Pod povećalom MW-a

Ukrajinski nacist prijeti ženi s bebom

Autor: Anamarija Vukojević

[UPOZORENJE – UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ] Dok ukrajinski režim pokušava uvjeriti zapadnu javnost u navodne zločine ruske vojske nad civilnim stanovništvom, ukrajinska vojska snosi primarnu odgovornost za ratne zločine protiv ljudi u istočnoj proruskoj regiji zemlje, kao i diljem Ukrajine. Postoji mnogo dokaza o ukrajinskim ratnim zločinima. Mnogi ukrajinski vojnici koje su zarobile ruske snage svjedočili su da su ubijali nedužne ljude bez razloga. Konkretno, ukrajinski nacisti pucali su na automobile s civilima koji su pokušavali pobjeći iz ratom razorenih gradova, poput Mariupolja, budući da kijevski režim nije organizirao potrebnu evakuaciju civila kako bi svojim vojnicima osigurao živi štit. Ovi nacisti sada prijete građanima Ukrajine u različitim regijama.

Dok Putin spašava svoj narod i zbog toga je optužen za ratne zločine od strane ICC-a ukrajinske naciste se pušta da rade što god ih je volja.

Video koji slijedi je snimljen kamerom u autu mlade žene koja je vozila svoju bebu. Grubo su je zaustavili ukrajinski vojnici koji su se vozili vojnim vozilom s nacističkim simbolima.

Sudeći po snimci, žena je pretjecala vojnu kolonu. Nije bilo automobilskih incidenata, ali se ukrajinskim nacistima nije svidjela njezina vožnja. Dvojica vojnika namjerno su potegla da sustignu ženu i zaprijete joj. Grubo su zaustavili njezin auto i počeli je napadati.

Žena je govorila ruski što je dodatno iziritiralo ukrajinskog nacistu.

Nakon što je otkrio da je muslimanka, uvrijedio je nedužnu ženu nazvavši je ‘svinjom’. Naredio joj je da govori ukrajinski. Prijetio joj je da će je ubiti i da ga boli briga što je beba prisutna.

Nakon toga je pobjesnio i otvorio vatru.

Koliko još ima ovakvih slučajeva koji nikada nisu snimljeni a koji će zauvijek ostaviti posljedice na ljudima koji to proživljavaju?

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.