BORBA PROTIV PEDOFILIJE

Googleov suosnivač pobjegao od suda u slučaju Jeffrey Epstein, sud kaznio Google

Autor: Ljubica Šaran

Nakon otkrivanja imena visokopozicioniranih političara i menadžera najbogatijih banaka i tehnoloških divova današnjice koji su godinama koristili “usluge” najpoznatijeg svodnika i pedofila današnjice Jeffrey Epsteina, “miševi” su se uspaničili, a neki od njih su “kidnuli” u nepoznatom pravcu jer su shvatili kako im se “crno piše”. Prvi je nestao suosnivač Googlea Larry Page, a sud Američkih Djevičanskih otoka nije imao ništa drugo već kazniti Alphabet, majčinski koncern Googlea zbog “skrivanja” osumnjičenika.

Iako je Jeffrey Epstein uspješno “ucmekan” čak i iz groba stvara – neprilike boagatunima kojima je podvodio maloljetnice za silovanje.

Google je odvratna, psihopatska megalomanska tvrtka koja je u zadnjih 20 godina dobila čudovišne proporcije, a od svojih originalnih suosnivača je stvorila basnoslovno bogate skorojeviće koji ne znaju što će sa svojim vremenom i novcem. Neki od njih, poput Larry Pagea su očigledno slabo nosili “krinku normale” pa su se uhvatili onih sličnih sebi poput silovatelja Jeffrey Epsteina.

Ako se niste makli od Googlea, trebali biste se.

Iako su mediji prvotno pisali o princu Andrewu koji se izvansudski nagodio sa svojom žrtvom koju je više puta silovao uz posredništvo Epsteina, neki su se odlučili na muljanje sudova poput Jes Stanleya, bivšeg voditelja jedne od najmoćnijih banaka na svijetu JP Morgan Chasea, dok je Larry Page – nestao u zemlju.

Princ Andrew s maloljetnom djevojkom koju je više puta silovao uz pomoć Espteina i Ghislaine Maxwell. Andrew se izvansudski nagodio sa svojom žrtvom no izbačen je s dvora i izgubio je prinčevske povlastice.

Savezni agenti koji istražuju hobotnicu slučaja Epstein, nakon nekoliko mjeseci potrage nisu uspjeli locirati Pagea iako su uporno nadgledali njegove rezidencije i stanove koje koristi diljem svijeta. Nadležnom sudcu nije preostalo ništa drugo već kazniti Alphabet – majčinsku tvrtku pod čijim okriljem djeluje i sam Google – zbog očiglednog skrivanja informacija s kojim bi se Page uspio locirati.

Interesantno je kako Google nije dao nikakve komentare na trenutačni razvoj situacije, a nije ni tijekom objavljivanja podataka o Pageovoj umiješanosti u Epsteinove psihopatske makinacije. Takvo što je zapravo nevjerojatno, jer Google svugdje zabija nos, svima soli pamet, no o ovome šuti kao zaliven.

Page posjeduje dva cijela otoka na Američkom Djevičanskom otočju s nizom vila, bungalova i pratećih zgrada, no od kada se njegovo ime počelo vezivati s Epsteinom nije se ni jednom pojavio na sunčanim Karibima.

Poznavatelji ovoga slučaja smatraju kako je JP Morgan i Deutsche Banka u puno većoj gabuli te da bi se uskoro mogle otkriti informacije koje će brojne Epsteinove klijente natjerati na skrivanje poput Pagea jer će se ove dvije banke najvjerojatnije pokušati obraniti “davanjem informacija” kako bi pokušale smanjiti “krivicu” zbog pranja novca iz Espteinovih mračnih operacija.

Čini se da je to vrlo velika mogućnost jer je bivši menadžer u JP Morganu već objasnio kako ga njegova bivša tvrtka koristi kao “štit” i “žrtveno janje”.

Iako bismo voljeli da silovatelj djece budu kažnjeni za svoje odvratne zločine bojimo se da je ovo obično “mazanje očiju” kako bi se skrili najmoćniji Epsteinovi klijenti i osobe koje stoje iza njegove organizacije silovanja maloljetnih tinjedžerica.

Vrijeme će pokazati jesmo li bili u pravu.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.