Pod povećalom MW-a

CIA je napravila prevrate na trećini država svijeta, izjava Roberta F. Kennedyja mlađega

Autor: Ljubica Šaran

Istina se ne može skrivati dovijeka, u stvari čini se da je unatoč monstruoznim tehnikama cenzure, rigoroznim mjerama iskrivljavanja informacija i psihopatskih spinova – došlo vrijeme razotkrivanja. Robert F. Kennedy mlađi je unuk poznatog američkog diplomate, sin još poznatijeg senatora i ministra te nećak najpopularnijeg i najpoznatijeg američkog predsjednika koji je ubijen usred bijela dana pred očima Amerikanaca. S takvim pedigreom Kennedy nema dlake na jeziku i otvoreno govori o temama od kojih drugi bježe.

Robert F. Kennedy Jr. nema dlake na jeziku.

Robert F. Kennedy je relativno nepoznat na našem području, no do sada je napravio puno toga kako bi rasvijetlio najmračnije dijelove američke moderne povijesti. Tijekom pandemije je otvoreno progovorio o utjecaju psihopatije i pohlepe na pravljenje cjepiva te je razotkrio osobe s očiglednim psihopatskim karakternim manama koje su krojile “pandemijsku politiku” poput liječnika iz pakla dr. Faucija.

Kao što smo već rekli – bez dlake na jeziku.

Vrhunac njegova volonterskog rada se mogao vidjeti u jednoj od najpopularnijih peticija protiv Zaklade Billa i Melinde Gates zbog zločina protiv čovječnosti koju je u par dana potpisalo preko pola milijuna ljudi.

Najbolje od svega je što nitko od spomenutih samoprozvanih eksperata i bogatuna nije Kennedyja prozvao za klevetu i laži, jer je Kennedy svoju odvjetničku diplomu dobio “sa svim pohvalama”, a karijeru je završio uz suradnju s najpoznatijim odvjetničkim uredima u SAD-u.

Kennedy je napisao bestseller prepun užasavajućih ali točnih informacija o pandemiji i onima koji su na njoj profitirali na našu štetu.

Njegova knjiga The Real Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health je postala bestseller od trenutka objavljivanja, a na Amazonu je još uvijek u samom vrhu prodaje iako se bavi temom o psihopatiji i uništenju milijuna ljudskih života.

Istina koja boli.

Stoga nas nimalo ne čudi da je Kennedy otvoreno dotakao temu od koje zaziru svi američki političari osim bivšega američkog predsjednika Donalda Trumpa, riječ je o pogubnom utjecaju CIA-e i drugih tajnih službi koje konstantno koriste nacističke metode za kontrolu stanovništva uništavajući pri tom cijele države i narode.

Mnogi se pitaju kako to da je Kennedy još uvijek živ nakon takvih objava, kako to da ga nisu javno smaknuli poput njegova oca i strica? Odgovor leži u tome da bi ubojstvom potvrdili njegove objave, stoga ga – ignoriraju. S druge strane alternativni mediji i javnost i te kako slušaju što ovaj odvjetnik iz poznate obitelji ima za reći jer je do sada isključio objavljivao činjenice.

Zbog toga smo preveli jedan kratki video koji u par minuta objašnjava sav jad i čemer moderne civilizacije.

Video koji od srca preporučamo.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogoje zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.