih državnih ustrojstava na ako još uvijek vjerujete svojim očima evo videa koji će na najbolji mogući način pokazati ono što smo pisali u ovom članku.

Stanje Sjedinjenih Američkih država je isto kao i stanje njihovog predsjednika.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.