KNJIŠKI MOLJAC

Najpoznatiji EU novinar je priznao da ga CIA plaća za laganje i zato je “iznenada” umro

Autor: Ljubica Šaran

Ime Dr. Udo Ulfkottea nije poznato na našim prostorima, a trebalo bi biti svugdje na Zapadu koji se ponosi svojom demokracijom, slobodom govora i slobodom informacija. Naime ovaj njemački novinar je bio urednik najprodavanijih njemačkih tiskovina, kolege su ga poštovale, njegove pisane kolumne su bile čitane, a onda je pred kamerama priznao kako ga CIA plaća da bi namjerno lagao i obmanjivao javnost, također je objasnio kako su svi utjecajni EU novinari na istome platnome spisku – i zbog toga je iznenada umro od srčanog zastoja. Toliko o demokraciji i slobodi govora na Starom kontinentu.

Živio je sve dok nije priznao kako ga CIA plaća kao i sve utjecajne EU novinare.

Rijetko kada pišemo o novinarima, ne zato što to ne želimo već zato što nam se uglavnom povraća od uradaka koji se objavljuju u domaćim i stranim tiskovinama. Količina cenzure, laži i obmana je tolika da nam se vrti u glavi, a često se pitamo je li slučajno Goebbels uskrsnuo i vodi li sve moguće medije.

Neki od slučajno zalutalih čitatelja na MW blog bi se mogli naći u čudu i pomisliti kako su urednici MW-a također novinari, ali možete odahnuti, mi smo obični volonteri, na blogu nemamo reklama, nemamo cenzora, sami ga održavamo i plaćamo za njegove potrebe i za život zarađujemo van MW-a, drugim riječima nitko nas ne plaća da bismo pisali i objavljivali članke na MW-u.

Za razliku od pokojnog doktora politologije koji je diplomirao na vanjskoj politici, već spomenutoga Udo Ulfkottea.

Knjiga je potresla novinarsku zajednicu jer je po prvi put – prenijela činjenice koje je otkrio insider – zviždač.

Jedan od najčitanijih i najutjecajnijih njemačkih novinara je uživao u svojoj slavi sve do 2014. kada je objavio knjigu pod nazivom Gekaufte Journalisten: Wie Politiker, Geheimdienste und Hochfinanz Deutschlands Massenmedien lenken ili Kupljeni novinari: Kako političari, tajne službe i visoko-poziconirani financijeri upravljaju njemačkim masovnim medijima.

Knjiga je odmah postala hit te je dorađena i za međunarodnu prodaju pod nazivom: Journalists for Hire: How the CIA Buys the News ili Novinari za najam: Kako CIA kupuje vijesti.

Točno u srijedu.

Nakon otkrivanja žalosne krajnje ponerizirane istine o tome tko nam “kroji” vijesti, nakon što se interes javnosti prebacio na nove “dizajnirane” masovne splačine, Ulfkotte je iznenada umro nakon upozorenja kako Amerikanci spremaju sraz s Rusijom te da bi SAD odmah krenula na “prodor na Istok” da može, no da je u tome Washington spriječen sve dok je Njemačka i EU javnost previše privržena Rusiji te da se imidž Rusije prvo treba uništiti kako bi Amerika mogla učiniti što god želi na istočnim granicama Staroga kontinenta. Pogledamo li što se dogodilo u Ukrajini – Washington je sve dobro odradio osim činjenice da su Rusi i prije opstali u borbi s agresivnim imperijima od Napoleona do Hitlera. Rusi su pobijedili – zapadnjačke imperije su nestale. Hoće li se povijest i treći put ponoviti?

Ovo se nije smjelo oprostiti.

Mrtvozornici su ustanovili kako je Ulfkotte umro od srčanog zastoja 2017. no sve to se dogodilo dok je Ulfkotte pisao još eksplozivniju knjigu pod nazivom: Presstitutes Embedded in the Pay of the CIA: A Confession from the Profession, ili Prestitutke zaglavljene na CIA-inoj platnoj listi: Priznanje novinara, u kojoj je Ulfkotte dodao brojne nove činjenice povezane s različitim masovnim medijima diljem svijeta otkrivajući pri tom dobro organiziranu CIA-inu trakavicu koja je upravljala i još uvijek upravlja svime što vidite, čujete i čitate. Takvo što se nije moglo oprostiti jer je postalo jasno kako Ulfkotte neće stati te da će otkriti sve što zna, zajedno s imenima i novcem kojim se barata u prljavim CIA-inim pothvatima.

U nastavku poslušajte Priznanje dr. Udo Ulfkottea na RT kanalu. U biti gledamo snimku mrtvoga čovjeka koji živi na posuđenom vremenu. Udo je nakon svega što je desetljećima činio protiv vlastitog naroda, oprao karmu jer je konačno izrekao istinu.

dr. Udo Ulfkotte, čovjek koji je preživio dovoljno dugo da otkrije barem djelić istine.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.