BORBA PROTIV PEDOFILIJE

Silovanje dječje psihe pred kamerama u ime “edukacije i zabave” – sumrak civilizacije

Autor: Ljubica Šaran

Prije nekoliko godina naše dalekovidnice su prenosile odvratni TV show pod nazivom Gola privlačnost. Nakon nekog vremena Danci su otišli par koraka dalje u pedo grooming pravcu sa serijom Ultra Strips Down u kojoj se odrasli svlače pred djecom. Nizozemci su sve zacementirali s najnovijom odvratnošću, emisijom u kojoj se odrasle i ne tako odrasle osobe svlače pred djecom kako bi im pokazali svoja iskasapljena tijela tijekom ili nakon tranzicije, a sve s navodnim informiranjem o “tjelesnoj pozitivnosti”. Što je sljedeće – varijacije seksa uživo pred predškolskom djecom?

Nema nam spasa.

Jedan od pokazatelja da je civilizacija zaglibila u psihopatiji te da je korak do provalije je odnos prema djeci – budućnosti društva. Naša civilizacija je toliko zagrizla u pedofiliju i grooming najmlađih da više nema sumnje kako je budućnost zacementirana skorom propašću.

“Educirano” muško dijete uz svog “nastavnika”. Nema nam pomoći.

Iako se neki roditelji bore “rukama i nogama” kako bi pokušali zaštititi svoje maloljetne potomke od pedofilske pomame, to je danas gotovo nemoguće jer je ovo svijet pedofila koji su se razmahali u svom mogućim instancama. Povelja o pravima djece se tumači kako tko hoće i kako kome treba, a uglavnom se dekadencija i uništavanje normalnog dječjeg odrastanja opravdava – edukacijom, pozitivnošću prema tijelu, informiranošću u što ranijoj dobi i borbi protiv različitosti.

Kakva je ovo edukacija?

Malena djeca koja ne smiju glasovati, voziti automobile, koja ne smiju sami putovati bez pratnje, koja ne smiju posjedovati vatreno oružje, koja se ne smiju drogirati i ulaziti u seksualne odnose, se danas bombardiraju s dekadencijom, pornografijom, eksplicitnim sadržajima koji nemaju veze ni sa čim drugim osim uništenjem dječje nevinosti i čupanja iz s pravom potrebne po nekima “konzervativne” normale koje omogućava bezbrižno djetinjstvo dostojno svakoga djeteta.

“Educirano” muško dijete nakon “edukacije, preodgoja i pravilnog modernog informiranja”.

Dijete koje ne zna što je majka a što otac, koje se šopa sklepalicama poput roditelj jedan i roditelj dva, djeca koju se tjera na korištenje rodno neutralnih pojmova jer pobogu otac, majka, djed i baka su tako zatucani, isfurani i bljak pojmovi, neće nikada znati važnost obitelji i obiteljskih odnosa u kojima se unatoč kompliciranim ljudskim odnosima uglavnom pronalazi zaštita, sigurnost, emocionalna stabilnost i postojanost.

Najnoviji nizozemski show, nije ni rijetkost ni izuzetak, on je pokazatelj dokle smo došli i gdje idemo. U nastavku vam predstavljamo izvadke iz istoga s prijevodom, s obzirom da u najvećem dijelu nismo mogli prokužiti o kojom se rodovima radi preveli smo većinu videa pod srednjim rodom jednine. Ne, ovo nije nikakva šala, kad pogledate video sve će vam biti jasno.

Dragi Bože, ovo više nema smisla.

Ovaj članak završavamo s pitanjem – tko će zaštititi našu djecu od pedofila i perverznih razvratnika?

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.