Pod povećalom MW-a

Cjepiva u hrani za one koji ih ne žele – ima li kraja psihopatskom ludilu?

Autor: Ljubica Šaran

Nakon genetski modificiranih svinjarija, kancerogenih spojeva u hrani, kukaca prepunih parazita, trave zamaskirane u slasne proteine i proteinske sluzi koja se prodaje kao “meso”, na naše jelovnike je dospio još jedan kriminalni pothvat – cjepiva u hrani za sve one koji ih ne žele, za sve one koji se boje mućkalica iz laboratorija, za sve one koji s pravom sumnjaju u dobre namjere osoba poput Bill Gates i Klaus Schwab. U nastavku članka objašnjavamo znanstvene metode za “uzgajanje cjepiva u hrani” te liječnicu heroja koja je otkrila kako su isti već implementirani u naše prehrambene proizvode. Dobar tek!

Cjepiva u hrani – novo zlo koje se već implementira u naše prehrambene proizvode.

Dok se mi nosimo s problemima kako preživjeti sa sve tanjom crkavicom do kraja mjeseca uz konstantno “stezanje remena” zbog sve većih rata kredita i inflacije koja je odavno dvoznamenkasta, guzonje koje smatraju kako je raje previše, su smislili fantastičan plan za “cijepljenje” svih onih koji to neće – naravno kroz našu hranu.

Još davne 2013. tiskovina Američke nacionalne medicinske knjižnice – Pub Med je objavila znanstveno istraživanje pod nazivom: Virus-like particles produced in plants as potential vaccines, ili Čestice nalik virusima (VLP) u biljkama kao potencijalna cjepiva, u kojoj se podrobno objašnjava kako biljke zaražene virusima mogu proizvoditi “jeftina cjepiva” u svojim stanicama.

O ovome ništa ne znamo i to od 2013.

Pogledamo li malo dalje u prošlost, vidjet ćemo da su se istraživanja o “česticama nalik virusima – VLP” prvi put intenzivirala tijekom 2009. i pomame za opasnošću raznoraznih vrsta gripa. Srećom ta pomama nije uspjela, kao ni sve ostale sve do korona situacije koja nas je bacila na koljena – doslovno.

Stanice biljaka i životinja kao proizvođači nosači nano cjepiva i nano čestica kroz VLP.

Već 2021. znanstvenici su biljke i životinje tj. njihove žive stanice počeli iskorištavati za proizvodnju nano cjepiva i nano nosača za različite “lijekove” uz pomoć VLP tehnologije, a mi o tome nismo znali ništa, jer magloviti vrh vladajuće piramide voli sve raditi skrivećki, daleko od radoznalih očiju, teoretičara zavjera – čitaj zviždača, koji bi im skočili za vrat i kritički orijentiranih znanstvenika koji nisu prodali dušu vragu za šaku novčanica.

Sve je ovo za “naše dobro”.

Vrhunac ovih monstruoznih istraživanja i planova je ostvaren 2022. s istraživanjem pod nazivom: Construction of SARS-CoV-2 virus-like particles in plant ili Konstrukcija SARS-CoV-2 čestica nalik virusima u biljkama, objavljenom u poznatom znanstvenom žurnalu Nature, a nakon toga vrata pakla su se otvorila za nove “znanstvene pothvate“.

Nećemo vas više daviti zastrašujućim istraživanjima, no pozabavit ćemo se radom jedne mlade žene, liječnice koja je otkrila kako je naša hrana već zaražena s VLP-om te da javnost to mora znati. Riječ je o dr. Ana Mariji Mihalcea čije objave možete pratiti na Substacku.

Najvažniji dio njena rada smo objedinili u jedan video kojeg smo preveli kako biste mogli znati točno kako se proizvode VLP čestice u biljkama točnije našoj hrani i kako one izgledaju u nalazima ljudske krvi.

Strava da ne može biti veća, ali bolje je znati istinu negoli vjerovati u šarenu laž.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.