Pod povećalom MW-a

Najveća laž je da su Zapad i cionizam protiv nacizma – izjava Bashar Al-Assada

Autor: Anamarija Vukojević

Sve je više političara koji otvoreno govore o lažima Zapada. Bashar Al-Assad i njegova zemlja su na svojoj koži osjetili kako je zapadnjačka politika beskrupulozna. Drugi svjetski rat nikada nije niti završio, sa spašavanjem najgorih od najgorih, nacista koji su raspoređeni po Europi, Americi, Ukrajini i ostalim dijelovima svijeta njihova agenda se samo nastavila. Ovo što danas živimo “plod” je njihovih utilitarističkih planova.

Koliko je još laži potrebno da se kula od karata uruši?

Sjedinjene Američke Države i zapadnjački slugani su učinili sve što je u njihovoj moći da bi svrgli prorusko i proiransko vrhovništvo Sirije, na nesreću Washingtona plan o svrgavanju Bashar Al-Assada nije uspio jer se Rusija aktivno uključila u borbu protiv terorista ISIS-a. Jedino što je Washingtonu uspjelo je trenutačno zaposjedanje sjeveroistočne Sirije u kojem dijelu se nalaze najveća sirijska naftna nalazišta.

S druge strane Arapi su ponovo integrirali Siriju u svoje organizacije, trgovinu i diplomaciju. Čak su Saudijska Arabija i Ujedinjeni Arapski Emirati, nekadašnji najveći arapski saveznici Washingtona – pružili ruku pomirenja i opet pokrenuli diplomatske poslove.

Pogledate li priloženi video biti će vam sasvim jasno zašto SAD-eu toliko smeta vrhovništvo Sirije.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.