Pod povećalom MW-a

Narcisoidni Justin laže k’o pas

Autor: Anamarija Vukojević

Znate ono kad kažu jabuka ne pada daleko od stabla, e pa upravo tako je sa Justinom Trudeauom koji se ponaša jednako psihopatski poput njegovog oca, Pierra. Justin je upropastio živote na desetaka tisuća kamiondžija tijekom potpuno pravičnih prosvjeda. Zahvaljujući činjenici da se Trudeau sakrio u bunker i prigrabio posebne ovlasti tijekom pandemije, ljudi su ostali bez kruha u ustima i novaca na računima. Iako je teško s potpunom sigurnošću reći kojem dijelu tamne trijade pripada Justin Trudeau, činjenica je da ima jako puno pokazatelja da je astenični psihopat.

Takve osobe se okružuju s onima koji će bespogovorno pratiti naredbe koje na sve moguće načine ugrožavaju golemu količinu ljudi. Pogledajmo kako se prpošni Trudeau ponaša prema onima koje bi trebao služiti jer je, ne zaboravimo, demokratski izabran predstavnik svog naroda, i, najvažnije od svega, javni službenik.

S obzirom da video najbolje prikazuje dotičnog gospodina u pravome svjetlu molimo pogledajte uradak koji smo preveli za vas i donesite vlastite zaključke:

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.