Pod povećalom MW-a

Kad jaganjci utihnu!

Autor: Ljubica Šaran

Kladim se da možete osjetiti koliko je naša civilizacija postala pokvarena i zla, koliko je društvo skrenulo s puta, koliko je humanost postala “rijetka roba”, koliko se empatija ismijava dok sotonizam, dekadencija, psihopatija i kriminal cvjetaju na najvišim razinama moći uz uništenje svega što im stoji na putu. Kladim se da možete osjetiti kako se tama polako ali sigurno spušta na planetu, a zlo vam “puše za vratom” jer vi ste sljedeći na redu. Vi ste “CO2 otisak” koji se treba iskorijeniti. Jaganjci su utihnuli okruženi vukovima svih boja i oblika – dokle?

Slika jednog ruskog umjetnika me je natjerala na pisanje ovoga članka. Krajnje je vrijeme da se napišu neke stvari.

Normalno ljudsko biće nema velike prohtjeve, na prvome mjestu mu je obitelj, zdravlje, kućica u cvijeću, život bez velikog stresa, škola, posao pa mirovina, ljubavna sreća sa srodnom dušom s kojom će ostarjeti i gledati kako djeca rastu, pa unuci i eventualno praunuci.

E pa ne može, obitelj je prijetnja, tradicionalne vrijednosti su iznimna opasnost za demone u ljudskom obliku – predatorsku podvrstu koju znanost zna kao – tamnu trijadu – kombinaciju psihopata poput narcisa, makijavelista/utilitarista i esencijalnih psihopata.

Od kud jaganjcima pravo vukove ostaviti gladne?

Mi smo lovina, mi smo stoka.

Normalno ljudsko biće voli prirodu, voli dobro pojesti i popiti, voli se zabaviti u krugu obitelji i prijatelja, ne mora putovati po svijetu ako ne može, ali otići na more par tjedana, na selo svaki vikend, u planinu kad ima vremena, to bi bilo lijepo, to je – melem za dušu.

E ne dolazi u obzir, otkuda stoki pravo na izabir hrane, pića i eventualnog uživanja u prirodi. Stoka ne smije izlaziti iz torova, ne smije jesti i piti osim napoja i splačina, stoka je tu da sluša, pati se i šuti. Stoka nema pravo na planetarne resurse, jaganjci su tu samo za vunu i klaonicu.

Mi smo bezvrijedni resurs kojeg treba iskoristiti do krajnje granice, a kad više ničemu ne služi – treba se odstraniti da ne troši zrak, hranu, vodu i energiju.

Evo što nam žele i još puno toga.

Striček Bill i tatica Klaus zadovoljno trljaju ruke – torovi su sve manji, a ograde sve veće.

Ako se pitate kako to ide, kako se okreće “vrzino kolo” našega fizičkog i duhovnog utamničenja evo primjera:

Banke osiguravaju da uvijek budemo u dugovima, kreditima i minusima.

Velika farmacija osigurava da smo uvijek boležljivi i da nam je teško razmišljati vlastitom glavom.

Proizvođači oružja osiguravaju da se uvijek međusobno ubijamo i da nikada ne živimo u miru.

Medijske kuće osiguravaju da uvijek ostanemo neinformirani i zavedeni.

Vlade osiguravaju da je sve to pokriveno zakonom.

Cirkus od izbora osigurava da mislimo kako naš glas može omogućiti promjenu.

Ako su mogli napraviti ovo, a da se mi nismo bunili, mogu napravi što god požele.

“Kurona” je oragnizirana na takva način da se vidi koliko smo u stanju “sisati veslo” i koliko nas mogu jahati bez ikakvog otpora. “Kurona” je bila generalna proba, a njihovi zahtjevi su narasli do neba.

Jaganjci su utihnuli, a klaonica je sve bliže.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.